surfarski paradiž oz. surfer's paradise

D_K

Guru
24. sep 2007
3.082
855
113
ksz.
jaz pa sem že mislil, da tukaj kdo res surfa
wink-1.gif

(drugič v topic napisat wind surfanje).

on: letos bom mogoče sprobal tudi wind surfanje, ker surfat na lokaciji kamor grem ne bo možno.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
evo, nazaj po dveh dneh žusterne. na veter se nisem peljal niti meter, znam pa že dobro dvigovat jadro in celo stat na deski, ko je jadro v vodi. pa ene 25 krat sem letel v vodo, pa mi ni vzelo volje.
problem: deska je preozka in nimam ravnotežja. rešitev: iščem širšo desko, plosko in ne zaobljeno, kot je moja. ker ko dvignem jadro, me zjebe balans. ampak mam dober filing, nisem bil čisti [censored]. tudi jadro sem lepo napel za prvič in vse. tako da poročam naslednjič, kako bo šlo. šoderjama hir aj kam. samo širšo desko rabim. ma kdo? za začetek bi si sposodil, tolko da se naučim, če je ugodna cena, tudi odkupim.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
rabis predvsem vec litrov (koliko si imel sedaj?), ne nujno drugacne oblike. in verjemi, ko piha je povsem druga zgodba. ce se ti zdi, da znas dvigovat jadro - probaj enkrat na 20 vozlih:)

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
mam 2 metra višine in 120 kg, deska ma 210 litrov in je dovolj prostorna, samo stabilna ni za učit dovolj. rabim širšo, šolsko desko.