Svetovno prvenstvo v nogometu - Brazilija 2014

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Argentinci so lahko ponosni, odigrali so čist egal finale, čeprav jim je večina napovedovala polom.

Eh, da Palacio in Higuain nista taka štora..

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Zame je pa glih nogomet, kot ga igra Nemčija lep, ker so imeli akcije, torej igrali so moštveno in se niso zanašali, kot je komentator stalno ponavljal, neko čudežno potezo posameznika (mesija). In bi tudi brez kateregakoli od igralecev postali prvaki.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
To je manjkalo ja, napadalec, ki bi dal kak gol. Messi je hodil po žogo na sredini, ob njem sta ves čas bila vsaj 2 igrala, ostali so imeli dovolj prostora. Mogoče, če bi imeli Teveza namesto Palacia bi bilo boljše.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Prav trudit so se moral, da niso gola pokasiral....saj jim je uspevalo, ampak je pa trpela potem kreacija naprej.

Je bil uspeh, da jih niso Nemci lagano premagal, so pa imeli celo več boljših šans, tako, da je krivda res v napadu. Sem mislil, da bo di maria 100% igral, ker on bi bil iskrica in edini na nivoju skupaj z Messijem (glede sodelovanja).

V Russiji bo Messi 31, mislim, da bo takrat igral na podobni poziciji in tudi pri Barci ne bo več v osprednju, ker so nekam zginili njegovi šprinti in dvomim, da je to samo utrujenost, nekaj je narobe vse od PSG tekme lani, ko se je poškodoval.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Več boljših šans? A ni bila argentina 2x sama pred golom, kjer je bila večja umetnost zgrešit, kot zadet?

Šprintov je pa vseeno nekaj lepih izvedel, tako da ne vem, če je kriva poškodba, bolj psiha, pomoje.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja, slabo sem napisal, argentina je mela boljše šanse oz. nekako se poravna, ker je treba še gol štet. Tista lata je bla tudi blizu, drugače pa Higuain, Messi, Palacio...

Lahko bi dal še več truda v napad, ker nemci niso bli glih brezhibni v obrambi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Malce me je čudilo ja, zakaj niso šli bolj v napad, ampak očino so res bili preveč utrujeni, so namreč imeli težje tekme in tudi en dan počitka manj. Tako da se je selektor pomoje že kmalu začel upirati na idejo o penalih.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Z napadalcem kvalitete Batistuta bi Argentina ta finale dobila. Zdaj imajo nalogo, da v naslednjih 4 letih vzgojijo dobre napadalce, ki se ne bodo ustrašili velikih tekem.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Boljše, da ene par, ker drugače, če bo sam en, ga bo doletela usoda nejmara, pol pa gre celotna ekipa v maloro
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Napadalce ima Argentina hude, vsaj po imenih, je ga pa na finalu tudi selektor kiksnil, ko je do takrat najbolj nevarnega Lavezzija zamenjal z Aguerom, on njega pa nič...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ja, slabo sem napisal, argentina je mela boljše šanse oz. nekako se poravna, ker je treba še gol štet. Tista lata je bla tudi blizu, drugače pa Higuain, Messi, Palacio...

Lahko bi dal še več truda v napad, ker nemci niso bli glih brezhibni v obrambi.

Hja, na konc ko pogledaš pa statistiko pa je Argentina končala tekmo brez strela v okvir vrat.

V 120. minutah igre.

Težko na tak način zmagaš tekmo. Še če bi jim Neuer hotel podarit tekmo, jim je ne bi mogel.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
No ja...saj veš iz igre, kaj je boljša šansa.... tudi ko je Robben streljal je bila daleč najboljša šansa nizozemske za gol.

Sicer, kolikor sem jaz gledal posnetek, bi gol falil Robbn. Pri barci gledam ponavadi podobno, ko branilci blokirajo strele v kazenskem ali pa podaje, ki bi napadalca pustile samega pred praznim golom npr. in so to veliko večje šanse, kot pa mnogo drugih strelov na gol branjenih.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma saj so meli šanse, ene 3-4 lepe, samo nemci so jih vseeno meli več.

btw. enih par useless statov

Neuer je imel 2 zaključeni podaji več kot Messi na tem SP, ob boljšem %.
Največ jih je imel Lahm.

Nemci so igrali tako kot Barca (in letošnji Bayern), če bi Barca večkrat bila pripravljena reskirat in izgubit žogo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
No ja... Barco so čist prebrali in igrajo ekipe hud bunker na sredini. Nemčija še ni tako "poPep-ana" in tudi Argentina je puščala več prostora in imela tudi posest.

Največji odmik pri Barci je, da niso tako borbali, pritiskali visoko in potem reciklirali žogo (podaja nazaj). Xavi je popolnoma out, sploh ni več podal naprej, Iniesto še hvalijo, pa ni uspel podat za gol ali pa sam zadet, tudi proti švoh nasprotniku. Letos se bo kar veliko spremenilo, največ s Suarezom. Bayern bo pa tudi malo bolj naletel na mino tudi v DP, ampak tam ne vem če je dovolj ekip sposobnih igrat bunker kot v La ligi, pa tudi štadioni se mi zdijo vsi na vrhunskem nivoju, v la ligi pa kar naletijo na kako njivo oz. slabe razmere.

United dobil 750mio funtov pogodbo z Adidasom.
shocked-1.gif
Real ma kok? 30 pa je drugi?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ugotovil, kako je bil Messi najboljši igralec svetovnega prvenstva... Uradnik, zadolžen za to, se je malo zmotil... Pogledal je na drugo stran, kjer so od 11 do 20 in prvega prepisal... Se zgodi tudi najboljšim.
ime spletne strani

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Super nakup Reala. Meni je Kroos eden ljubših vezistov:) škoda da ni šel v united:)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa glede na številke zadnjih let (Ronaldo, Suarez, Bale itd) je bil "zastonj". Govori se o številki okoli 25 miljonov.