Torej imaš rad cigane, sovražiš normalne slovenske družine?Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Meni pa gredo blazno na živce parkirni prostori za družine - zato tudi dosledno parkiram nanje.
Saj sem napisal: naj se uvede parkirne prostore za posebno rabo: se pravi, če imaš otroka, staro mamo, TV. Ne razumem, zakaj so družine z otroki priviligirane.Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Meni pa gredo blazno na živce parkirni prostori za družine - zato tudi dosledno parkiram nanje.
Hmmm, z veseljem ti bom naslednjič obutal avto na takšnem parkirišču.
In ja, če ne veš: tudi za ortoka ven spravit, moraš vrata na široko odpret.
Pa tudi ko so otroci malo večji, da lahko sami vrata odprejo, jih ne odprejo z občutkom, ampak z "gasom".
No, ja, kakor hočeš, slovencelj kretencelj.
Ali jaz žalim uporabnike?Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Pa si ti to prebral?
Ker ti ga kar konkretno primanjkuje. Vsaj v virtualnem svetu.
V realnem si verjetno pusi, ki s sklonjeno glavo hodi naokoli in si momlja v brado kako je ta svet krut.
Mogoče zato, da otroci ne letajo po parkirišču? Da se parkirajo čim bližje vhodu?Citat:
Saj sem napisal: naj se uvede parkirne prostore za posebno rabo: se pravi, če imaš otroka, staro mamo, TV. Ne razumem, zakaj so družine z otroki priviligirane.Citat:
Pa tudi ko so otroci malo večji, da lahko sami vrata odprejo, jih ne odprejo z občutkom, ampak z "gasom".
In zakaj moram parkirati daleč od vhoda, če npr. peljem v nakupovalno središče svojo staro mamo, ki težko odpre vrata in težko hodi? In še: se pravi pred uvedbo teh družinskih parkirnih prostorov so otroci brezglavo šetali po parkirišču?Citat:
Mogoče zato, da otroci ne letajo po parkirišču? Da se parkirajo čim bližje vhodu?Citat:
Če pa ti tovoriš TV, pa lahko parkiraš tudi malo dlje na samem, pa z vozičkom pripelješ škatlo.
Aja. Enoumje.press.Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Z svojimi umotvori izvajaš pasivno nasilje nad nedolžnimi uporabniki foruma
ne spominjam se, da bi v tej temi kaj citiral - zgolj povedal sem svoje mnenje, da bi veljalo razmisliti o uvedbi parkirnih prostorv, ki so tam za slučaje, ko potrebuješ prostor. Najbrž se tudi ti strinjaš, da ni fer, da morajo upokojenci pešačiti čez pol parkirišča.Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Citiraš nekaj, česar niti sam ne prebereš, še manj upoštevaš.
Jap, tam so z nameno, ki pa je neumen.Citat:
Uporabnik olfa pravi:Družinski parkinki na primer so tam z namenom. Invalidski tudi. Verjetno parkiraš tudi na invalidskih parkingih.
In kaj reši voziček? Še vedno ne more odpreti vrat - in tu ne gre samo za stare ljudi, marsikdo težko pride iz avta (ljudje z bolečim križem na primer). Res ne razumem, zakaj bi bil večnamenski parkirplac bogokletje: družine bi še vedno lahko parkirale, bi pa olajšali življenje marsikomu drugemu.Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Če tako težko hodi, jo posadi na voziček. Če pa res tako zelo hudo težko hodi, zakaj bi jo matral in peljal v preklet nakupovalni center?
Citat:
P.s.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Bonton
Noup, naj se samo izbirše znak za družine in napiše 'večnamenski parking'.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj se ne upaš v realnem življenju alterašu predstavit kot krava konj. Če te bom videl na družinskem ali invalidskem parkingu nakladat babico, tv, pralni stroj, hladilnik, verjemi da ti ne mislim težiti kljub temu da take konjske pišeš. Glede družinskih parkingov? Kaj morajo še gor narisati poleg otroškega vozička? tvojo tv, babico, pralni, hladilnik, kolo, okno...kje še rabiš širše parkirišče. Je dovolj prostora za vse to narisati, da bodo jasno videle tudi stare mame.
Umiri se malo.Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Tole je pa kaj?
Buče? Sam si dal link od bontona gor, kaj se sedaj ****** kle.
Jaz pa samo povem svoje mnenje, da so tista parkirišča bedasta (brez osebnih napadov in podobnega)Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Jaz sem čisto miren.
Parkiram kot je treba in se ne kurčim na parkirna mesta kjer nimam kaj počet.
Pa ti?
So ti pač bedasta. V redu. Ampak to svoje mnenje ti ne daje pravice zasedati jih (kadar ne pelješ invalidne mame v šopong).Citat:
Jaz pa samo povem svoje mnenje, da so tista parkirišča bedasta (brez osebnih napadov in podobnega)Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Jaz sem čisto miren.
Pa ti?
Me niti ne zanima: kolikor mi je znano, parkiranje na parkirnih prostorih za invalide ureja zakon o cestnem prometu. Ne gre niti za državljansko nepokorščino, glede na to, da ne kršim zakona. Bonton pa kršim tudi v primeru oinvalidne mame, glede na to, da zakonsko gledano ne ustrezava definiciji družine.Citat:
So ti pač bedasta. V redu. Ampak to svoje mnenje ti ne daje pravice zasedati jih (kadar ne pelješ invalidne mame v šopong).Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Jaz sem čisto miren.
Pa ti?
Saj si ti linkal nek bonton, a ne?