Studentenfutter vs. fitness pack

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Sicer ni ravno "gurmanska mojstrovina", pa vseeno... naj bi bila kakšna razlika med mešanico oreškov in rozin, ki se dobijo npr. v Mercatorju pod imenom Fitness pack (od "5 na dan" ali nekaj takega), in med tistimi z imenom "studentenfutter" oz. nekaj v tem stilu? Razen tega seveda, da je prvo pakirano v plastični škatli in 2x dražje od drugega, ki je v vrečki.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Tud sosedov pes neb the dragih žarkih svinjarij nebi jedel, rozine, so dobre sam narejene k morajo bit, žarkih oreščkov nebi, ....

A je res tako teško uzet pol ure časa in narest nekaj zase??

Ne zameri, moja vuvuzela golta to svinjarijo skoz, pa razen velike riti, ni kej preveč pametnega efekta,

To je moje individualno mnenje, da nau ta besen grizli spet za spam označu, ker se mu za rundo ne daje :p

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po tvojem opisu sodeč ,bi reku, isto sranje, drugo pakovanje:)
rozine kupujem v tušu, ker sem samo tam našel ene čist natur. pri vseh ostalih je še nekaj dodano:(

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Točno tko, vsaj meni je vse enako, če se mi glih gricka, grem v trgovino vzamem vsakega malo kjer je to možno in pol žvečim. Mi pa to ravno ni nek presežek prehranjevanja.

lp D

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Jaz kupujem nek fitness pack od Bimeda. Od drugih se razlikuje po tem, da vsebuje še brusnice. Drugače so pa različne cene logične, saj imaš tudi kakovost izdelkov različno.

origin

Pripravnik
7. nov 2010
116
0
16
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Tud sosedov pes neb the dragih žarkih svinjarij nebi jedel, rozine, so dobre sam narejene k morajo bit, žarkih oreščkov nebi, ....

A je res tako teško uzet pol ure časa in narest nekaj zase??

Ne zameri, moja vuvuzela golta to svinjarijo skoz, pa razen velike riti, ni kej preveč pametnega efekta,

To je moje individualno mnenje, da nau ta besen grizli spet za spam označu, ker se mu za rundo ne daje :p
Ja in kaksen "pameten efekt" bi ti pricakoval?