Santa fe ni imel nikoli fiatovega motorja.kolega lovc ma ene 20 let starega hyundaia santa fe, mislim da 2,9 crdi (fiatov motor) 110 konjev ga
Santa fe ni imel nikoli fiatovega motorja.kolega lovc ma ene 20 let starega hyundaia santa fe, mislim da 2,9 crdi (fiatov motor) 110 konjev ga
Od 2016 dalje so hybridi, mi imamo 2017 in v 100tkm je šel akumulator in dva kolesna vijaka (preveč zategnil zimske). Po občutku bo šel dokler ga rja ne požere..Da se prislinim zraven...
Kaj pa RAV4? Vse od (mislim da) 2017 dalje so le hibridi.
Bi bilo to za kupit ali je prevelik gamble?
Na slovenskem trgu, V EU se je prejšnjo (pred 2021) generacijo prodajalo normalno tudi z klasičnim bencinarjem.Od 2016 dalje so hybridi, mi imamo 2017 in v 100tkm je šel akumulator in dva kolesna vijaka (preveč zategnil zimske). Po občutku bo šel dokler ga rja ne požere..
vm je bil del fiata to so delali motorje za večja vozila, delovna vozila. To sm mel v mislih pr zgornjem postumeli so pa une italjanske dizle... vm motori al kaj so
Tudi to mal spremljam. Vitare, če sem natančem. Bencinarce so kr skromne s porabo.
Čisto uporabna zadeva za sneg (preizkušeno v praksi). Za brezpotja ni. Glede 2wd kot noč in dan.Na slovenskem trgu, V EU se je prejšnjo (pred 2021) generacijo prodajalo normalno tudi z klasičnim bencinarjem.
Za 4wd je treba vedet da so hibridi pri rav4 vedno s cirkularjem zadaj, ne s kardanom. Skratka bolj smeh od 4x4.
Ja v teoriji in v klasičnih voznih razmerah deluje, ne rešuje pa understeera, sploh pri višjih hitrostih, pri speljevanju v klanec pa zadnja os ne omogoča dovoljšno predvsem pa ne enakovredno doziranje navora. Za po parkirišču driftat mogoče zmore še nekako, pri 90km/h pa zadek nima neke kontrole. Sem testiral trenutno generacijo RAV4 in glede teh voznih lastnosti bil kar precej razočaran (poleg klasičnih manjkov ki se tičejo hibridnega pogona, same cene glede na ponujeno, dejansko celo zanič ekonomije/porabe itd., je bila vožnja z hibrid rav4 4wd dejansko final "no-go").Čisto uporabna zadeva za sneg (preizkušeno v praksi). Za brezpotja ni. Glede 2wd kot noč in dan.
Ja v teoriji in v klasičnih voznih razmerah deluje, ne rešuje pa understeera, sploh pri višjih hitrostih, pri speljevanju v klanec pa zadnja os ne omogoča dovoljšno predvsem pa ne enakovredno doziranje navora. Za po parkirišču driftat mogoče zmore še nekako, pri 90km/h pa zadek nima neke kontrole. Sem testiral trenutno generacijo RAV4 in glede teh voznih lastnosti bil kar precej razočaran (poleg klasičnih manjkov ki se tičejo hibridnega pogona, same cene glede na ponujeno, dejansko celo zanič ekonomije/porabe itd., je bila vožnja z hibrid rav4 4wd dejansko final "no-go").
Mogoče so moje zahteve okoli teh stvari precej visoke, ampak sum je da se 4wd verzija splača doplačat za specifične potrebe, nikakor pa ni to 4wd kot bi si vsakdo predstavljal in bi ga uporabljal
Se strinjam z napisanim, odvisno od uporabe. Meni to da se vsedem in peljem brez skrbi odtehta slabosti (ki so vidne). Ekonomsko se na dolgi rok izplača (poceni vzdrževanje). Vse ostalo je stvar osebnih preferenc. Ni zastonj najbolj prodajan suv na svetu že toliko let.Ja v teoriji in v klasičnih voznih razmerah deluje, ne rešuje pa understeera, sploh pri višjih hitrostih, pri speljevanju v klanec pa zadnja os ne omogoča dovoljšno predvsem pa ne enakovredno doziranje navora. Za po parkirišču driftat mogoče zmore še nekako, pri 90km/h pa zadek nima neke kontrole. Sem testiral trenutno generacijo RAV4 in glede teh voznih lastnosti bil kar precej razočaran (poleg klasičnih manjkov ki se tičejo hibridnega pogona, same cene glede na ponujeno, dejansko celo zanič ekonomije/porabe itd., je bila vožnja z hibrid rav4 4wd dejansko final "no-go").
Mogoče so moje zahteve okoli teh stvari precej visoke, ampak sum je da se 4wd verzija splača doplačat za specifične potrebe, nikakor pa ni to 4wd kot bi si vsakdo predstavljal in bi ga uporabljal.
Ja res, kako si pa serijske okvare po 150tkm drugi privoščijo (dsg, dpf, adblue,..). Kupec je tisti, ki izbere.Lool, samo to je pa smešno, da si Toyota to privošči.
No ja. Vsakemu svoje . Nekateri radi po robnikih skačejo ja.Očitno najbolj prodajan SALONSKI SUV. A pride vsaj čez manjši robnik?
Očitno če rabiš SUV zato, da prideš domov po 10cm snega in rahlem klancu, to ni to.