Torej, na letošnjem plavanju mi je ura, stara 3 leta spustila vodo pri desnem zgornjem gumbu. Ura sama sicer še dela, vendar je očitno šlo nekaj pri kontaktih opisanega gumba in ne morem preklapljati med uro, kompasom, višinomerom in barometrom. Ali obstaja kaka šansa popraviti opisano zadevo, tako da za sprejemljive stroške ne bom v skrbeh, da se stvar ponovi?
Vse skupaj mi je pustilo malo grenak priokus na firmo Suunto. V primeru, da bom morda kupoval novo uro, kaj priporočate. Dejansko je limit 200 EUR. Ali se mi bolj splača kakšno "čangšlang" firmo ure in jo vsake toliko časa vržem stran. Pri Vectorju sem imel tudi stalne probleme s kompasom, vendar mi ta funkcia ni življenjskega pomena.
Vse skupaj mi je pustilo malo grenak priokus na firmo Suunto. V primeru, da bom morda kupoval novo uro, kaj priporočate. Dejansko je limit 200 EUR. Ali se mi bolj splača kakšno "čangšlang" firmo ure in jo vsake toliko časa vržem stran. Pri Vectorju sem imel tudi stalne probleme s kompasom, vendar mi ta funkcia ni življenjskega pomena.