Citat:
Uporabnik matix pravi:
Pazi... niso vsi faksi tako lahki.
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Hoof_Arted,
me ne zanima tvoje mišljenje. Dovolj si povedal. Pač tvoje mišljenje, nisem plačan, da te prepričam v nasprotno.
KarEn,
mam že eno diplomo, pravo delam za hobi, in ne nisem zamenjal za fdv.
Začuda se s tvojim postom enkrat strinjam. Edino tisto o levičarjih je malo bosa.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...
mislim, da bi morali študente testirati takoj po odpisanem izputu na prepovedane droge in v primeru pozitivnega rezultata doživljenjsko izključiti iz univerze...samo res, če se nekdo niti za izpit ni sposoben naučiti brez drog, je pa to res žalostno...sami drogojedi navlečeni...verjetno predvsem levičarji, ni čudn, pol pa taki luzerji narkomanski špridejo na pozicije in ni čudn, da je slovenija tam, kjer je...vse državne uslužbenci bi moral testirat na droge pa sam iz služb metat zatripance pa bi bila javna uprava takoj manjša in začet kar pri samem vrhu države s testiranji pa da vidimo rezultate...
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Hoof_Arted,
se boš moral sprijaznit, da neki ne štima v tvoji glavi.
Samo hotel sem povedati da se da brez drog priti do konca (pa imam več titul, brez drog). Moje metode učenja so bile, da sem sicer takrat ko sem študiral spal po 12-14 ur (ena urca spanca vmes je padla ipd.), pa je bila efektiva učenja s tem kar velika. Hočem rečt da tudi če si buden ni nujno da s tem kaj veliko not pade. Recimo če imam ful za delat: pridem v službo, delam 8-9 ur, pridem domov, pol se pa ob 20ih spravim še delat. Tisto delo med 20. in 02. uro zjutraj če pogledam nisem naredil toliko kot prej v službi v samo 3. urah (beri učinkovitost precej pade). Skratka vse en klinc če bi šel že ob 8ih spat, pa bi 3 ure prej vstal in naredil isto ali več.Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
KarEn,
mam že eno diplomo, pravo delam za hobi, in ne nisem zamenjal za fdv.
No, jaz sem dva, katera sta koko uporabljala.Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Gledano pod črto še nobenega pametnega zadrogiranca nisem srečal
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:
Drugs so droge, dajati zgled, da si še kdo drugi privošči, je napeljevanje, ki pa je kaznivo.
Citat:
Uporabnik starsky pravi:
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:
Drugs so droge, dajati zgled, da si še kdo drugi privošči, je napeljevanje, ki pa je kaznivo.
S tem napeljevanjem si hudo mimo pihnil.