Subaru Impreza - Dirty dancer

divjak

Zelenc'
6. dec 2009
9
0
1
Zdravo,
lahko pogledate in pokomentirate spodnji zajebantski filmček, ki sem ga uredil in zmontiral... Pesem Dirty dancer v malce drugačnem stilu.
grin1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=cqKIOXds5X8

Nazadnje urejeno:

divjak

Zelenc'
6. dec 2009
9
0
1
Dirty dancer,
v osnovi sem najprej glasbo dol potegnu in nato clipe prilagajal glasbi.
Zakaj ravno Dirty dancer, to ne kapiraš verjetno?
Gledano iz zajebantskega stališča: Dirty (kao prah pa to, rally) dancer (pa zto ker te pri rallyu močno zanaša, oz., ker ga v filmčku precej driftajo; se sučejo - skratka plešejo)
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Ok, muzika je faggy, gay, mavrična, frootcake itd. Bolje bi bilo, da bi dal namesto Impreze noter kakšnega Swayzija in pa Baby... Ali pa da menjaš muziko...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Predvidevam da si mlajsi? Taka glasba sede sam danasnji mladini ker pac drugega ne poznajo, tko da

divjak

Zelenc'
6. dec 2009
9
0
1
star sem čez 20let, ne vem al je to za tebe staro al ne, u glavnem poznam še ceu kup musk, verjem mi, zakaj ravno Dirty dancer, preber si moj zgorn komentar.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Lej zarad mene je lahko polka in pojejo dirty dancer, komat je za tako sceno zgresen, a bi bilo vseeno ce zadaj igra slak s kaksnim komadom k notri poje dirty dancer, torej se gre zarad texta in ne glasbe?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
zmaga.gif

Turbo rally scooby pa pederska glasba...
ne-ne-1.gif
; če se je pa izbralo na račun teksta to glasbo, je pa to tako, kot bi šel s takim avtom na beneški karneval.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Jaz tut pravim, da gay muzika nima kaj delat zraven takega stroja. Seveda, mi je jasno, da hočeš povezati besedilo z videom (dirty dancer-->impreza), kar je v redu, ampak ta muzika je še vedno gay in ne gre nikakor skupaj z videom...

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.069
128
63
A to si iz vhs-a kopiral?

Kvaliteta je švoh. Pa muzika tudi ne paše.

Sori, če sem te preveč skurcal
crazy1.gif

divjak

Zelenc'
6. dec 2009
9
0
1
nene, sei sm mislu pod opis še dodat neki, pa nema veze, nekateri clipi so direktno iz rally-a zato so slabi.

divjak

Zelenc'
6. dec 2009
9
0
1
Glede muske je pa tkole: vsak ima svoj okus za glasbo, pač tule vam ene štirim ni všeč, kar se mi zdi normalno, pač vaša osebna stvar, pa okus.
To je vedno težk trofit, če dam metal, se bodo priseljenci zgražal, če dam neke "južne strune" vam ne bo fain, harmonika obojim ne bo fain, pa smo tam....
Normalno pač, usak ma svoje mnenje, svoj okus in to je to.
Sm pa tud že povedu, da tole je blo mišljeno u zajebantskem stilu, da se mau nasmejiš in hkrati mau vidiš extrema (npr.: skok z Imprezo - svetovni rekord).

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
nice try, ampak se pridruzujem kritikam. video si povezal zgolj z naslovom pesmi in ne z "vsebino". poglej si kaksen top gear clip, kaksen izsek iz filma. glasba pac mora ustrezat dogajanju na videu in vice versa in za kaj takega rabis precejsno mero znanja oz. filinga. ampak ze izbira ustrezne pesmi je dober zacetek in ti si ga cist mimo pihnu. brez zamere
grin1.gif

bos pa se enkrat probal, a ne?
smile-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.149
11.018
113
kod Džej-Zija
Ksz

@divjak: glasbe ti niti en ni pohvalil, kaj šele, da ne bi bila všeč samo kakim štirim. Ko že ravno sprašuješ za mnenja, ampak jih potem nočeš slišati, ker ti niso po volji.