Citat:
Uporabnik matt pravi:
Ne berem preveč avto kotička na tem forumu, zato ne vem ali takšna tema že obstaja. Verjetno že. Taki "invalidi" me razfukajo k psa.Naduti prepotentneži prekleti. Prosim sticky na to temo, pa limat notr to gamad. Še title: "Nalimajte gole budale" al pa kej izvirnejšega.
kaj pa če je lastnikCitat:
Uporabnik NeMeBasat pravi:
Resnica je tudi, da žal ta isti osebek vedno parkira na invalidskem prostoru pred Hoferjem v Hočah, ko sem ga jaz nazadnje videl je parkiral čez samo enega... ((
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
ksz
Zakaj pa nihče ne prilepi imena in priimka ter naslova sem v temo? Na podlagi registerske se lahko na tej strani brez težav dobi podatke o lastniku vozila. Potem pa poslat link od te teme še na Svet na A-ju...
Če bi bil ti policaj, ne bi storil ničesar! Policaji ukrepajo le na Mercatorjevih parkiriščih, na parkiriščih v lasti tujih kapitalistov pa ne.Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Pri nas pred Lidlom vedno parkira en bebec z Mercedesom na parking za invalide. Vedno na isti prostor. Seveda, tam je senca... Ja, če bi jaz bil policaj...
Vedno sem želel vedeti, kakšne sorte ljudje so tisti, ki z veseljem nekoga spravijo ob plačo, dve in več za popolnoma nepomemben prekršek, ki nikogar ne ogroža, kvečjemu bi invalid, če bi se že slučajno pripeljal moral parkirat 2m dlje na sosednjem praznem invalidskem prostoru ali pa tam, kjer smejo parkirat vso ostali vključno z njim.Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Kako bi jaz z veseljem dajal kazni takim ljudem ej!! Pa kako vzgojno...recimo 1.000€, da si bo zapomnil.
Če bi pa parkiral na mestu za invalide in da nima tistega izkaza, da je invalid, bi mu pa dal vsaj 2.000€.
Tista dva, ki sta v kranju zaparkirala kangooja sta parkirala popolnoma po predpisih in dobila kazen, tisti, ki je kangooja postavil nepravolno počez, jo je pa zagotovo odnesel brez kazni.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ilegalno pa to, da ga vsaj dva avtomobila zaparkirata za nekaj minut, da bo živčnega fasal.Citat:
Uporabnik cat pravi:
Samo res : ti parkingi pred Hoferji so nekakšen magnet za mentalne invalide. In kaj se legalno tu sploh da narediti ?
Saj vemo kako so v kranju zaparkiral mobilni radar v "kangooju(scenicu)?" in kakšno štalo so potem imeli.
Ko se bosta lastnika "vrnila" lahko rečeta da sta skočila "samo po čike".
Sicer pa imate tukaj skoraj 700 "invalidov". Je že res da so fotke stare cca 6 let če se ne motim...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Vedno sem želel vedeti, kakšne sorte ljudje so tisti, ki z veseljem nekoga spravijo ob plačo, dve in več za popolnoma nepomemben prekršek, ki nikogar ne ogroža, kvečjemu bi invalid, če bi se že slučajno pripeljal moral parkirat 2m dlje na sosednjem praznem invalidskem prostoru ali pa tam, kjer smejo parkirat vso ostali vključno z njim.Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Kako bi jaz z veseljem dajal kazni takim ljudem ej!! Pa kako vzgojno...recimo 1.000€, da si bo zapomnil.
Če bi pa parkiral na mestu za invalide in da nima tistega izkaza, da je invalid, bi mu pa dal vsaj 2.000€.
Roky če bi ti z veseljem kaznoval tiste invalide, dokler so še z motorji divjali po cestah in pijani na glavo skakali v polmetrsko vodo, bi blo bolj koristno. Bi bil kak invalid danes manj.
No Apollo, a vidiš s kakšnim veseljem bi nekateri pisali kazni in se izživljali nad nepomembnimi prekrškarji? Tudi med policaji najdeš takšne.
