Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Tole ni nič v primerjavi z invalidom ki je pleskal fasade v ozadju.
Sem ravno hotel napisat.
hysterical-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Sem to tudi sam takoj opazil...
bonk.gif

Me nekako spominja na tegale malarja:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.956
6.847
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Sem ravno hotel napisat.
hysterical-1.gif
Ne žalite malarjev.
Se bojim da je tista stvaritev zadaj v skladu s prostorskimi načrtom občine, vsemi dovoljenji, idejami krajinskih arhitektov in ostalih projektantov. Takle mamo.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Ma, dobro no, kako je mogoče, da so na teh invalidskiih parkirnih mestih zmerom BMW ji ali pa Audiji ??? Ali pa tisti, ki slikate, slikate samo ti dve znamki ??
Je seveda še druga opcija: da so vozniki teh dveh znamk tako polni samega sebe, da se morajo malo razdajat tudi naokoli .... tudi po invalidskih parkplatzih ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.901
11.040
113
Od kar je ta tema, sem bolj pozoren na znamke "invalidov".. povečini BMW in VAG, ostalega skoraj ni.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Nekateri so prepričani, da jim znamak avta, ki jo vozi, dovoljuje vse. Zadjič videl tipa ZX-5 ponosno parkiral na invalidsko mesto, potem pa v stilu velikega džeka odšel v smislu :"A ste me vidl"

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.014
386
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
motofrik ne bit picka pa to nalepko pripopaj vozniku na fris, ne na avto.
...najprej jih je treba natisniti. Zakaj pa na fris? Lepo počakaš, da parkira, pa mu jo pred ljudmi izročiš. Mislim, da je bo vesel, ker bo naslednjič lahko tam parkiral. In še vsi bodo vedeli, da ima neodtujivo pravico do tega...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.097
4.093
113
Danes mi je pa potegnil živc, ko mi je lastnik tegale BMW-ja zaparkiral obe parkirni mesti rezervirani za električna vozila pred Grand Hotel Union v Ljubljani. Če se ne vidi dobro, od BMW-ja rit sega na sosednje parkirno mesto, ki je na drugi strani zaprto s stebrički, tako da je bilo nemogoče karkoli zapeljati zraven.

Upam, da je z užitkom pešačil na Vič po svoja kola:

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Si pa pameten kaj pa če je bmw predelan na elektriko . In elektro vozil je v sloveniji toliko ,da jih lahko na prste ene roke prešteješ .Zdej pa misliš ker car si
shocked-1.gif

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Pa si obvestil redarstvo lastnoročno bi ji odbil špegle , da gre tako le napočez čes dva parkirna mesta za invalide, višek arogance.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.097
4.093
113
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Si pa pameten kaj pa če je bmw predelan na elektriko . In elektro vozil je v sloveniji toliko ,da jih lahko na prste ene roke prešteješ .Zdej pa misliš ker car si
shocked-1.gif

Električna vozila lahko parkirajo na mesta rezervirana za električna vozila le, če se polnijo. Mogoče vidiš, da se BMW polni?

Samo v Sloveniji lahko doživiš, da BMW parkira čez dve rezervirani parkirni mesti , z levim bokom krepko izven črte parkirnega mesta in na cesto, pokličeš mestno redarstvo, da naredijo, kar je prav in te potem na osebek na forumu popljuva.
Dežela, kjer se zagovarja prekrškarje in kriminalce in tolče po tistih, ki se držijo civiliziranih pravil - butale.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.398
2.760
113
Se pravi resitev je, da imas en kabel s seboj, vtaknes v postajo in ga pripres z vrati, pa je zastonj parkiranje v centru.
smile-1.gif