Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.393
9.655
113
EU
Tukaj imate rešitev za invalidska parkiranja
zmaga.gif

1610301-blico-07.jpg

Priponke

• 1610301-blico-07.jpg
    1610301-blico-07.jpg
    100,8 KB · Ogledi: 243

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.954
6.847
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Nekateri smo srečni, da lahko hodimo, pa nam ni težko prepešačiti par deset metrov dalj do trgovine. Resnično mi pa ni in nikoli ne bo jasno, zakaj ne kaznujejo teh, ki parkirajo na mestih za invalide... Je tako težko policistom iti enkrat na teden (za prvič bo dovolj en dan v tednu) po trgovskih centrih in pisati kazni, redarji pa lisičiti...?

Ne vem če imajo policisti in redarji pristojnost hodit po privat parkingih in tam pisat kazni, razen če jih lastnik takega parkinga ne pokliče. Leta nazaj ko sem delal v enem od shopping centrov in praktično vsak dan poslušal pritoževanja strank nad tem, da so parkirna mesta za invalide zasedena s strani neinvalidov sem na moje vprašanje zakaj se nič ne stori glede tega dobil odgovor, da se nad stranke pač ne kliče policistov ali redarjev.
Jankovic mi je pred blokom ob intervencijski poti ( intervencija zemljisce MOL, ostalo last "bloka") 3 pisal kazni. Nobene nisem placal, vendar so sele pri tretji " priznali" da so neupraviceno kaznovali, oziroma bi moral pogleda kaj tocno so napisal.
Prvi dve sem " na sreco" skenslal z drugim razlogom

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Tako velik avto, da ni možnost da ga spraviš v en parkirni prostor...sej ga/jo razumem.
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
355
83
39
Bivšemu sodelavcu so pred leti tudi pustili avto na kvadrih; njegov komentar je bil: ja kako so pa vedeli, da ravno zidam vikend in jih rabim...
hysterical-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tale s Panamero je pa moj sosed
redface-1.gif
samo ne vem če je njegova botoks-face žena parkirala ali on...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Veš tud u cerku ne hod, da pa braniš sumljive ljudi sem vseskozi sumil... Fouš mu nisem pa nič, jest lahko mirno spim brez tega, da imam najeto varnostno službo in vklopljene kamere/senzorje gibanja ko sem doma, pred hišo.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.139
316
83
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Veš tud u cerku ne hod, da pa braniš sumljive ljudi sem vseskozi sumil... Fouš mu nisem pa nič, jest lahko mirno spim brez tega, da imam najeto varnostno službo in vklopljene kamere/senzorje gibanja ko sem doma, pred hišo.
Kamer pa senzorjev gibanja pa nimaš zato, ker nimaš nič in se ti ni treba bat Capla, da vzame tisto, kar si domišlja da je bilo njemu vzeto.