Sv. pokal v alpskem smučanju 2013/14

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ocitno ji je koristilo, da sta bila Massi in njen trener cel dan v hotelu.

Se dobr, da je bila Lavtarca v finalu, da je lahk vsaj enga od slovencev pokazalo v ciljni areni.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
3 menda. Saj danes ji bo šlo, bo z atejem šla na ogled.
Baje da se je letos 8 kg zredila, kao mišična masa in je zato okorna.

Če je to res bi bilo verjetno dobro vsaj malo spustit.V bistvu mi zgleda na startu v kombenizonu ,kot en mrož.
evil.gif

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Ksz

Ne da bi sicer kaj pojasnjeval tepcu, ki se tako mučno trudi pljuvati po Tini na prejšnji strani ( če še nisi opazil, tudi na alterju si tako nepomemben, da se noben ne ukvarja s tabo ), ampak ena zgodba o Lindsey in njeni večni dobri volji. Pa niti ni to kritika Lindsey, ampak samo, kako zadeve okrog tega stojijo, ko se rolajo tavelki denarji.

Lindsey je lani prišla v Westin v Zagreb totalno zjebana in že na poti v hotel je imela okrog sebe neprebojen ščit varnostnikov in osebja, da je ne bi kakšen takšno slikal. Tako so jo zvlekli do dvigala in čez ene dve urci je potem prišla v lobi vsa sijoča in nasmejana.

Tko pač je in zahteve sponzorjev, ki ji na leto ruknejo vsaj ene 5 mio so takšne, da mora vedno igrati nasmejano all american girl.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nisem gledal, a vidim da je tudi Šifrinova bila precej skromna.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Na pogled sta imeli identičen način vožnje.

Zgoraj v strmini ležerno in previdno, kot da bi gledal nek slalom iz 90´. Spodaj sta pa vendarle spustili.

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje Messi ne spi več s Tino v isti postelji
evil.gif

Citat:
"Videl sem čudno tekmo. Z izjemo spodnjega dela, ko je dosegla tretji čas, se že na prvi progi ni znašla, še posebno ne na strmini, a to se je zgodilo še nekaterim dobrim smučarkam. Čarobne palice nimam, treba bo reagirati kot po navadi. Tekmovalki zaupam, je pa res, da letos nima pravega pristopa, kar je po svoje tudi razumljivo. Najprej se mora sama odločiti, ali je pripravljena slediti mojemu sistemu. Ta v šestih letih ni zatajil, in če se bo, bomo spet dobri," je še vedno optimističen in samozavesten Massi, ki še vedno vidi luč na koncu predora.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
jupi, TIna je slaba, dajmo drkat... Ker neumen folk brez samopodobe. Sreča za internet in tesne sobice.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po moje Messi ne spi več s Tino v isti postelji
evil.gif

Citat:
"Videl sem čudno tekmo. Z izjemo spodnjega dela, ko je dosegla tretji čas, se že na prvi progi ni znašla, še posebno ne na strmini, a to se je zgodilo še nekaterim dobrim smučarkam. Čarobne palice nimam, treba bo reagirati kot po navadi. Tekmovalki zaupam, je pa res, da letos nima pravega pristopa, kar je po svoje tudi razumljivo. Najprej se mora sama odločiti, ali je pripravljena slediti mojemu sistemu. Ta v šestih letih ni zatajil, in če se bo, bomo spet dobri," je še vedno optimističen in samozavesten Massi, ki še vedno vidi luč na koncu predora.

Tudi meni se zdi ,da bo morala zamenjati kondicijskega trenerja Andrea ...
Moramo gledati tudi pozitivne strani. Drugi veleslalom v St. Moritzu je bil zelo dober, mogoče je bil to na slalomu le spodrsljaj. Kdo ve, ženske so v športu zelo komplicirana bitja, samo ona ve, pri čem smo, dejstvo pa je, da bo treba imeti drugačen pristop," je še dejal Massi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jupi, TIna je slaba, dajmo drkat... Ker neumen folk brez samopodobe. Sreča za internet in tesne sobice.

2x stopničke letos in vrhunski drugi "tek" veleslaloma ni tako slabo.
ne-ne-1.gif

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
ma ta massi je tudi en papak, misli, da je ves uspeh na njegovem načinu treninga in priprav. Naj vzame kako drugo smučarko (Marušo ali pa Ilko) pa naj jo pripravi tako dobro, da bo ogrozila Tinine lanskoletne rezultate pa mu bom verjel, da je res dober
evil.gif

Glede Tina pa: stalno je v vrhu, pač ne ravno serijska zmagovalka kot npr. Lindsey ali pa Marles, je pa vedno zraven najboljših (je med najboljšimi) in nam kadarkoli lahko postreže z vrhunskimi rezultati.

Priznajmo si, da ji je lansko leto sekira padla v med, razturala na vseh frontah (ok, bila je poškodba Lindsey pa Marie, ampak bi verjetno še vedno zmagala, pač ne s tako razliko). To je bilo pač njeno leto, ko se ji je vse poklopilo.

Utopično pa je pričakovati, da bo tako tudi nadaljevala. Uspelo ji je nekaj, kar ni še nobeni/nobenemu (škoda, da ni pobrala vseh malih kristalnih globusov) in je mislila, da bo tudi letos korak pred ostalimi. Tu je treba vedeti, da so ostale hotele njo loviti in jo prehiteti in so tudi kakšno stvar spremenile, kar se je pokazalo tudi na njihovih rezultatih. Tina pa je verjetno delala isto kot lansko leto, ker se paradnega konja ne menja, a so jo ostale s spremenjenim režimom, vsaj trenutno, prehitele. Trenutni rezultati bi seveda bili lahko boljši, tudi 100% prepričan sem, da je Tina bolje pripravljena, kot kažejo njeni rezultati. Za sabo breme in pritisk brilijantne sezone, ter pritisk slabših (ne slabih) rezultatov z začetnih tekem. Pritisk bo verjetno še večji, pa tudi če bo zmagala kakšno tekmo, dokler ne bo prerasla tega pritiska in spet začela smučati sproščeno.

Tina ni pozabila smučati in samo upam, da se bo spravila h sebi do OI. Sicer pa, resnici na ljubo, vsaka čast naši mali Sloveniji, da imamo smučarko med top 5 na svetu. Lahko se zelo bojimo, ko bo Tina nehala smučati, saj je podmladek katastrofalen.