Sv. pokal v alpskem smučanju 2013/14

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Prav žalostno jo je gledat tako izgubljeno
frown-1.gif
. Je pa hec, ker je s sila povprecnimi rezultati 150 pik za vodilno...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
frown-1.gif

To ti pove, kakšen potencial pravzaprav je. Če se ji v glavi poklopi, je lahko v enem mesecu na vrhu s precejšnjo prednostjo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma ne..., če malo bolj spremljas je lepo videt da ga vse serjejo. Gut je letos ze 3x odstopila, Riesch prav tako, tudi ni konstantna z rezultati, Schiffrin je imela padec forme, zdaj je nazaj itd. V bistvu nic posebnega od sezone, pa se vzdusja ni nobenega. Nikjer snega, odjuga prakticno povsod.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
s Tino je za letos konec. Zdaj je v psihični spirali in gre samo še navzdol, vsak slab rezultat pa ji samo še dodatno odvzame možnost, da bi se pobrala.
Boljše bi bilo, če bi se umaknila za nekaj časa tako kot L. Vonn. Zanimivo je, da sta se lanskoletni "sovražnici" znašli letos v istem dreku. Ena zaradi poškodbe noge, druga pa zaradi poškodbe v psihi. Ta Massi pa še samo poslabšuje zadeve s svojimi pokroviteljskimi izjavami.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Deluje mi, da ima Tinca letos veliko preveč mišične mase. Mislim, da je težko najti mehkobo ob tolikšni masi.

maxresdefault.jpg

Izgleda že kot kakšna metalka krogle.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.361
2.739
113
Fajn komentar na rtvslo.si:

Hmm no ja, mislim, da bom samo to še dodala, potem pa zaključim s komentiranjem na tem forumu, da ne bom izgubila še tisto zadnje upanje v Slovenski narod. Kjerkoli sem, s ponosom ugotavljam, da živim v daleč najlepši državi na svetu, v kateri pa žal živi daleč najbolj čuden narod, kar jih poznam. Privoščljivost, zaplankanost, hinavstvo in še bi lahko naštevala...

Dolgo časa sem si mislila, kaj vam je naredila Tina Maze, da ste se tako spravili na njo, pa me je uporabnica na prejšnji strani spomnila, da je bilo podobno tudi s Petro Majdič in res je šele zdaj se spomnem, kaj vse ste pisali za njo, ko je takrat padla v tisto nesrečno luknjo. Pa pljuvanje Primoža Kozmusa, Iztoka Čopa in še mnogih drugih, ki so se znali postaviti zase in povedati kaj jih moti. Slovenci pač ne prenesejo, da je nekdo iz njihove države uspešen, razen če ni poosebljena Mati Tereza (kot na primer Goran Dragiæ). Slovenci pljuvajo povsod, kjer se pljuvati da, pa naj bo to za športne dogodke, pa naj bo to za plesalce , ki uspejo v tujini, pa naj bo to za našo glasbo, ki sploh ni tako slaba. Vglavnem vsepovsod je isto, Tina sploh ni osamljen primer, je pa daleč najbolj izpostavljena in tudi glavna pokazateljica kako daleč lahko gredo nekateri. Včasih sem sama pljuvala po Udrihu, sedaj pa ga še kako zelo razumem. Zakaj bi igral za reprezentanco države, v kateri živijo takšni ljudje in ko človek na začetku misli, da je teh malo, ugotovi, da temu sploh ni tako. Še na mojem facebook profilu sem opazila, od lastnih prijateljev, kako nergajo kaj je z Mazejevo in da zdaj pa je pristala na realnih tleh in tako dalje. Vglavnem narod, da te kap. Bila sem že marsikje, pa tega še nisem doživela. Ne spomnem se, kje bi nekdo tako pljuval lastne državljane, ki dosegajo uspehe in ob neuspehih odpiral šampanjce. Ne bom se ponavljala, kaj si mislim o teh, ki to pišejo, da mi ne bodo še zbrisali komentarja, ampak meni je glavna tolažba, da bodo naši zvezdniki športa ne glede na nekatere padce imeli super življenje in ime, ki ga bo poznal marsikdo po svetu, večine tukaj pa se bo za vedno oprijelo ime kavčarji.

lp

za vedno pa s srcem ostajam navijačica vsakega Slovenskega športnika

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Deluje mi, da ima Tinca letos veliko preveč mišične mase. Mislim, da je težko najti mehkobo ob tolikšni masi.

maxresdefault.jpg

Izgleda že kot kakšna metalka krogle.

Tudi meni izgleda kot tjulenj
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
frown-1.gif
očitno le ni tako izgubljena kot nekateri hočejo da bi bila
evil.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.361
2.739
113
Ravno v vecernem sportu Tina sproscena in nasmejana, pol pa so se pokazali, kako jo je Massi malo objel. Fajn to.
smile-1.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Meni je največja finta v tem, da sploh ni slaba.Kaj..pač se uvršča nekje med 10 in 15 mestom...

Kar je še vedno boljše kot da sešteješ vse nastope naših preostalih babnc in decov skupaj! In v skupnem seštevku je 5 ali 6..da bo to kateri od preostalih smučarjev bomo čakali še 15 let vsaj
bonk.gif

Novinarji pa si jih mečejo na roke, da lahko cele eseje pišejo...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Meni je največja finta v tem, da sploh ni slaba.Kaj..pač se uvršča nekje med 10 in 15 mestom...

Kar je še vedno boljše kot da sešteješ vse nastope naših preostalih babnc in decov skupaj! In v skupnem seštevku je 5 ali 6..da bo to kateri od preostalih smučarjev bomo čakali še 15 let vsaj
bonk.gif

Novinarji pa si jih mečejo na roke, da lahko cele eseje pišejo...

cheer.gif

Točno tako, brez volje, brez energije za šalo pride med top15.... Vse ostale naše/naši bi ubijal za take rezultate...

In za vodilno zaostaja manj kot dve zmagi, čeprav je tako "slaba"...
bonk.gif

04a0.png

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Pa še za primerjavo ostalih naših:

UCCRntw.png

39lpOmL.png