Saj tebi marsikaj ni jasno. Tak, da se ne sekiraj preveč.
SUP je postal nadomestilo za napihljive blazine, na katerih niti ležat nisi mogel normalno. Na SUPu lahko ležiš, sediš, stojiš, delaš jogo, skačeš z njega, transportiraš celo familijo v sosednji zaliv, konec koncev lahko na njemu tudi veslaš (sede, stoje), če se ti da. Ni neke hujše znanosti zadaj.ni mi jasno sup-anje
surfa praktično ne vidiš več, samo lenuhe in malomarneže na supu ki jih vetrič odneseSaj tebi marsikaj ni jasno. Tak, da se ne sekiraj preveč.
Sej ves da surfa se po valovih ane, al ti tudi to ni jasno? in potem gres windsurfat tja kjer ni vetra da ti ni treba jadra gor pa dol vlacit al kako nikogar ne vidis? ker tam kjer piha je vseh preveč ...surfa praktično ne vidiš več, samo lenuhe in malomarneže na supu ki jih vetrič odnese
a bejži, tu je prav lepo na PelješacuSej ves da surfa se po valovih ane, al ti tudi to ni jasno? in potem gres windsurfat tja kjer ni vetra da ti ni treba jadra gor pa dol vlacit al kako nikogar ne vidis? ker tam kjer piha je vseh preveč ...
idi tja kjer piha in ne tja kjer se hodi pir pit.surfa praktično ne vidiš več, samo lenuhe in malomarneže na supu ki jih vetrič odnese
v kero gostilno zahajas?idi tja kjer piha in ne tja kjer se hodi pir pit.
Jaz jih vidim stotine vsak dan.
Konec septembra smo vedno pripravljeni poslušat in sprejet kakšno ponudbo, katere v sezoni ne bi.Je morda že kakšna dobra posezonska akcija za nakup? Mi ne bi več plačevali za najem...
ne zahajam v gostilno. Ko pridem iz vode, robo pospravim v storage, grem po giros in grem v hotel.v kero gostilno zahajas?
sori ampak Pelješac in vleče kot svinja nemoreš skupaj v enem stavku združit...Pelješkega kanala (vleče tam ko svinja
Vsak 10 dan. Jaz sem supar, kaj pa jaz vem...sori ampak Pelješac in vleče kot svinja nemoreš skupaj v enem stavku združit...
sori ampak Pelješac in vleče kot svinja nemoreš skupaj v enem stavku združit...
Izbrisani mode ON: saj na surfu tudi samo stojiš in veter naredi svoje... Na SUP-u moraš veslati, če želiš kam prit.... Lenuhi surfarji.... Izbrisani mode OFFsurfa praktično ne vidiš več, samo lenuhe in malomarneže na supu ki jih vetrič odnese