Meni se zdi bolj zanimivo to da podjetje ki se sicer ukvarja z razvojem programske opreme posluje preko gmail postnega predala.Evo ti EU kontakt:
EU Responsible Person
Name: Axitera GmbH
Country: Germany
Address: Kreuznacher Str. 30, D-60486 Frankfurt a. Main, Hessen, Germany
Postal Code: 60486
Telephone Number: +496934873848
Email Address: infonoticeeran@gmail.com
A se samo meni zdi to neka mini varianta?
Dimension(mm) 4705*1895*1936
Se pravi isto kot da kupiš citroena ali pa PeugeotaTo vi ko o tem sanjate to res ne razmislite 3 leta vnprej?
ko bo rja požrla, kdo bo šraufal itd.
Moreš res met jajca (al pa dnar ki ti ga ni škoda), da to kupiš
..sam vmes je pa preteklo precej vode.Najbrž so imeli iste težave korejski, še prej pa japonski proizvajalci (glede nezaupljivosti kupcev), pa jih sedaj poglej.
..sam vmes je pa preteklo precej vode.
In glede dob.rokov za rez.dele za
Korejce je bilo pred leti precej povedanega.
Dobro so deli ki jih težko dobiš, ampak "veš" da avto bo za 20 let.
Kak pa veš, da to kaj dobiš za pol cene od kitajcev ne bo razpadlo po parih letih.
Še vedno je blo tak. Ko je kitajc nardil robo primerljive kvalitete je bla tudi cena tam tam. Kar je pa občutno ceneje je pa z razlogom.
Je xiaomi roba kaj cenejša? Ja oni neuporabn podn. Ko pa imaš zadeve na nivoju niso več poceni.
Je CF Moto kaj cenejši od priznanih. Ne glih kaj preveč ne.
In ne mi rečt, da pri avtih bojo pa nardili izjemo. In bojo dali top materiale za pol cene.
In ko pogledaš Forthing U-tour za 30k € nekaj enaostavno negre skup.
Pa bi taki avto takoj kupo, če bi ga nardil kateri izmed priznanih proizvajalcev, tudi 10k€ več bi dal.
In imajo firme nenormalne subvencije in razne odpustke, da lahko kapitulirajo trge s takimi cenami.
so cene Evropske avtomobilizacije enostavno previsoke?
Totalno zgrešeno razmišljanje. Kitajci imajo cikel avtomobila na 1 leto ali še manj. Briga njih poprodaja, gre pač avto na odpad. Pri njih to laufa, ker stane tak avto dol 10 jurjev. Pri Evropejcih to ne bo šlo dobro čez, ker 25 jurjev spet ni taka malenkost.Ne vem no, jaz nimam takih predsodkov. Ok, najbrž obstajajo določene težave, ki jih bodo pa tudi odpravili. Določeni proizvajalci že gradijo tovarne v evropi, tako da mislim, da tudi z deli ne bo težav.
Totalno zgrešeno razmišljanje. Kitajci imajo cikel avtomobila na 1 leto ali še manj. Briga njih poprodaja, gre pač avto na odpad. Pri njih to laufa, ker stane tak avto dol 10 jurjev. Pri Evropejcih to ne bo šlo dobro čez, ker 25 jurjev spet ni taka malenkost.
In Kitajci bodo tukaj gradili tovarne za izdelavo avtomobilov in ne rezervnih delov.