So ga že rabili kje drugje?Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
na tej strn je en, na druga pa dva kvadra, zgleda jim je en zmanjku...
So ga že rabili kje drugje?Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Jankovic mi je pred blokom ob intervencijski poti ( intervencija zemljisce MOL, ostalo last "bloka") 3 pisal kazni. Nobene nisem placal, vendar so sele pri tretji " priznali" da so neupraviceno kaznovali, oziroma bi moral pogleda kaj tocno so napisal.Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Nekateri smo srečni, da lahko hodimo, pa nam ni težko prepešačiti par deset metrov dalj do trgovine. Resnično mi pa ni in nikoli ne bo jasno, zakaj ne kaznujejo teh, ki parkirajo na mestih za invalide... Je tako težko policistom iti enkrat na teden (za prvič bo dovolj en dan v tednu) po trgovskih centrih in pisati kazni, redarji pa lisičiti...?
Ne vem če imajo policisti in redarji pristojnost hodit po privat parkingih in tam pisat kazni, razen če jih lastnik takega parkinga ne pokliče. Leta nazaj ko sem delal v enem od shopping centrov in praktično vsak dan poslušal pritoževanja strank nad tem, da so parkirna mesta za invalide zasedena s strani neinvalidov sem na moje vprašanje zakaj se nič ne stori glede tega dobil odgovor, da se nad stranke pač ne kliče policistov ali redarjev.
Gradbeništvo je v krizi. Je treba šparat.Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Kamer pa senzorjev gibanja pa nimaš zato, ker nimaš nič in se ti ni treba bat Capla, da vzame tisto, kar si domišlja da je bilo njemu vzeto.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Veš tud u cerku ne hod, da pa braniš sumljive ljudi sem vseskozi sumil... Fouš mu nisem pa nič, jest lahko mirno spim brez tega, da imam najeto varnostno službo in vklopljene kamere/senzorje gibanja ko sem doma, pred hišo.