Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Disi po zmagi. Snecer, spirit sta kaj zalostna?
Citat:
No, treba je vedeti da je v tistem delu Miller zapeljal izven idealne linije v narit sneg, zato je Svindal tudi toliko pridobil proti Bodeju.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Disi po zmagi. Snecer, spirit sta kaj zalostna?
Danes je to povsem drugorazredna tema ob herojskem nastopu Prevca.
Kaj je že to žensko smučanje
Citat:
Tina po prvi zmagi v sezoni: Smučala sem s čustvi
Citat:
"Velik kamen se mi je odvalil od srca. Že prej sem dobro smučala, vendar nekako vse skupaj ni steklo. Danes mi je Mauro Pini, novi trener, kot navodilo pred tekmo prvič dejal, da naj smučam s čustvi. Prvič mi je trener rekel, da naj tako smučam . Andrea Massi mi vedno reče, da naj pustim čustva nekje zadaj. Meni se zdi pomembno, da čustev ne zatiram, čeprav je to v poklicnem športu včasih potrebno, če hočeš biti vrhunski. Odkar je prišel Pini se je napetost v ekipi sprostila. Vsi smo bolj mirni in tako pričakamo tudi tekme. Tako lahko bistveno bolj zbrano naredim, kar moram," je dejala Mazejeva.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Tina po prvi zmagi v sezoni: Smučala sem s čustvi
Citat:
"Velik kamen se mi je odvalil od srca. Že prej sem dobro smučala, vendar nekako vse skupaj ni steklo. Danes mi je Mauro Pini, novi trener, kot navodilo pred tekmo prvič dejal, da naj smučam s čustvi. Prvič mi je trener rekel, da naj tako smučam . Andrea Massi mi vedno reče, da naj pustim čustva nekje zadaj. Meni se zdi pomembno, da čustev ne zatiram, čeprav je to v poklicnem športu včasih potrebno, če hočeš biti vrhunski. Odkar je prišel Pini se je napetost v ekipi sprostila. Vsi smo bolj mirni in tako pričakamo tudi tekme. Tako lahko bistveno bolj zbrano naredim, kar moram," je dejala Mazejeva.
Čista Murko scena.
Zgleda, da je res na teži pridobila.