Študentska nalepka

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
čist drugačna je, pa tud takoj se bo videlo da je druga, ker imaš verjetno še par nalepk iz prejšnjih let gor?

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Idi v knjigarno kupi folijo na katero lahko tiskaš s tiskalnikom, pa če nisi čisto levi jo že v vsakem wordu narediš. Pol pa samo eno staro malo z radirko podrgneš, da ostane srebrna podlaga malo prozornega lepila pa je. Strošek z lepilom in novo radirko vred je pa 2€. Malo idej fantje a se nikjer ne znajdete
tongue-1.gif

tayfun

Pripravnik
2. jun 2009
102
0
16
Ja takšna je modra 09/10, kot jo je objavil ermej.

Mariborska je po širini za pol ljubljanske, ima hologram slovenskih grbov, gor je pa s črno odtisnjeno IX/10

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Idi v knjigarno kupi folijo na katero lahko tiskaš s tiskalnikom, pa če nisi čisto levi jo že v vsakem wordu narediš. Pol pa samo eno staro malo z radirko podrgneš, da ostane srebrna podlaga malo prozornega lepila pa je. Strošek z lepilom in novo radirko vred je pa 2€. Malo idej fantje a se nikjer ne znajdete
tongue-1.gif

to ni nic, pokazi kaj si naredil da vidim! Sam sem sel v knjigarne pa imajo samo mataste tanke folije, tiste ki so pa prozorne so pa debele kot za grafoskop in ja bi se dalo narest sam mora bit un k gleda [censored] da ne opazi tako debelino.

Sicer so pa fonti 99% za MB v PS3ju in bi bilo na izzy zrihtat sam folija je problem.

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
@avtorju teme:

Naredi preklic študentske izkaznice, zaprosi za novo in dobil jo boš skupaj z nalepko.
Če imaš status, te pride še ceneje, kot da bi nalepko kupoval.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ni res.....spet rabim nove slike....pa spet vse skupaj vozit na šolo........za vsak € se mi zaj gre ko je recesija
crazy1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Nima zaj tu faks veze.....spada pod mariborsko univerzo.........saj priznam, vpisan sem itak samo zarad statusa, da v miru lepo doma diplomo tipkam.....

Je pa bila obrazložitev, da ko sem klical......da pač vsakemu samo ena nalepka pripada in da ne morem dobiti nove........sam sem si kriv, ker sem jo zgubil....saj tukaj sem samo prosil za pomoč, sem mislil če se da kaj zrihtat pa kot kaže da ne.......bom pač, zgleda moral z potrdilom okoli šetat, kartico pa itak lahko zaj vstran vržem
frown-1.gif

Če pa kdo vseeno lahko zrihta, pa bom ful hvaležen.......
cheer.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.522
1.109
113
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
pa itak lahko zaj vstran vržem
frown-1.gif

Nikar!
crazy1.gif

Evo, še citat:
Citat:
Oddaja diplomskega dela:
Študent v referat odda 3 vezana diplomska dela.
Ob predložitvi diplomskega dela mora študent obvezno predložiti še:
- študentsko izkaznico oz. potrdilo o preklicu (v kolikor jo je izgubil) ,
- potrdilo iz knjižnice, da nima sposojenega gradiva in
- potrdilo iz računovodstva, da nima finančnih obveznosti do...

Nazadnje urejeno:

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Diplome mu ni treba v enem letu spisat, zato lahko bluzi še par let, fuša in žre malco na bone - zato pa seveda rabi nalepko.
Pa dajte mu jo že zrihtat for free oz za
nahrung002.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Diplome mu ni treba v enem letu spisat, zato lahko bluzi še par let, fuša in žre malco na bone - zato pa seveda rabi nalepko.
nahrung002.gif

folk to za 50 eurov prodaja ti bi mu pa zastonj dal?

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
nahrung002.gif

zmaga.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
tongue-1.gif

to ni nic, pokazi kaj si naredil da vidim! Sam sem sel v knjigarne pa imajo samo mataste tanke folije, tiste ki so pa prozorne so pa debele kot za grafoskop in ja bi se dalo narest sam mora bit un k gleda [censored] da ne opazi tako debelino.

Sicer so pa fonti 99% za MB v PS3ju in bi bilo na izzy zrihtat sam folija je problem.

17758-icon_confused.gif

Sicer pa ko nisi več študent je ne rabiš, dokler pa si jo pa tko maš.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
a se da kako nalepko kje še kupit. prosim na PM. pa ceno tudi. UNI LJ. in ne, ne rabim zase.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
No jest jo se vedno iscem za UNI MB, lahko tudi od visjesolskih sol imajo iste, kupim ali pa menjam za UNI LJ.