"zakej ne" je daleč od "top zadeva ko enkrat dejansko začneš uporabljat. Poveča udobje za par krat". zakaj nejev imam kot rečeno ene par.
Display pri naviju je enak - ajde v tem primeru neka ti bude, imaš tom toma lahko na obeh ekranih. ga pa ne bi posebej kupila, ker ne vem zakaj bi, če je android auto notri z googlom, kjer so life services zastonj tudi po 3 letih pa Google dejansko vse ve. Na istem ekranu torej, ne na telefonu. Avta brez Android avta pa ne bi kupila sploh, ker navigacijo uporabljam in sem jo želela na točno tak način.
avtomatske luči nimajo veze z led ali ne. Uporabljam, meni je to super. Ampak kaj ima to veze ali so žarnice led ali ne?
brezžično polnjenje telefona. ne uporabljam niti doma niti se ne bom delala, da v avtu je pa to potrebno. mene kabli ne motijo, njihova zanesljivost kvečjemu prija. ker pa ta "zakaj ne" imam, sem potem kupila še drug etui, ker čez vse se brezžično ne fila
zakaj pa ne?
keyless je fajn, pa tudi ne. če jemljem ključ ven iz žepa, je isti klinc, če ga nimam. v žepu se mu pa spipa vsakič, ko pri prižganem avtu ven stopim. jaz to lahko, ko nimam mečke. nobeden ne sune... niti ne verjame, da imam kaj vrednega notri... ali kako že to gre... pa itak se nič notri ne vidi, ker kabina ni osvetljena kot banka ponoči.
Mater, eni tudi navalite kot mutav na telefon na vsak lepo zapakiran nič. pač nekatere stvari sodijo med tiste, ki jih ne uporabljam, potem ko sem poskusila seveda, potem so take, ki jih tudi uporabljam, ker jih imam, ne bi jih pa pogrešala, če jih ne bi imela. ene so pa super. Res, težko bi šla zdaj nazaj, ko sem se razvadila. Bi pa seveda, če bi bila nuja. res nemogoče bi mi bilo pa recimo brez volana.