Študentski radijci kradejo vrtne palčke po Lj?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ampak preganja se samo na predlog, če gre za predmet do 500 EUR.

Emm... sory ta off topic, ampak... resno ti to? Ergo če meni neko speesdi recimo komp, avto, ... ki ima nakupno vrednost manj kot 500€ mu se ga ne preganja?

Sicer pa... ne vem, mene članek (razen palčkov
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pomoje lahko podaš prijavo, samo jo ne bojo kej dost resno vzeli, oz. ne bojo poslali kriminalista, da išče te zadeve top prioritetno...

Če bi recimo pri kakšnem junkiju delal hišno preiskavo, in bi našli komp, ki bi ustrezal opisu tvojega, bi ga dobil nazaj... in on dobi obtožnico za manjšo tatvino, oz. jo lahko ti podaš civilno... al neki takega... enkrat so mi en moped sunil, pa sem ga tko dobil nazaj... In pol vem, da so me spraševali, če bi rad vložil civilno tožbo...

govorim čisto kot laik...

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
večji problem kot teli palčki in na razgovoru zavrnjena [cenzura] je to, da si ena na razgovoru zavrnjena [cenzura] neki zmisl, mediji pa to pograbjo brez da bi opravl en klic kaj šele da bi šli pogledat tele palčke. vukojebina ena smrdljiva
grims-1.gif

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sam če jih je 10...

ja, to pa gre skozi

V tem primeru gre za nadaljevano kaznivo dejanje.

Ubogi palčki. Kmalu bomo lahko RŠjevce gledali v Haagu.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Mimogrede, zelo me zanima mnenje Radia Študent glede vojske na južni meji in rekrutiranja novih policistov za ta namen. A mislijo kaj nardit?????

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
in kaj naj radijska postaja naredi?

sicer pa, če bi te ful zanimal, bi jih poslušala, k so zihr kej omenili...

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
515
113
Čist tko, a mogoče kdo ve koliko imajo poslusalcev? Ker imam obcutek da so bolj sami sebi namen

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
No, sej to je bila bolj šala ... Ampak svoj čas je njihov Jankoviæ bil zelo glasen.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.594
3.950
113
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Čist tko, a mogoče kdo ve koliko imajo poslusalcev? Ker imam obcutek da so bolj sami sebi namen
Analiza Akosa poslušanosti ni ugotovila, ker je procent prenizek in se zaradi možnosti statistične napake zaokroži na 0.
Ocenjuje se sicer da je poslušalcev, ki se označujejo za redne, okoli 3000.
Sami sicer raje operirajo z občasnimi poslušalci, ki naj bi jih bilo po podatkih iz 2013 okoli 35.000.