Takšni se v vojnih razmerah prelevijo v vojne zločince k v imenu neke "pravičnosti" koljejo in ubijajo.
Ja vem da so širši, vsaj ponekod.Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Roky če bi ti z veseljem kaznoval tiste invalide, dokler so še z motorji divjali po cestah in pijani na glavo skakali v polmetrsko vodo, bi blo bolj koristno. Bi bil kak invalid danes manj.
No Apollo, a vidiš s kakšnim veseljem bi nekateri pisali kazni in se izživljali nad nepomembnimi prekrškarji? Tudi med policaji najdeš takšne.
Takšni se v vojnih razmerah prelevijo v vojne zločince k v imenu neke "pravičnosti" koljejo in ubijajo.
Reeeeeees?
Pa ves, da so invalidski placi sirsi, da si lahko invalid nastavi vozicek ob avto in se skobili ven? Na ozjem placu, bi pa lahko z vrati ruknil tvoj predragi uber pleh in bi bila spet cela pizdarija..
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Če bi bil ti policaj, ne bi storil ničesar! Policaji ukrepajo le na Mercatorjevih parkiriščih, na parkiriščih v lasti tujih kapitalistov pa ne.Citat:
Pri nas pred Lidlom vedno parkira en bebec z Mercedesom na parking za invalide. Vedno na isti prostor. Seveda, tam je senca... Ja, če bi jaz bil policaj...
Sicer pa kaj te zamudi, da se takšnemu kretenu parkiraš tik za njegovo rit, tako da se ne bo mogel premakniti nikamor. Potem naj ti pa grozi s policijo, pajki in ostalimi insekti, ko te bo končno pričakal?!
Citat:
Ja vem da so širši, vsaj ponekod.
Kar ne spremeni dejstva, da nedovoljeno parkiranje na tem prostoru NE OGROŽA nikogar. Od tega se ni še nihče ubil, težje poškodoval..... Zato želja po astronomskih kaznih za tak nepomemben prekršek ni nič drugega kot psihopatska želja po izživljanju nad soljudmi. Kar zamislite se nad sabo.
Zelo naivno razmišljaš. Pa še kako je to v interesu lastnika trgovine in parkirišča. Ne boš verjel koliko nesramni modelov takšnega tipa in še dosti hujših se najde vsakodnevno na takšnih parkiriščih in kako to slabo vpliva na poštene ljudi in s tem na posel. Policija si pa seveda zakone vedno razlaga tako, da je linija najmanšega napora (policijskega) vedno prava linija.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Sicer pa kaj te zamudi, da se takšnemu kretenu parkiraš tik za njegovo rit, tako da se ne bo mogel premakniti nikamor. Potem naj ti pa grozi s policijo, pajki in ostalimi insekti, ko te bo končno pričakal?!
Če bi bil lastnik trgovine a misliš da bi ti bilo v interesu, da policaji talajo kazni strankam? V tem je odgovor. Trgovci bi sicer lahko v takih primerih za brisalce zataknili listek ''prosimo, da ste uvidevni in ne parkirate na invalidskem mestu'', kaj več pa po moje nočejo, da se ne zamerijo ljudem.
Tako kot nekatere druge prekrške lahko tudi tega kdaj toleriramo, ne pa vedno. Npr takšno parkiranje Hanzija pred leti.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Kar ne spremeni dejstva, da nedovoljeno parkiranje na tem prostoru NE OGROŽA nikogar. Od tega se ni še nihče ubil, težje poškodoval..... Zato želja po astronomskih kaznih za tak nepomemben prekršek ni nič drugega kot psihopatska želja po izživljanju nad soljudmi. Kar zamislite se nad sabo.
A tako obnašanje mentalnega invalida, ki ne more narediti par metrov peš, je pa za tolerirat?
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
A tako obnašanje mentalnega invalida, ki ne more narediti par metrov peš, je pa za tolerirat?