Surfanje - Windsurfing

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
Nikoli še nisem.

Ima kdo kak namig kje bi se dalo ugodno opravit začetni tečaj in sposodit opremo. Ali pa če me je kdo pripravljen za razumno plačilo inštruirati par urc...

Lahko pri nas, lahko tudi kje na Hrvaškem. Kam dlje se nekako ne bi vozil.
Bi pa to naredil enkrat konec avgusta-septembra.

Lahko tudi ZS.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
na lošinju je fajn šola, jo hvalijo, takoj prvi kamp na levo, ko prideš na otok, pozabil ime, mislim da lopari. ima en slovenec šolo ...
drugače pa hvalijo tudi tisto v žusterni. jaz sem se poskusil sam naučit, pa ni šlo, tak da sem letos surfanje opustil in se raje vrnil na vesla :)
če boš rabil kaj poceni opreme, pošlji PS.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
kako pa je s temi tečaji za surfanje (za začetnike) v razno raznih letoviscih ?
A so dovolj kakovostni, a je cena ok ?
BTW: koliko pride okvirno cena enega takega tečaja ?

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
ponavadi traja 3-4 dni (10ur)... stane okoli 100€. Znaš se peljat, obračat z in v veter.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.410
5.685
113
glede tečajev če mas malo več € na voljo (konec koncev bo ta začetni tečaj tak samo pljunek v vodo glede kasnejših nakupov opreme) vzami kaj pri quicksilver šoli, andražu žanu, černecu ipd. so tečaji na karpatosu, egiptu (trenusno sicer ne) in ostali surferskih lokacijah. Fantje so srferi s srcem in dušo in bo najhitrejši napredek.

drugače pa pozabi, da bi se sam kaj učil ali pa da te kdo tak uči. Razen če ma začetniško opremo. Je trenutno aktualna začetniška oprema vse skupaj zelo pooenostavila in po parih urah brez problemov delaš oba obrata in samostojno voziš.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ce se kdo hoce res naucit predlagam, da se odpravite kam dlje. recimo grcija ali kaj podobnega. sicer zacetniska oprema je verjetno podobna kot pri nas, se pa pogoji ne morejo primerjat in se mnogo lazje naucis tam, kjer je surfanje res doma, ne pa v neki zusterni.