Šumahr bo v Valenciji...

Šumahr bo v Valenciji...

• Skupaj glasov
    58
  • Glasovanje je zaprto .

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Na kvalifikacijah sta bila oba Redbulla, McLarna in eden Williams pred Ferrarijem, da ne omenjam prostih treningov.

Na dirki vemo kako je bilo, Vettel je koncal z polomljenim dirkalnikom, Hamilton je odpeljal svojo dirko, Webber je imel pa tudi smolo, da ni koncal pred Raikkonenom. V primeru, da bi se pri Williamsu kolikor toliko zadeli taktiko bi bil tudi Rosberg pred njem. No, pa ni bil in Ferrariju se je vse lepo izslo pa ne toliko zaradi njihove hitrosti, kot zaradi smole/smotanosti drugih.

Glede na to, da je Valencia tudi bolj ali manj zavita in ima nekaj dolgih ravnin pricakujem se malo boljse McLarne zaradi KERS-a. Potem Redbulle in kmalu za njimi Ferrarije.
Na kvalifikacijah je bil prvi Renault - je torej Renault zdaj pred vsemi?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Aja, sorry Ferrari fan.. Cak da prefraziram: nene, 1-2 bosta komot osvojila, sala mala, hec
crazy1.gif
Aja, sorry Wiljams fan.. Cak da prefraziram: nene, 1-2 bosta komot osvojila, sala mala, hec
crazy1.gif

Da vidim, če boš to tudi pobrisal...
bonk.gif

Nazadnje uredil moderator:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tudi, zakaj pa ne, saj se nisem videl, da bi ti napisal 1 lep, utemeljen post. Klasicn spamer pac.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
OK, Ferrari je top of the top,Schumacher bo 1., fertik konc, sploh skoda, da dirkajo.

Kul?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Aja, sorry Ferrari fan.. Cak da prefraziram: nene, 1-2 bosta komot osvojila, sala mala, hec
crazy1.gif
Aja, sorry Wiljams fan.. Cak da prefraziram: nene, 1-2 bosta komot osvojila, sala mala, hec
crazy1.gif

Da vidim, če boš to tudi pobrisal...
bonk.gif
Daj še razloži, zakaj svoj spam ne pobrišeš, moj, ki je identičen tvojemu ti pa uspe.... so te že od malega učili, da tvoj drek ne smrdi, samo zgleda malo grdo?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Sam z ferrarijevci it debatirat je tudi ta zadnje, majkemi.
bonk.gif
Sej pravim, če ima nekdo mišljenje da je ferrari najhitrejši tudi če ga ostali prehitijo, potem je konec debate zame. Greš lahko z glavo čez zid pa ne gre dopovedat.

MViper boli te kur@c, kaj se zdej sekiraš in kaj jim dopoveduješ če vidiš da svoje gonijo naprej. Ferrarijevci so pomojem edini navijači na svetu ko grejo veseli domov iz dirke tudi če ni rdečih v pikah....namreč še vedno so bili najboljši!
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Samo res, ne prides jim do dna, pa da se hebes, pa nabijes 1991328 argumentu
hysterical-1.gif

Skoda tipkovnice
grin1.gif

Raikkonen je 7. startu v Hungarorinu s 3. najlazjim dirkalnikom, pa bolj, kot ne po sreci koncal 3., ampak v Valenciji bojo ziher top 3, ceprav se vmes ne sme testirat in so ze opustili razvoj F60, ampak ziher bojo haral
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Važno, da je Filjams dobil koliko točk že, za uspeh v kvalifikacijah?
hysterical-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Samo res, ne prides jim do dna, pa da se hebes, pa nabijes 1991328 argumentu
hysterical-1.gif

Skoda tipkovnice
grin1.gif

Raikkonen je 7. startu v Hungarorinu s 3. najlazjim dirkalnikom, pa bolj, kot ne po sreci koncal 3., ampak v Valenciji bojo ziher top 3, ceprav se vmes ne sme testirat in so ze opustili razvoj F60, ampak ziher bojo haral
hysterical-1.gif
hysterical-1.gif

