Svingerji

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Kako predvidljivi ste.
smirk-1.gif

Prvi kritizira, vsi ostali pa kot ovce za njim. Meni so Svingerji super popestritev večera, ker v tistih pol ure ne gledam, koliko kdo kvalitetno igra ampak iščem momente, ob katerih se bom lahko nasmejal. Nekaj novega, nekaj preprostega, nekaj meni zelo všečnega!
aplauz.gif

No, nisem ovca, pa sem ravno tako kritiziral ... ker sem tudi gledal .... škoda vsake sekunde.
Če ti je zadeva všeč, še ne pomeni, da nisi ovca, samo drug pašnik si si izbral ...
evil.gif

Lahko pa mi s konktretnim primerom poveš, v katerem trenutku si se zasmejal ...
evil.gif

Jaz takrat, ko je bla odjavna špica ... ampak samo in zgolj v torek. Ker v sredo in včeraj tega sranja nisem gledal ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Je kje kak posnetek tega? Youtube nič nima, zgleda je tak hudo zanič, da se niti nikomur ni dalo record stisnit
grin1.gif

Kdaj pa je na sporedu?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Torek, sreda in četrtek ob približno 21.45 uri, mislim da na A kanalu ...

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Meni so Svingerji super popestritev večera, ker v tistih pol ure ne gledam, koliko kdo kvalitetno igra ampak iščem momente, ob katerih se bom lahko nasmejal. Nekaj novega, nekaj preprostega, nekaj meni zelo všečnega!
aplauz.gif

Se strinjam. Teme so fajn - obdelujejo moško-ženske klišeje, pa tudi z igro se da sprijaznit. Itak gre za mlade igralce, ki se morajo še marsikaj naučit....pa verjetno je serija sestavljena z namenom zabavati se in ne postat kultna serija. Jst se jim kar nasmejim, pa še hitro mine tiste pol ure, ko moram čakat na svoje serije, ki so zdej zaradi Kmetije vse tolk pozn...in ja, absolutno 100x rajši gledam Svingerje (in Brat bratu) kot pa tole kozlanje od Kmetije.
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zakaj pa je sploh treba gledat katerega izmed njih (Svingerji, Brat bratu, Kmetija)? Maš samo 2 programa na TV? Škoda, da ne znaš nemško (predvidevam glede na to, da si iz Domžal), bi videla potem kak se oddaje delajo.

Kmetija je ko pogrebni marš, ko dodeljujejo kdo bo hlapec in dekla vrtijo tako muziko polek kot da jim je hlev pogorel
crazy1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Meni so Svingerji super popestritev večera

Maš pač nizke kriterije. Kar ni nujno slaba stvar, saj te z lahkoto zadovolijo naše "humoristične" serije. Jaz zaenkrat raje prisegam na tuje.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:

Maš pač nizke kriterije. Kar ni nujno slaba stvar, saj te z lahkoto zadovolijo naše "humoristične" serije. Jaz zaenkrat raje prisegam na tuje.

Točno tako. To je odlična stvar. Naokoli hodim z nasmeškom, ker me ne ganejo stvari, ki niso pomembne, v vsaki malenkosti pa najdem nekaj dobrega!
Go, Svingerji!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

Svingerji niso všeč skoraj nobenemu. Smo pa ugotovili, da je res všeč samo peščici ljudi v Sloveniji, kar kaže samo na to, da je všeč tistim, ki se poistovetijo z njimi(igralci). Torej za afne in "wanna be exclussive", ker drugo niso.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
grin1.gif

Si me pa nasmejal!
Všeč je alterjevi peščici. Tistim, ki se imajo za več kot običajne - tukaj jih je vse polno, pa seveda ne.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:

Po čem sklepaš, da imaš ti visoke kriterije?
Limetka ima pač drugačen okus. Meni Svingerji ne potegnejo, sem se pa nasmejal ob drugih zadevah.

Ne vem zakaj je potrebno vsakega z drugačnim okusom popljuvati.

Kot so rekli Rimljani: o okusih se ne prepira. Po domače: "Stvar okusa", je rekla opica in drek jedla.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:

Po čem sklepaš, da imaš ti visoke kriterije?
Limetka ima pač drugačen okus. Meni Svingerji ne potegnejo, sem se pa nasmejal ob drugih zadevah.

Ne vem zakaj je potrebno vsakega z drugačnim okusom popljuvati.

Kot so rekli Rimljani: o okusih se ne prepira. Po domače: "Stvar okusa", je rekla opica in drek jedla.

Ne zamegljevat kvalitete z "stvar okusa". Z limetko se oba strinjava, da ni nič narobe s tem, da ga nasmejijo Svingerji in ga nisem nikjer popljuval. Pač eni imamo radi bolj sufisticiran humor, drugi pa bolj "ha-ha" humor. Še enkrat. S tem ni nič narobe. Ti pa govoriš, da je ves humor na isti ravni. To je isto kot, če bi dal Mozarta al pa Atomik Harmonik na isto raven, ker je pač "stvar okusa". Če je nekaj nekomu ušeč, še ne pomeni, da je zaradi tega kvalitetno. Kaj bolj jasno?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ooou đizs...če bi lahko osenarco na gobc prek tvja...kok mi je šla na živce unih 5min

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
uh, tudi mini je ratalo gledat enih 10 minut... kritiko mam pa samo zato, ker se mi ne dopade njihovo igranje. Kt da bi gledala gledališko igro. Se vidi, da so amaterji. Dejstvo je, da se onedva tipa ne bi bila nikol kolega - če je pač en ful kurbirček in drugi nek piflarček ... pa še mnogo takih "neverjetnih" je. Dobr za gledališče ne pa za tv ..

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jaz sem zadnjič gledal, ko je se je neki šlo za črno pa zeleno ročko. Igra je za moje pojme od vseh štirih preveč teatralna. Preveč se razmetavajo sem pa tja, pa krilijo z rokami, se pačijo...
Niti iz obupa se nisem mogel smejati...