Suunto Vector - popravilo ali nova ura?

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Si bom malo sposodil temo.
Na mojemu T3 je začel pas za pulz delati malo po svoje, nekaj časa dela, potem pa začne izgubljat podatke in pulz pade tudi do 70-80. Baterijo sem menjal, tako v pasu kot v uri, ni pomagalo.
Kdo je pri nas serviser za to, da ga malo pokličem? Če je kdo že moral kupovati nov pas, koliko ga je to prišlo?

Hvala za pomoč!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.788
113
kod Džej-Zija
Po vsej verjetnosti ti je crknil pas. Tisti plastični imajo serijsko napako, da počijo pri elektrodah, nato pa začnejo oddajati signal po svoje. Nimaš druge opcije kot nesti na servis. Če je v garanciji, dobiš nov pas. Če ni, lahko lepo gledaš, pa ti bojo pas zamenjali. Nekaj ljudi poznam, ki so jim ga, čeprav ura ni bila več v garanciji.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Da si še jaz sposodim temo...

Malo sem brskal za takimi treking ali športnimi urami (prav bi mi prišlo nekaj vmes) in mi je Vector kar všeč a če imam prave info ne podpira pulza. Kakšno alternativo predlagate (mix treking in športne ure)? Super bi bilo, če bi se lahko primerjala hitrost vzpona (m/min) in pulz. Iščem ps seveda v nekih normalnih cenovnih okvirih.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Suunto Advizor, X6HR, X3HR ali T6c.

Hvala za hiter odgovor... bom pobrskal za podrobnosti.

odvisno kaj so za tebe normalni cenovni okvirji
smile-1.gif
te ure zgoraj so (vsaj X6hr in T6c) ~400€ morda jih za 350€ kje izbrskaš

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Po vsej verjetnosti ti je crknil pas. Tisti plastični imajo serijsko napako, da počijo pri elektrodah, nato pa začnejo oddajati signal po svoje. Nimaš druge opcije kot nesti na servis. Če je v garanciji, dobiš nov pas. Če ni, lahko lepo gledaš, pa ti bojo pas zamenjali. Nekaj ljudi poznam, ki so jim ga, čeprav ura ni bila več v garanciji.
Žal sem opazil, da je garancija potekla pred 1 tednom
uf-1.gif
, kdo je servis?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.788
113
kod Džej-Zija
Planet šport v Trzinu. Če je bila ura kupljena preko njih, se ti bo morda uspelo zmeniti, da ti pas vseeno zamenjajo. Kot sem že omenil, poznam nekaj ljudi, ki jim je to uspelo.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Planet šport v Trzinu. Če je bila ura kupljena preko njih, se ti bo morda uspelo zmeniti, da ti pas vseeno zamenjajo. Kot sem že omenil, poznam nekaj ljudi, ki jim je to uspelo.
Hvala za informacije, bom poklical in bomo videli koliko me bo ta hec stal...