Svingerji

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Upam, da nisem spregledal in je kdo že odprl to temo.
Torej včeraj sem napravil kapitalno napako in pogledal zadnjih 15 minut te "humoristične" nanizanke.
13.gif

Tako nekako...
Osenarjeva seveda ne zna igrati niti za vzorec. Venomer nekaj rezgeta in razmetava svojo glavo, da je pravi čudež, da ji še stoji na vratu. Ana Dolinar je sicer cuker (vsaj meni), ampak ob igralski zasedbi, ki jo obkroža, je težko rešiti situacijo. Tudi Štamulak ni ravno biser - in seveda so morali dati nekoga s severovzhodnega dela Slovenije, to pot s koroškim naglasom.
Četrti model, naj mi bo oproščeno, ker sem pozabil njegovo velecenjeno ime, je pa nekako na nivoju Nine O. Mojca Fatur je imela kratek obisk, tako da je nisem mogel ocenjevati.
Se pravi - igralsko ne preveč brilijantno.
Še bolj kot to, me je zmotila kamera in rezi. Kot da bi dal svoji 4 letni hčerki kamero v roke, pa naj snema in nato še zmontira. Že res, da je zadnje čase očitno trend snemanja "iz roke", vendar se je le ta kamermanu tako tresla, kot da bi bil pijan. Skoraj mi je postalo slabo.
Skratka - z mojega stališča, ni vredno ogleda. Raje sem si potem vtaknil v DVD plošček s 1. delom Dexterjeve 3. sezone in neprimerno bolj užival.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
507
113
Gledal sem 2 dni nazaj, zadnjih 10 minut.
Pa niti mi še ni bilo tako grozno, tako da sem zdržal do konca. Če primerjam z raznimi klinikami in tv doberdan, ki so mi totalno otročji, so mi svingerji boljši.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Z enim učem včeraj nekaj škilila, v bistvu pa bolj poslušala. Nikakor mi ni potegnilo, sploh pa ne prisiljena igra Osenarce (čeprav ni nihče izstopal v plus). Zadeva precej negledljiva - prvo mi na pamet pade en tip, ki stoji pred kopalnico, pa tuli, da je volkec, da ga naj bejba notri spusti
13.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
507
113
A je to vsak dan?
Ko sem jaz gledal je blo o tem ko so sta šla 2 para na skupni zmenek, s tem da sta se moška zmenila da bosta dala svojima puncama enake obleke in nato sta opazovala kakšna bo reakcija.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Sem mislu, da je Bratu brat katastrofa ....... pol pa usekajo svingerji.

Temu se pa tud katastrofa ne more reč ....

13.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Če se ne motim, na plakatih piše, da je 3x na teden. Včeri vem, da je bilo, za ostala dva dneva pa ne ve vem.

Ne, ne - piše 3xxx
smile-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
aja, a ni pisalo 3xxx na teden?
redface-1.gif

Saj je. Si dobro videla. Moj komentar je letel na namig ustvarjalcev, da naj bi bilo vroče (xxx), ampak nič od tega...

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
V jeziku nekaterih izumrlih nordijskih plemen je "osenar" pomenilo: ne tega gledat! Ko so zakurili ful velik kres, so otroke opozarjali: "Osenar, osenar!" - da si ne bi poškodovali oči.
smile-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Jaz sem se kot večina gledal 5-10 min... v prvih 5tih minutah sem "upal" da sem ujel slab kader.
Zgleda mislijo da smo debili in da nam lahko vse poturijo kar se zmislijo in obtem vlečejo slavo...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jest jih pa trenutno NE gledam

in mi je zato posledično precej bolje, kot tebi včeraj ....
evil.gif

Nazadnje urejeno:

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Kako predvidljivi ste.
smirk-1.gif

Prvi kritizira, vsi ostali pa kot ovce za njim. Meni so Svingerji super popestritev večera, ker v tistih pol ure ne gledam, koliko kdo kvalitetno igra ampak iščem momente, ob katerih se bom lahko nasmejal. Nekaj novega, nekaj preprostega, nekaj meni zelo všečnega!
aplauz.gif