SUV do cca 30k,bencinar,avtomatik

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.105
46
48
Gledam tudi VAG. Npr. Tiguan, ki pa se začne na gornji cenovni meji, kar pomeni oskubljena verzija. Karoq mi je pa premajhen. Sedaj imam Mondeota.
Mi z mondeoti smo kar razvajeni s prostorom. Tudi jaz gledam nekaj s podobnim prtljažnikom in do 30k (tudi rabljeno), malo pa tudi čakam da januarja pride dongfeng huge.

• Všeč mi je
Reactions: alesn

matjazy

Fizikalc
3. jan 2008
269
170
43
Hja, če želiš velikost velikega karavana, potem nima smisla gledat raznorazne kuge itd. Še vedno imaš cel kup karavanov, tudi novih, ki so veliki kot mondeo ali večji, prav tako enoprostorcev. Če želiš SUV, pridejo v poštev verjetno samo največji (npr kodiaq itd).

• Všeč mi je
Reactions: alesn

alesn

Fizikalc
19. jun 2012
420
28
28
Hja, če želiš velikost velikega karavana, potem nima smisla gledat raznorazne kuge itd. Še vedno imaš cel kup karavanov, tudi novih, ki so veliki kot mondeo ali večji, prav tako enoprostorcev. Če želiš SUV, pridejo v poštev verjetno samo največji (npr kodiaq itd).
Sem se sprijaznil, da SUVa s tako veliko prostora verjetno ne bom imel kot ga ima Mondeo. Sem gledal tudi Ioniq 5, ki pa ima v kabini še več prostora, v prtljažniku, morda malo manj ampak vseeno dovolj. Kupovanje avtomobila mi predstavlja velik stres, zato bom kupil raje novega. Ker pa sem škrt, sem se tudi omejil, da več kot cca 35.000 € (izjemoma 38.000) ne dam. Za rabljenje pa ne bom zgubljal živcev. Nisem jaz človek za to :)

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in zoom

Zebdi

Fizikalc
11. dec 2017
446
143
43
Če gledaš Kugo, poglej mogoče še Tucsona in Sportagea. Nimam sicer hibrida, ampak 1.6 bencinar mi je vrh glave za normalno družinsko vožnjo. Ni pa to premija z 250 konji, se razume..

• Všeč mi je
Reactions: Viper_XxL