Moj je tudi šel pri 11 mesecih v vrtec (jasli), ker je pač bilo potrebno iti v službo. Jaz sem tudi za red, samo to, kar prikazujejo ti posnetki pa je mučenje. Blazino preko otroka dajat, pa kje ste to vidli.
Jaz sem tudi za red, samo to, kar prikazujejo ti posnetki pa je mučenje. Blazino preko otroka dajat, pa kje ste to vidli.
Vir: https://www.zurnal24.si/slovenija/surovo-ravnanje-z-otroki-v-ljubljanskem-vrtcu-316995Lastnica vrtca je B. V., a ta v procesu vzgoje - po svojih besedah - ni sodelovala, včasih naj bi pomagala le pri pripravi hrane. To je opravljala Z. N., ki je vpisana v register varuhov. Varstvo otrok je v novi sezoni opravljala nova varuška. Ta je, kot že rečeno, avtorica posnetkov.
Med drugim je povedala, da je prišlo do prisile tudi pri hranjenju otrok, po njenih besedah naj bi silo uporabila lastnica zavoda. Pri hranjenju naj bi otroka prijela na način, da se ta ni mogel premikati, mu tlačila hrano v usta in mu, če mu je šlo na bruhanje, tudi to potisnila nazaj.
Kot je vzgojiteljica, ki je v zavodu delala približno tri tedne, še povedala za televizijo, je opozarjala na nepravilnosti že prvi teden svojega dela, ker to ni zaleglo, pa je začela dogajanje snemati, saj je vedela, da bo potrebovala dokaze. Minuli teden je staršem otrok pokazala posnetke in jim povedala, kaj se dogaja, in skupaj so šli na policijo. Lastnica zavoda kakršnekoli nepravilnosti zanika.
Ti kar meni debil...z lahkoto projatelj. Ti pa nekaj povem: 11nesecnemu otroku ne mores na lep nacin dopovedat, da naj v miru pocaka, da se ostali zbudijo. Manj bo glasen, ce se bos sel lahko potihem igrat. In kje je fora da ena starokopitna baba mojega sili, da je pri 11 pri miru? Naj bo tiho in naj ne moti ostalih, ne pa da ga na silo drzis v postelji z ostalimi. Kaj ze tocno ima od tega??Upam da to ni letelo na mene.
Jp jp. Saj drugače se čist strinjam, da red mora biti do neke mere, ne podpiram modernega sonček stila vzgoje, absolutno ne more kar vsak otrok početi kar se mu zljubi in tudi Peror tega siguno ni tako mislil ampak kar je preveč je pa preveč. In take scene so definitivno neprimerne in škodljive razvoju otroka.
Ustanoviteljica zavoda je Branimira Vrečar, solastnik prostorov je Aleš Vrečar, varovanje v vrtcu pa izvaja Zlata Nuhanović.
Ti kar meni debil...z lahkoto projatelj. Ti pa nekaj povem: 11nesecnemu otroku ne mores na lep nacin dopovedat, da naj v miru pocaka, da se ostali zbudijo. Manj bo glasen, ce se bos sel lahko potihem igrat. In kje je fora da ena starokopitna baba mojega sili, da je pri 11 pri miru? Naj bo tiho in naj ne moti ostalih, ne pa da ga na silo drzis v postelji z ostalimi. Kaj ze tocno ima od tega??
Ti kar meni debil...z lahkoto projatelj. Ti pa nekaj povem: 11nesecnemu otroku ne mores na lep nacin dopovedat, da naj v miru pocaka, da se ostali zbudijo. Manj bo glasen, ce se bos sel lahko potihem igrat. In kje je fora da ena starokopitna baba mojega sili, da je pri 11 pri miru? Naj bo tiho in naj ne moti ostalih, ne pa da ga na silo drzis v postelji z ostalimi. Kaj ze tocno ima od tega??
Skor v vsakem postu je omenil 11 mesecev.
Ne. Snemala je tretja katera bo fasala pregon zaradi snemanja.
Nuhanićevo kot vse kaže policija varuje da jo ne bodo linčali.Koga pa je snemala? In kje je Zlata?
Saj je prav tak. Oz. ni prav.Nuhanićevo kot vse kaže policija varuje da jo ne bodo linčali.
Nuhanićevo kot vse kaže policija varuje da jo ne bodo linčali.