Strpni Slovenci

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali si ti za Ivana Prijatelja vedel, da je Šiptar? Jaz nisem!
Srečko je bil
in spoznal si ga po zobeh....
če pa še to ne, ti je lahko bilo vse jasno, ko so ga zaprli v nekaj mesecih, ...če bi bil odojkožerec, bi bil verjetno še danes svoboden

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali si ti za Ivana Prijatelja vedel, da je Šiptar? Jaz nisem!
Srečko je bil
in spoznal si ga po zobeh....
če pa še to ne, ti je lahko bilo vse jasno, ko so ga zaprli v nekaj mesecih, ...če bi bil odojkožerec, bi bil verjetno še danes svoboden

Mah ta je kradel bolj slovensko kot slovenci
hysterical-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.627
3.993
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ne, ne: logično je, da o svojem premoženju odločaš sam. Ni pa logično, da posluješ na podlagi rase, priimkov, spolne usmerjenosti ipd. Enostavno, bad for business.
A pol je tut dresscode v lokalu bad for business?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti se rajši brigaj o žarih, tukaj brez potrebe nakladaš!
To je twinman čisto prav povedal, tudi visoko izobraženi Slovenci so lahko hudi packi.

To pa še vedno ne spremeni mojega mnenja, da bom jaz oddajal tistemu, ki bom jaz hotel. Če kravakonj trololo misli, da je to rasizem, pa naj bo. Me ravno toliko gane kot brezvetrje sredi avstralske puščave.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Prav da je povedal tudi kako čez Slovence - če ne drugega, hujših jamračev ne boš našel v Evropi. Ampak ni tema o tem.

Tema je o tem, kako si nekateri "človekoljubci" zase prilaščajo pravico, komu smem jaz oddajati svoje stanovanje.

A ni zanimivo? Mojega avta tudi ne mislim prodati ciganu. Zihr sem težek rasist.
In klečečemu Romunu na ulici tudi ne vržem niti centa. Grozno, kakšna baraba sem.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.061
6.252
113
blizu močvirne prestolnice
Danes me je presenetila ženska z malim otrokom katera je prosjačila pre Hofrom in to na podeželju, seveda ji nisem dal, ker je bila ciganka, mogoče čefurka ali zadrogirana!

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.348
113
za šankom
ksz...
če sem lastnik stanovanja sam izbiram podnajemnika ne glede na poreklo.izberem tistega ki mi ugaja ki mi je najbližji mojim željam.ne vem paod kod nam neka superironost nad ostalimi balkanskimi narodi.saj smo dokazali v zadnjih 4 -5 letih da smo na isti valovni dolžini kar se tiče nategovanja upnikov in poštenih delovnih ljudi.kakor sem že rekel može Mujo iz sela ali selo iz Muje nikako.to še posebej drži za nas.ne mormo v 20 letih začet glumit evropejca in poštenjakarja če smo celo zgodovino bili beæki konjušari.to se lepo razbere tudi iz postov nekaterih uporabnikov

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.550
2.340
113
Citat:
http://www.rtvslo.si/slovenija/slovenski-nepremicninarji-diskriminirajo-srbe-in-makedonce/313790

Citat:
V Sloveniji so tretjini „nedomačinov“ najemodajalci odrekli stanovanje, najslabše pa so jo odnesli ljudje, ki izhajajo iz nekdanje Jugoslavije, kar kaže na razširjenost diskriminacije v vsakdanjem življenju, je za MMC opozoril zagovornik načela enakosti Boštjan Vernik Šetinc, ki je sodeloval pri projektu »Actright«.

Z metodo primerjalnega situacijskega testiranja so ugotovili diskriminacijo pri poskusu najema stanovanja v 13 od 40 poskusov, kar je 32,5 odstotka. V akciji so preverjali le ravnanje nepremičninskih agencij, menijo pa, da bi bil rezultat na trgu zasebnih ponudnikov še mnogo slabši.
Citat:
V tretjini primerov so agencije »tujcem« že vnaprej neresnično pojasnile, da je stanovanje "že oddano", ali pa so jih obravnavali bistveno slabše – tako da niso posredovale podrobnosti o stanovanju, nekateri ponudniki so bili do teh prosilcev zelo neprijazni in nevljudni, v nekaj primerih so omenili, da bo najemnina dražja – in sicer zaradi prijave prebivališča, so pokazali rezultati testa.
Še en dokaz, da je večina Slovencev shizofrenikov: ljubijo Jugoslavijo, Gučo, Sarajevo, Beograd, pojejo hvalospeve balkanskemu gostoljubju - dokler '-iæ' ne pride k nam.

