Svetovno prvenstvo v nogometu - Brazilija 2014

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Vsaj Stare vsake toliko kakšno neumno pribije:) sam kaj je s tem njegovim hrkanjem, to ga sedaj že kar nekaj časa spremlja...

Ja hvala, do zdaj sploh nisem opazil tega, zadnje 5min pa sem samo to še slišal
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Škoda za rikolo, prikazal se je angel... Argentina brez messija je ravno tolko dobra kot bih...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma ne no goooba...ne tok barvito sebe opisvat.

Ma ziher je kaj na teb, da ni še čist gnilo.
cry12bpy.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Glede na igro zelo dvomim, da lahko kdo od preostalih spuši proti Argentini ... Ker je vse skupaj zelo bogo. Mogoče še res pridejo v naslednjo rundo, ampak to bolj zaradi sreče s skupinami in križanjem. Me prav zanima kaj bi Messi danes delal, če bi imeli v skupini kakšno Francijo, Nizozemsko ali koga drugega. Verjetno bi bil lepo doma.
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ma ne no goooba...ne tok barvito sebe opisvat.

Ma ziher je kaj na teb, da ni še čist gnilo.
cry12bpy.gif

Od kdaj sm pa jaz latino... no whatever

Očitno ni noben vidu tri poteze MEssija včeraj zaradi katerih je sploh prišlo do tega da sm napisal ta post.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Zakaj imam jaz občutek, da ne bomo videli dosti nogometa na tem prvenstvu v zaključnih bojih? Nobena ekipa ni bila kaj sila prepričljiva s lepo, povezano in učinkovito igro...mogoče še najbolj kakšen čile ali pa kolumbija, ampak ti dvoji nimajo sreče ker je tu brazilija, drugače bi znali komot prit v finale.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
A mi lahko kdo pove zakaj Messi ni včeraj dobil rumenega kartona, ko je zanalašč odrinil enega Švicarja? Odrinil ga je po pisku sodnika, ko ga Švicar ni več nič oviral in tikal...Pepe pa je dobil rdeč karton za mali dotik z glavo Müllerja, ki je pred tem simuliral.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
A mi lahko kdo pove zakaj Messi ni včeraj dobil rumenega kartona, ko je zanalašč odrinil enega Švicarja? Odrinil ga je po pisku sodnika, ko ga Švicar ni več nič oviral in tikal...Pepe pa je dobil rdeč karton za mali dotik z glavo Müllerja, ki je pred tem simuliral.

Mene je še bolj motil ko je brcnil enega švicarja v kazenskem prostoru po pisku. Pač latinska podgana

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Mene pa kako se je un imp od švicarja obnašal do sodnika, ko ga je enkrat oviral oz mu blokiral žogo. Nespoštovanje avtoritete bi se moralo najstrožje kaznovati, ne pa da nekaj debatirajo in nadirajo sodnike.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
To pa sploh. Prve dva na tekmi ki ugovarjata iz vsake ekipe akoj pokažeš rumenga pa maš prec mir.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mene pa kako se je un imp od švicarja obnašal do sodnika, ko ga je enkrat oviral oz mu blokiral žogo. Nespoštovanje avtoritete bi se moralo najstrožje kaznovati, ne pa da nekaj debatirajo in nadirajo sodnike.

Se strinjam, da ni bilo prav, da ga je nadrl (sodnika), vendar tudi sodnik bi se moral čim bolj umikati žogi in biti par metrov proč. Nikoli ne veš kaj se lahko zgodi iz akcije, ko ti sodnik tako "vskoči" v akcijo.
Pa ne vem kaj je sploh počel tam, ker par let mi je en sodnik govoril kako se morajo gibati in tam kjer je bil sodnik ni bilo "pravo" gibanje oz. se ne bi smel tam gibati, ampak bi moral biti par metrov stran.