Pač gamad. Uporaba narečja tam, kjer mu ni mesta, NI kulturna obogatitev ampak odraz primitivizma.
Tole je copy/paste iz ene druge teme
Ja na žalost za nas k imamo radi bbq so cene mesa poskočile v nebo. Ko pride do brisketa sem ga nazadnje nabavu pri Mad Cow steaks v Kranju. Ne spomnim se več cen ampak ja, drago. Glede vprašat mesarja o kvaliteti njegovga mesa, je pa tko k da bi babo vprašu kok dobr fafa. Slišu boš svašta, zvedu boš pa k boš probu.
Tako, da pri bbq je potrebn sam čas pa denar. Čimveč pečt, različne konce, različne metode in žare in pol tud vidiš kaj je tebi bolj všeč in ni všeč. (za teorijo imaš pa yt. Polhn dobrih bbq kanalov, (Mad bbq scientist, guga, smoking dad bbq....)). Pa v en kup fb skupin se včlani. BBQ community je d best, radi pomagamo in sploh pa radi govorimo o tem
Tko da ti kr sprašuj.
To pa kar naenkrat ni več gamad, ker ni napisal štajerc. Hinavci na kvadrat.