SUV do cca 30k,bencinar,avtomatik

sad

Guru
24. avg 2007
22.174
10.847
113
Quality: 100% Professional Testing
:)
Dej pobaraj gospodično, kako je s pošiljanjem.
Drugače pa top shit, pucen, verjamem, da je quality 100% beter dan beemve.

matjazy

Fizikalc
3. jan 2008
254
157
43
Potem pa StarRay-a:)
Starray je pa že dražji od karoqa.
Coolray = 4380mm (1 cm krajši od škode)
Karaoq = 4390mm
MG ZS = 4430 mm (4cm daljši od škode)

Je pa jasno to nek tehnični podatek ki nič ne pomeni, se moraš vsest noter pa videt "prostor".
Problem je prtljažnik, pri coolrayu je res majhen (dobrih 300l), pri karoqu pa velik (dobrih 500)
Če ni penzič "napreden" (in odvisno od potreb), poglej v smeri Suzukija. Imaš še fizične gumbe neodvisne od infotejmenta, za "penziča" stare šole zna biti kar šok prehod na vse zaslone in kapacitivne gumbe.
Škoda ima tudi fizične gumbe za komplet klimo + nekaj drugih. Suzukija nisem niti pomislil, bom pogledal.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.693
2.004
113
Led spodnje:

Led gornja:

Schime

Guru
22. nov 2008
2.099
883
113
Sej takšna bi morala biti tudi realna cena za vse znamke (ajd tm do 500€). Ne pa, da nabijajo s ceno po 2k€+ na luč.
Včasih se je pa govorilo, da avto iz linije ni dražji od cc 5k€ za firmo.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek, sad in tony

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.480
7.797
113
pri taščici
Morajo imeti izgovor za visoke kasko premije.
Gledam cene rezervnih delov za 15 let star gorenje hladilnik.
Ce hladilnik stane 500€, verjetno sestavljen iz delov stane 50 jurjev..
Jah, bomo pa cez nekaj let par let rabljene Kitajce kupil za cetet cene ker bodo stali pri lastnikih ker ne bo delov na pooblascenem servisu.
Ze zdaj se dobijo mal pobuskani leto ali dve stari za pol cene

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.540
2.056
113
Tale zadeva bi bila zelo enostavno rešljiva z regulativo po kateri mora proizvajalec za homologacijo novega modela predložiti seznam vseh delov iz katerih je avto sestavljen, ter njihove cene kot rezervne dele. Skupek vsega potem ne bi smel presegati dva ali tri kratnik vrednosti avta. Tole bi se dejansko lahko apliciralo na čisto vse naprave.

Take stvari bi videli, če bi bilo komurkoli od odločevalcev resnično mar za potrošnike, pa tudi za okolje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.480
7.797
113
pri taščici
Gorenje je naredil tesnilo vrat hladilnika tako da moras menjat cela vrata ko se ti tesnilo strga.
Servis ti ne pove cene vrat, niti jih ni na spletu, ti samo rece da se ga ne splača popravljat.
Iz tega razloga me ima da se naslednjic izogibam gorenja.
Sem off, amoak verjamem da so podobni primeri tudi v avtih (adblue posode stelantis? Mogoce)

Schime

Guru
22. nov 2008
2.099
883
113
Saj pa je podoben primer okvara adblue recimi za Audi. Popravilo ranga 2k€, crkne pa pumpa ali pa kak senzor s proizvidno ceno 10€ (pretiravam). Ni čudno, da se večina odloči za izklop. K zamenjaš pa tko ni garancije, da ne bo treba čez 3 leta spet dat 2k€.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in Marxon

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
156
80
28
Gorenje je naredil tesnilo vrat hladilnika tako da moras menjat cela vrata ko se ti tesnilo strga.
Servis ti ne pove cene vrat, niti jih ni na spletu, ti samo rece da se ga ne splača popravljat.
Iz tega razloga me ima da se naslednjic izogibam gorenja.
Sem off, amoak verjamem da so podobni primeri tudi v avtih (adblue posode stelantis? Mogoce)
Hmm, zanimivo. Sam imam sušilec od Gorenja, pa na njihovi spletni strani lahko vidim celotno shemo rez delov, njihove številke in ceno, vse to lahko tudi dam v košarico in naročim...
tukajle

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.480
7.797
113
pri taščici
Hmm, zanimivo. Sam imam sušilec od Gorenja, pa na njihovi spletni strani lahko vidim celotno shemo rez delov, njihove številke in ceno, vse to lahko tudi dam v košarico in naročim...
tukajle
Hvala
Hladilnik rk6357e
Vrata mora zamenjat strokovno usposobljena oseba (wtf) . Cene ni
Ce pa bi imel vrata kjer je možno menjat tesnilo pa le to ni vec na voljo.
Nekje drugje sem ga nasel za 65€ ce se ne motim. Kar je absurd za dva metra gumijastega profila