Enkrat bi moral ugrizeni (zdaj je že množina) Suareza, medtem ko se zvija na tleh in se drži za zobe, špic brcniti naravnost v gobec. To se pač dogaja v žaru borbe. Me zanima, če bi Suarezovi zagovorniki to odobravali...
V žaru borbe pri nogometu so prekrški, enkrat bolj grobi, drugič manj, vlečenje za majico, občasno komolci, lahko tudi kakšna visoka noga, ko se gre neprevidno na žogo... Vse to je sestavni del nogometne igre, tako kot podaje, streli, goli in obrambe. Ve se, kako se morajo omenjene stvari kaznovat, prekršek, opomin, rumeni, rdeči, dogajajo se tudi sodniške napake, vse to je del igre. Da pa [cenzura] grize nasprotnike, ko žoge ni niti blizu, mi pa ni podobno nogometu. Vsaj jaz se v recimo 20 letih nogometa nisem srečal s tem, z vsem ostalim naštetim pa praktično na vsaki tekmi.
Kaj Suareza žene, da grize nasprotnike... Mogoče provocira obrambnega igralca, da bi odreagiral, dobil rdečega in posledično igralec več zanj ter po možnosti še 11m... Mogoče kakšne motnje v razvoju, kdo ve...