Stvari, ki ležijo na hodniku

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Stvar vzemi in vštekaj, pridi v vinse in poglej komu od tvojih sosedov bi pripadalo ...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Poslikaj zadevo iz vseh možnih kotov, daj slike alter, pa bomo skupaj našli rešitev. Če ne bo šlo drugače, lahko tudi jaz vzamem.
smile-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če neboš ti, bo nekdo drug, al pa bo glupa čistilka vrgla v koš.

Zdele sm se spomnu, ko je pri nas v firmi prišel en nov komp in je slučajno stal zraven koša za smeti, ker ni blo nikjer placa. In pride sneža in reče, če lahko vzame, bi mela za hčerko. Še dobr, da je nekdo skoz tukej, ker drgač bi ga res odnesla.

Če ga boš ti vzel bo cela pizdarija, če ga bo pa kdo drug, bo pa vse ql.
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nič se še ne vrača, nisem še nič ukrepal. Bo verjetno kr najboljša ideja, da pospravim v klet, počakam kak teden in vidim, ali bo kdo spraševal naokoli kje je komp. Samo se bojim, da ne bo spraševal ker bo vedel, da si je sam kriv, če je mislil da bo komp po štirih dneh še čakal.

Jaz se tresem že ko naredim velik nakup, in pustim kišto pira pri vhodu, da jo odnesem v klet, ostalo pa znosim vmes v stanovanje, ne pa da bi pustil doli cel računalniški komplet z mizico vred.

Sicer pa ga je mogoče že kdo namesto mene odnesel, nisem še bil danes v kleti.

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Zakaj ga pa ne priklopiš na štrom pa vidiš čigav je. Magari potegneš kabl na hodnik da ga tam sprobaš ...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo, pa me je nekdo prehitel - izginil je računalnik in monitor. Bogve kje je že na Bolhi...

Prav je lastniku, kaj pa pušča to na hodniku, jaz sedaj vsaj slabe vesti nimam.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hjoj, zaj sta prišli 2 punci jokat ki je njun računalnik... Neki dve novi v bloku, verjetno kaki študentki. In da nista našli katera klet je njuna (pa so kleti oštevilčene enako kot stanovanja), v stanovanje pa nista mogli dat, ker so barvali vse.

Pa čisto začudeni, da je nekdo računalnik odnesel, bogve če nista iz kake vasi, kjer še avta in vhodnih vrat ne zaklepajo
grin1.gif

Sem jima rekel naj napišeta vsaj da jima tat disk vrne, ker vzel je ziher kdo iz bloka, drugi tak niso mogli vedet, da je tam.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vidis, kot sem ti rekel, vzel bi ga, in bi jima ga zdaj vrnil. Zdaj sta pa brez, in tisti mož se še zdaj namaka v vroči vodi,
sisa pinakolade in študira kaj bota po seksu naročla pri sobni strežbi.

Konkretno si ga posral!

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Vem vem, totalno sem ga posral... Zdaj bi jima lahko dal računalnik in izpadel kot velik kavalir
grin1.gif

Ali pa grem po bloku v stilu ''da vidim če vam tudi ne dela PRO7'' in upam, da pri nekomu najdem komp.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Matr, vsi so ti govorili, da ga spravi v klet in počakaj na morebitnega lastnika, ti si pa kar čakal, da so ga ukradli. In to študentkam, k že tako nimajo denarja.

Izpadel si totalen be*ak.