Suho točenje goriva

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak že ko si prvič imel probleme s 500€ bankovcem ti ni bilo dovolj, vseeno si še šel tja, pa verjetno še hodiš ?
Enkrat je slab dan, dvakrat ajde, če bo še tretjič, bom razmislil.

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Na tej logaški pumpi sem imel tudi jaz slabo izkušnjo: ponavadi je tako da ne nosim več kot par 10 eur gotovine s sabo. In enkrat, ko se mi je ravno mudilo, pridem, natankam in grem plačat. In pravi ona na šalterju: plačilo s kartico žal ni možno (torej niti z maestro). Ker nisem imel dovolj sem jasno nejevoljen pripomnil da bi lahko imeli kje napisano in ona pravi: "ja saj je napisano, evo tukaj pri blagajni". Torej oni mislijo da bo šel vsak pred točenjem najprej pogledat do blagajne kako lahko plača. Po nekaj pregovarjanja sem pustil tam osebno in šel na bankomat, ki ni tako blizu (je treba z avtom). Kakor sem videl nisem bil edini tak oziroma nas je kar večina romala do bankomata. Redkokdo namreč danes nosi 100+evrov pri sebi.

Tole glede goriva sem pa tudi jaz že slišal, sicer drugačno varianto (izkušnja druge osebe), tako da definitvno imajo problem (oziroma so ga imeli).

Škoda, gorivo je sicer ok.

wtf?
Že kakih 5 let nisem plačal bencina z gotovino niti enkrat.

Glede na to, da se mi vedno kadar tankam tudi nekam mudi, bi babo po moje užgal da mi to prjavi. Če pa še bankomata ne bi imeli na tisti pumpi, pa dvakrat.

Če bi imeli bankomat na pumpi tudi ne bi delal, saj so imeli kao "težave z komunikacijo"
stupid-1.gif

Sicer se pa tudi jaz čudim da nisem bolj popizdil.
10.gif

Saj če bi imel cajt bi se še šel kregat, tako pa je bilo tako najhitreje. Lahko bi sicer tudi kar šel, a res ni bi hotel da me potem lovi policija ali kaj podobnega. Grem pa od zdaj naprej raje na petrol. Imaj vsaj osebje malo bolj na nivoju.

Mah Petrol... Se mi je ene tri tedne nazaj naredilo, da sem šel tankat v Ljubljani na barju. Nalijem in hočem plačati s 500€ bankovcem (pač slučajno sem imel pri sebi) in je na polno zatežil, da je bla glih smena, pa da nima menjalnega denarja... Sva z ženo komaj skup spraskala drobiž.

En namig: v zadnjih 8 letih mislim, da sem v 99% primerih plačal gorivo s kartico - nobenih težav
smile-1.gif

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Tudi jaz le parkrat na leto plačam z gotovino in nikoli nisem imel težav s kartico.

Se mi je že zgodilo, da sem normalno zaskočil ročico in ni nič točilo. Na srečo tudi računalo ni. Sem še enkrat poskusil, na to pa odložil ročko in šel noter jamrat, da nekaj ne štima. Ko sem prišel nazaj je normalno točilo in jaz sem izpadel [cenzura].

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Dokler tisto polnilno mesto ni plačano, ti ne moreš točit. Verjetno je bil ravno takrat nekdo na blagajni, ko si šel noter, je bilo pa že plačano.
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Na Petrolu mi je enkrat med točenjem nehalo številke "vrtet".
Sem potem previdno vzel pipo iz avta, da pogledam, če še teče, pa je teklo, ampak sem s tem toliko zmotil tok, da je ventil zaskočil.
Ko sem nadaljeval tankanje, pa so se spet zagnale številke.

Zdaj če mi je na koncu (na računu) računalo ves bencin ali ne, ne vem. Po hitrem preračunu porabe in stanja, sem prišel do ugotovitve, da sem plačal prav. (pa tudi če ne bi, je šlo za nekaj sekund "zastonj" tankanja, torej kaka 2 litra).

(sem čez nekaj dni spet na isti pumpi tankal, pa je tokrat vse štelo pravilno
tongue-1.gif
)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Ampak če bi ugotovil, da ne šteje, bi verjetno še veselo naprej tankat in ne bi opozoril osebja pumpe na to, ne?