superge za tek kayano gel 16 asics

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
http://www.superge.si/Asics/0194-gel-kayano-16-s10-asics-7393022/

kako se vam zdi takle model za tek? predvsem za rekreativno rabo. gre se mi za to, da bodo superge delale tudi cez leto, dve in da bodo zdrzale tudi kaksen roznik, golovec, smarno goro, ...

nisem prevec seznanjen s firmo asics, ampak govori se, da se ta superga znuca prej kot v enem letu. je to res?

na netu nasel superge za 100 eur. problem je, da baje samo en par ne posljejo. rabi se kdo take superge pa gremo v groupbay?

Tole sem videl v Avstriji za 50% off. ...

kje?

Nimajo več... Drugače pa je blo v sport 2000 se mi zdi.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Danes sem si ogledal ponudbo v InterSportu in Hervisu v Kranju. In priznam, da mi je zdaj še manj jasno kaj naj vzamem
crazy1.gif

Nataknil sem različne firme, od Nike, Salomon (preozki!), Mizuno (tko-tko) in Asics, pa moram rečt da mi je Asics mogoooče še najbolj všeč.
Samo potem pa pridemo do različnih modelov. Gledal sem predvsem Asics GT-2150 in pa Nimbus 12.
Teh Gel Kayano nisem našel.
Iščem pa poletne, ne jesenskih tekaške čevlje.

Vprašanje:
Katere naj bi bile primerne zame kot delnega pronatorja in glede na to da laufam večinoma po urejenem makadamu za tek (ne po gozdnih poteh) ??? V času sezone pa pretečem cca. 50-60km mesečno.

Tukaj sprašujem zato, ker prodajalci mi ponujajo vse možno samo da bi prodali. In za isti model, recimo GT-2150 mi povedo različne podatke. Eni pravijo da je primeren tudi za urejen lep makedam, drugi mi pa trdi da je izključno za asfalt. Na pronacijo pa se noben ne ozira.
crazy1.gif

Hvala za pomoč.
cool-1.gif

EDIT:
našel sem dva britanska linka kjer prodajajo take čevlje po zelo ugodnih cenah in bojda so zanesljivi prodajalci.
http://www.wiggle.co.uk
http://www.startfitness.co.uk/

corsol

Guru
11. mar 2010
3.034
995
113
zgeda da imava podobni nogi vsaj glede na to kaj ti paše in kaj ne.....
cool-1.gif

Kayano so mi bili nazadnje ko sem jih preizkušal preozki, tako da sem jih hitro izločil.

Pri meni so bili na zadnje v ožjem izboru(vsi so približno za enak tip stopala - pronacija):

-asics GT2150: so zelo dober copat primeren tako za urejen makadam kot asfalt......
- NIKE STRUCTURE TRIAX 13
- NIKE Lunar Glide, ....
- Brooks Infiniti , na koncu sem jih izbral ker sem se v njih najbolje počutil(preizkušal 10 različnih copat), je pa res da imajo malo čuden podplat in se ga moraš navadit.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
zgeda da imava podobni nogi vsaj glede na to kaj ti paše in kaj ne.....
cool-1.gif

Kayano so mi bili nazadnje ko sem jih preizkušal preozki, tako da sem jih hitro izločil.

Pri meni so bili na zadnje v ožjem izboru(vsi so približno za enak tip stopala - pronacija):

-asics GT2150: so zelo dober copat primeren tako za urejen makadam kot asfalt......

Sem jih že nabavil, GT2150
smile-1.gif
super so!
1006097-2.9.jpg

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ja, kak mesec nazaj sem začel in mi je kul. Do zdej sem pa laufal ob letališču gor-dol.

Zakaj? ti tudi?
evil.gif