Ti ga ne rabiš, ko nikoli nazaj ne pogledaš.
Šovinizmu ni prostora v naši družbi.
Obleci hlače za velike fante, in se začni hlačam primerno obnašati. Nisi več v vrtcu.
Brisalec zdaj je ali ne?
Škoda superb sedan 1.5 tsi dsg Laurent &Klement
Okvirno februar,marec.itak je od korone odvisno... Če se zamakne.
Toni zadihaj.Šovinizmu ni prostora v naši družbi.
Obleci hlače za velike fante, in se začni hlačam primerno obnašati. Nisi več v vrtcu.
Šovinizmu ni prostora v naši družbi.
Jaz bi se raje vprašal, od kje je to dobil.saj se strinjam pa vse...
samo pa ko moj 6 letni mulc gleda zmešane Ruse, ko se zaletavajo z avti na youtubu, pa sem pa tja prijavi "spet baba za volanom" je pa tudi priceless
Jaz bi se raje vprašal, od kje je to dobil.
Ker kar jaz gledam teh videov so v večini moški za volanom. Zanimivo ne, da pri njih pa ne pravi spet dec za volanom.
Pravi Alterjevec nikoli ne pogleda v ogledala, ker ga ne zanima, kaj je za njimTi ga ne rabiš, ko nikoli nazaj ne pogledaš.
Čestitke. Kakšna pa je bila končna izpogajana cena?
čestitke za nakup sicer si kriterije od štarta spremenil za 100% ampka okej, to se zgodi, velikokrat...
aja, pa da bi na avto čakal 4 do 5 mesecev no go...vmes bi že jokal, ker bi videl 5 avtov za boljši dinar, vmes ti bodo pa itak superba 2x fajliftali
sliko potem želimo stroja.
čestitke!
jaz sem pa prvo gledal superba sportline, zdej sem pa naročil leona fr. dobava marca 2021.
ynos, predvidevam, da si z Ateco FR začel verjetno zaradi višjega sedenja? Kako to, da si sedaj izbral nizek avto?