Suho točenje goriva

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Zanima, če se je komu že zgodilo suho točenje goriva pri Petrolu ali pa drugi črpalki?

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
čudovito! meni se zmeša,da mi vzamejo 4 ure cajta. V tistem čakalnem času vse poslikam potem pošljem v vse cajtnge..vsa imena, pa na policijo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
ko sem še delal na omv smo meli podobn primer.
ded tanka pa pride plačat in vse, gre nazaj pa vidi, da je kesl prazn. ni blo problemov je plačal, ker ni bla neka taka ubijalska cifra. pustil podatke pa, da ga šefica pokliče. jaz sem ga prepriečval naj ne plača ker je nemogoče tole in da bomo nekak uredili.
no ded odpelje, grem ven in zaklenem točilno mesto. čez dve uri pride šefica pa ***** na mene zakaj sem zakleno in da tonima veze, da je ga zajebalo in mu poračunalo več kot je tankal nima veze, ker to ni mogoče.... itd. in je blo treba točilno mesto spet odpret. o kakem ponovnem umerjanju ni blo ne duha ne sluha, ker ona pač nebo plačevala tega po nepotrebnem.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.705
1.356
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
čudovito! meni se zmeša,da mi vzamejo 4 ure cajta. V tistem čakalnem času vse poslikam potem pošljem v vse cajtnge..vsa imena, pa na policijo.

Je dal v vse medije MOL Logatec takrat. Ali se samo meni zdi zanimivo, da je bila v obeh primerih "šefica"?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Na tej logaški pumpi sem imel tudi jaz slabo izkušnjo: ponavadi je tako da ne nosim več kot par 10 eur gotovine s sabo. In enkrat, ko se mi je ravno mudilo, pridem, natankam in grem plačat. In pravi ona na šalterju: plačilo s kartico žal ni možno (torej niti z maestro). Ker nisem imel dovolj sem jasno nejevoljen pripomnil da bi lahko imeli kje napisano in ona pravi: "ja saj je napisano, evo tukaj pri blagajni". Torej oni mislijo da bo šel vsak pred točenjem najprej pogledat do blagajne kako lahko plača. Po nekaj pregovarjanja sem pustil tam osebno in šel na bankomat, ki ni tako blizu (je treba z avtom). Kakor sem videl nisem bil edini tak oziroma nas je kar večina romala do bankomata. Redkokdo namreč danes nosi 100+evrov pri sebi.

Tole glede goriva sem pa tudi jaz že slišal, sicer drugačno varianto (izkušnja druge osebe), tako da definitvno imajo problem (oziroma so ga imeli).

Škoda, gorivo je sicer ok.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Bemti, še dobro da imam velik kestl in da vedno tankam več kot pol, če ne tričetrt tanka. Ni vrag, da bi še tak bebo videl, da če je v tanku 20 litrov, jaz sem pa 50-60 nalil, da nekaj ni kot bi moralo biti. Sicer pa, se mi je enkrat, pred leti zgodilo, da štela ni delala, samo sem to pogruntal po par litrih, ker ni nič ropotalo, kot ponavadi, mojster me je prestavil na drugo in plačal sem samo tisto, kar sem na drugi natočil, brez kakršnegakoli kompliciranja.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.705
1.356
113
Dober si. Jaz:

1. niti slučajno ne bi pustil osebne izkaznice eni flajdri.
2. Podal bi ji ime in priimek ter domači naslov, kamor mi lahko pošljejo račun in bi mirno šel.

Če imaš ti kot firma nalepko na vratih, da sprejemaš plastiko je tudi tvoj problem, če ti pos terminal ne dela.

V Albaniji npr. (primerjava je na mestu) te, ko primeš ročko opozorijo, da ne sprejemajo kartic.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Na tej logaški pumpi sem imel tudi jaz slabo izkušnjo: ponavadi je tako da ne nosim več kot par 10 eur gotovine s sabo. In enkrat, ko se mi je ravno mudilo, pridem, natankam in grem plačat. In pravi ona na šalterju: plačilo s kartico žal ni možno (torej niti z maestro). Ker nisem imel dovolj sem jasno nejevoljen pripomnil da bi lahko imeli kje napisano in ona pravi: "ja saj je napisano, evo tukaj pri blagajni". Torej oni mislijo da bo šel vsak pred točenjem najprej pogledat do blagajne kako lahko plača. Po nekaj pregovarjanja sem pustil tam osebno in šel na bankomat, ki ni tako blizu (je treba z avtom). Kakor sem videl nisem bil edini tak oziroma nas je kar večina romala do bankomata. Redkokdo namreč danes nosi 100+evrov pri sebi.

