Svema - dobra izkušnja!

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Pred letom in dvema mesecema sem kupil W580i, kateremu so stalno pokale tipke, seveda, značilno za ta model.

Parkrat sem ga nesel na Svemo, seveda čakal, ampak za nekaj časa so bile dobre. Pred kratkim pa je še fotoaparat začel delati motne slike, zato sem ga ponovno nesel na servis. Ker po 10 dneh še vedno ni bilo nobenega odgovora, sem šel kar tja, kjer mi je prijazna gospodična na recepciji povedala, da vidi, da sem skupaj čakal že 45 dni, zato mi ga lahko zamenjajo. Vem, da je tako po zakonu, vendar sploh nisem pomislil, da bi šel seštevati dneve. Ker tega W580i niso imeli več, mi je ponudila na izbiro 5 drugih modelov, od katerih pa sta bila dva veliko dražja kot moj W580i. Tako sem se odločil za W910i in ni bilo nobenega problema z zamenjavo. Ta model je že na otip bolj kvalitetno izdelan in upam, da je res tak.

Da ne bomo samo grajali Sveme, vsaj enkrat - pohvala.

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
cheer.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
kolikor se pljuva po svemi tudi jaz nisem imel se nobene slabe izkusnje.. bil pa sem tam 3x.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Da ne odpiram nove teme.
A se da na S500i prek kabla doma naložit še druge jezike al je treba telefon nesti na servis, da mi gor naložijo drugo skupino jezikov?
Naredijo to brezplačno ali je treba plačat? Kolko časa je treba čakat?
Ker bi mel nemščino gor, ki je pa žal ni.