Pri vsem tem smo najbolj butasti mi, ki to vse mirno prenašamo.
In kaj si že ti naredil v smeri rešitve? Aja, pisal na forum in si omel roke.Pri vsem tem smo najbolj butasti mi, ki to vse mirno prenašamo.
Šuntal ostale, pa se vsakemu hebe. Sam, pa tudi ne morem nič nareditIn kaj si že ti naredil v smeri rešitve? Aja, pisal na forum in si omel roke.
Kako boš registriral brez računa?
Ni to kos elektronike, kjer nikogar nič ne briga.
Je pa to totalno butasto, če se mene vpraša. Na servis lahko pelješ, novega avtomobila pa ne moreš prevzeti. Ampak takle mamo.
Avto včeraj prišel v salon. Prevzema ne bo dokler ne odprejo trgovin. Pravijo da ne more fakturirat in računa izdat. Bedno. TV pa lahk dvigneš kjerkoli, kadarkoli.
Ni to isto. Ne smejo prodajat v trgovinah. Če ga preko spleta naročiš tiga pa lahko domov dostavijo ali ga pa osebno prevzameš. Avto je bil naročen in zaaran ko so bili saloni odprti, plačan preko mobilne banke v ponedeljek, ne vidim razloga da ga ne moreš prevzeti.Spet pavšalne trditve.
Pejd v Hofer, pa jim povej, da si prišel po TV. In se čudi.
Hofer ima sistem da plačaš tv in ti ga dostavijo že nekaj časa.Spet pavšalne trditve.
Pejd v Hofer, pa jim povej, da si prišel po TV. In se čudi.
Hvala za info. Meni prodajalec ni nič pojamral, da se nebi dalo naredit prevzema. Je rekel da bodo uredili, da bo vse po reglcih. Bo se pa to odvijalo naslednji teden, lahko javim kako bo šlo.Avto včeraj prišel v salon. Prevzema ne bo dokler ne odprejo trgovin. Pravijo da ne more fakturirat in računa izdat. Bedno. TV pa lahk dvigneš kjerkoli, kadarkoli.
butast in nesposoben je ceh avto industrije v tem primeru prodaje..podali bi rešitve kako bi se šli s prodajo avto v na nijz če bi dobro razmislili, bi nijz pozegnal in bi imeli odprto, case closed. Sicer mi je pa vseeno zanimivo da je taka sila avto kupit (pustmo zdaj tiste ki dejansko so brez avt ain ga rabijo, verjetno jih je malo)..
Interno je vse jasno. In jasno je tudi, da je čisto možno, da kak prodajalec pač ne razume navodil.Lol. Zgleda tudi interno niso usklajeni.
Mogoče jim pa ni v interesu prodajat oz. dobavit letosČe lahko v lokalni Mercator tehniki kupim pralni stroj ni vrag da ne moreš avta.
Kot ste napisali račun na mail, plačilo prek banke, potrdilo o plačilu pustiš pri brezstični blagajni, pralni stroj pripeljejo na mesto brezstičnega prevzema, kjer naložiš in odpelješ. Isto velja za gradbeni les, deske, železo itd.
Res ne vidim težav pri brezstičnem prevzemu avta
Na ta način sem včeraj kupil novoletno jelko. Oziroma naročil preko neta, plačal v 'zaprti' trgovini na blagajni - informacije.Če lahko v lokalni Mercator tehniki kupim pralni stroj ni vrag da ne moreš avta.
Kot ste napisali račun na mail, plačilo prek banke, potrdilo o plačilu pustiš pri brezstični blagajni, pralni stroj pripeljejo na mesto brezstičnega prevzema, kjer naložiš in odpelješ. Isto velja za gradbeni les, deske, železo itd.
Res ne vidim težav pri brezstičnem prevzemu avta