Tole glede goriva sem pa tudi jaz že slišal, sicer drugačno varianto (izkušnja druge osebe), tako da definitvno imajo problem (oziroma so ga imeli).

wtf?
Že kakih 5 let nisem plačal bencina z gotovino niti enkrat.

Glede na to, da se mi vedno kadar tankam tudi nekam mudi, bi babo po moje užgal da mi to prjavi. Če pa še bankomata ne bi imeli na tisti pumpi, pa dvakrat.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:

wtf?

Glede na to, da se mi vedno kadar tankam tudi nekam mudi, bi babo po moje užgal da mi to prjavi. Če pa še bankomata ne bi imeli na tisti pumpi, pa dvakrat.

Če bi imeli bankomat na pumpi tudi ne bi delal, saj so imeli kao "težave z komunikacijo"
stupid-1.gif

Sicer se pa tudi jaz čudim da nisem bolj popizdil.
10.gif

Saj če bi imel cajt bi se še šel kregat, tako pa je bilo tako najhitreje. Lahko bi sicer tudi kar šel, a res ni bi hotel da me potem lovi policija ali kaj podobnega. Grem pa od zdaj naprej raje na petrol. Imaj vsaj osebje malo bolj na nivoju.

igi

Guru
13. okt 2007
5.643
1.226
113
Celje
Citat:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:

wtf?

Če bi imeli bankomat na pumpi tudi ne bi delal, saj so imeli kao "težave z komunikacijo"
stupid-1.gif

Sicer se pa tudi jaz čudim da nisem bolj popizdil.
10.gif

Saj če bi imel cajt bi se še šel kregat, tako pa je bilo tako najhitreje. Lahko bi sicer tudi kar šel, a res ni bi hotel da me potem lovi policija ali kaj podobnega. Grem pa od zdaj naprej raje na petrol. Imaj vsaj osebje malo bolj na nivoju.

Mah Petrol... Se mi je ene tri tedne nazaj naredilo, da sem šel tankat v Ljubljani na barju. Nalijem in hočem plačati s 500€ bankovcem (pač slučajno sem imel pri sebi) in je na polno zatežil, da je bla glih smena, pa da nima menjalnega denarja... Sva z ženo komaj skup spraskala drobiž.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Na Barju so pa velikokrat brez drobiža. Ravno tako pred cca tremi tedni, ni mel 400€ za vrnit. Jaz nisem nič praskal, enostavno sem mu hotel dati telefon in naj me pokliče, ko bo proti večeru prost, da pride z računom do mene in poračunava. Takoj so nekje napraskali vračilo, drugič jim je sistem zaštekal, da ni mašina na pultu delala in naj jaz čakam z otrokom v avtu. Dal sem mu točen znesek do centa in hotel niti do tank štele it pogledat, koliko sem zapil. Mirno sem pobral denar in se poslovil, potem je lahko svojo rit sprehodil do mojega avta. OK, nisem dobil računa, kar me sploh ni motilo, sem mu rekel, naj peš napiše, kot včasih v gostilnah, bom čist zadovoljen.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne, na pravega slovenca je on računal, je mislil, da bom mirno čakal ali pa sčaral 100€ gotovine. Sorry, s takim slovenskim bencin kelnerjem, kot so bili tukaj, freh in indolentni, nimam jaz kaj parlamentirat. Če v njegovem vokabularju ni ne oprostite ne kakšne podobne besede, pojdi sam tja in bodi svetovljan.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Ampak že ko si prvič imel probleme s 500€ bankovcem ti ni bilo dovolj, vseeno si še šel tja, pa verjetno še hodiš ?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.972
113
pri taščici
Kako hudica na pumpi nimajo 500 evrov za vrnit. Saj jim ni treba vrnit v bankovcih po 5 evrov? Zastopim da jim zmanjka drobiza, ne zastopim da nima 500 evrov v kasi. Niti v tisti pod pultom ali v sobi sefa.
Poznam cloveka ki je na tak nacin vstopnine placeval. Kje so ga raje zastonj spustili kot pa da so se z njim pregovarjal. Tisto se mi je pa zdelo navadno zajebavanje in sem mu tudi povedal.