Hec je v tem da šumaher je ŽE naredil uspešen comeback. Zakaj? Ker je ferrari. Če bo zadnji je krivo pomanjkanje testiranja in pomanjkanje sreče, oz. bodo drugi imeli neverjetno srečo. Če bo šel ven, isto, bo nekdo drug kriv (ampak ne ferrari!), pa makar Frankova pleša ki bo šajnala sonce švabu direkt v oči.
evil.gif

Skratka bitka nas anti-ferrarijevcev je že v štartu izgubljena, je kot bitka z mlini na veter, jalova. Tega sem že itak navajen. Ferrari je pač najhitrejši, vedno in povsod, pa neglede na katerem mestu konča.
bonk.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Dobr si mi ti moderator. Imaš lepo temo o Valenciji...
smile-1.gif

Banej, če te to veseli in je to edino, kar znaš delati. Ni zastonj to ALTER, se bom že znašel...
LP, pa Filjamse pozdrav.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
OK, Ferrari je top of the top,Schumacher bo 1., fertik konc, sploh skoda, da dirkajo.

Kul?
Nič takega nisem napisal, samo s tvojo razvrstitvijo se ne strinjam. Če pa ti vsako nestrinjaje razumeš kot poveličevanje Ferrarija je pa to tvoj problem. S Ferrarijem in Schumacherjem si obremenjen ti, ne jaz
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz nisem z nikomur obremenjen. Samo povem moja opazanja (pa se to se takoj zapnete, ce se slucanjo ne strinjam, da bo ferrari ziher dober), ce je ze tema o ferrariju pa schumacherju, ne?

Hocem ti pa povedati sledece:

Na Madzarskem je Raikkonen startal 7. Manj goriva sta imela le se Alonso in Hamilton. Skratka sploh niso ne vem kaj hitri (celo Williams je bil hitrejsi za nekje pol sekunde in to bolj obtezen, RedBulla tudi z vec goriva pa sta bila hitrejsa ze za nekje 0.7 sec) in to na progi, ki naj bi Ferrariju lezala. Testiranj pa ni. Valencia je podobna mickey mouse steza, le malce vec ravnin ima in po zdravi kmecki logiki mocno dvomim, da bo ob normalnem razpletu Ferrari nenadoma za 0.5 sekunde hitrejsi in prisel na podij, se enkrat ponavljam - ob normalnem razpletu. Ce se ostali pred njimi skegljajo ven in pri Ferrariju zadanejo taktiko, kot na Madzarskem potem je mozno vse.

Ce mislis, da se motim, mi prosim povej tvojo teorijo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Khm, da osvežimo tvoj spomin:

Hungaroring - Qualifying Weight (kg)
1 . F. Alonso - Renault R29 - 637.5
2 . L. Hamilton - McLaren Mercedes MP4-24 - 650.5
3 . K. Raikkonen - Ferrari F60 - 651.5
4 . M. Webber - Red Bull Renault RB5 - 652.0
5 . N. Rosberg - Williams Toyota FW31 - 654.0

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Če bi bilo vse tako enostavno, bi po kvalifikacijah preračunali čase (teža+dosežen čas...), podelili točke in ekipe poslali domov. Pa imamo varčevanje v F1. Ker pa ni, je tu še dirka in tam se polega materiala pokaže še faktor voznika. Recimo da ima Williams Nakajimo, Ferrari pa Schumacherja (in Kimija, da ne bo pomote). Statistika da zopet neko svojo sliko. Bo pa problem, če se ne motim, Schumacher še nikoli ni dirkal v Valenciji...?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Pa viper je zgleda pozabil, da je renault banned from valencia...razn če jim bodo ugodili?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa ne me jebat no, in kaj sem jaz napisal?

Da je Raikkonen imel tretji najlazji dirkalnik, anede? Ti si mi pa dokazal...
confused-1.gif