Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Kako predvidljivi ste.
Prvi kritizira, vsi ostali pa kot ovce za njim. Meni so Svingerji super popestritev večera, ker v tistih pol ure ne gledam, koliko kdo kvalitetno igra ampak iščem momente, ob katerih se bom lahko nasmejal. Nekaj novega, nekaj preprostega, nekaj meni zelo všečnega!
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Meni so Svingerji super popestritev večera, ker v tistih pol ure ne gledam, koliko kdo kvalitetno igra ampak iščem momente, ob katerih se bom lahko nasmejal. Nekaj novega, nekaj preprostega, nekaj meni zelo všečnega!
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Meni so Svingerji super popestritev večera
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Maš pač nizke kriterije. Kar ni nujno slaba stvar, saj te z lahkoto zadovolijo naše "humoristične" serije. Jaz zaenkrat raje prisegam na tuje.
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Maš pač nizke kriterije. Kar ni nujno slaba stvar, saj te z lahkoto zadovolijo naše "humoristične" serije. Jaz zaenkrat raje prisegam na tuje.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Po čem sklepaš, da imaš ti visoke kriterije?
Limetka ima pač drugačen okus. Meni Svingerji ne potegnejo, sem se pa nasmejal ob drugih zadevah.
Ne vem zakaj je potrebno vsakega z drugačnim okusom popljuvati.
Kot so rekli Rimljani: o okusih se ne prepira. Po domače: "Stvar okusa", je rekla opica in drek jedla.