Sploh nisem bral vseh štirih strani, pa ti bom kar odgovoril direkt, ti strpnež al karkol si že

KUP STANOVANJE PA DAJ ČEFURJE NOT, JEBOTI .....

Sem že sprobal to pa ti lahko globoko odsvetujem, v detajle pa brezveze.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.550
2.340
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
In v cem je problem, zato je rabil nekdo delat enketo in raziskave kar vemo ze tako ali drugace. In Slovenec ima pravico kot najemodajalec dajat stanovanje v najem komurkoli pac zeli in ce hoces ti oddati siptarju stanovanje ga pac oddaj.

Nevem zakaj skoz jebancije okol tega kdo je ksenofob, raisist, kdo obtozuje da nekdo ki krade je vrjetno na ic itd, pa sej smo v sloveniji in slovenija je nasa in zakaj bi mi nek klinac vsiljeval svojo logiko? Tujec ma da se prilagaja druzbi in je tiho ko mis, kar pa nasi cefurji niso, torej naj se gladko j-bejo v 3 p materine. In ja tudi vegradovci, prisel je sem delat, sedaj ni dela in naj ****** od koder je prisel. Kaj je tukaj nerazumljivega, a zdej ce dela 2 leti v gradbenistvu, mora pa tle zivet v senkanem stanovanju in jest se moram ucit njegovega jezika in zato ker nima slovenske druzbe ga mora na javni upravi razumet zaposlen in se ukvarjat z njegovim nazadnjastvom?

In ja ce Slovenec ni strpen, potem nevem kdo je da mu tkole spilajo bosno na domacem terenu ze 3. ali 4. generacijo zelo slabe asimilacije in cigansko seljacko kulturo svojih starsev ki jim je butasta Slovenija nudila mir pred svojo drago in milo bosno, srbijo in hrvasko ko jih je njihov temperament in kultura mlatila po glavah.

No evo tole je čist realno napisano, men se ne bi dal tolk tipkat ampak to je v piko

In ja sem rasist - če to pomen da ne maram neasimiliranih čefurjev

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.550
2.340
113
Citat:
V normalni državi, pri normalnih ljudeh.

V Sloveniji pa te natakar napizdi, ker si se namalal v njegov lokal ravno med čikpavzo, obrtnik ti reče, da se mu ne da hodit do tebe, ker si mu s poti, stanovanje imaš raje prazno, kot da bi imel v njem Bosanca itd itd.

1. Pejt v drug lokal
2. Jest sem obrtnik, pa se mi včasih ne da it do koga, ker je tečen u 3pm, tko kot naprimer ti - pač poklič druzga
3. Najprej kup stanovanje pa pol pametuj

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
če sem lastnik stanovanja sam izbiram podnajemnika ne glede na poreklo.
To se hitro potem spremeni, ko dejansko oddajaš svoje stanovanje - nenadoma te strpnost mine. Me prav zanima, če bi ti oddal stanovanje recimo Strojanovim, čeprav bi ti pomahali pred nosom z vijoličnimi šuškami.
grims-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.348
113
za šankom
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
če sem lastnik stanovanja sam izbiram podnajemnika ne glede na poreklo.
To se hitro potem spremeni, ko dejansko oddajaš svoje stanovanje - nenadoma te strpnost mine. Me prav zanima, če bi ti oddal stanovanje recimo Strojanovim, čeprav bi ti pomahali pred nosom z vijoličnimi šuškami.
grims-1.gif

a ti nisem napisal da sam izbiram ne glede na poreklo.torej se sam odločim ali bodo to strojanovi,kapiæi ali novakovi.odločil se bom za tiste ki imajo podoben pogeld na življenje kot jaz in ki bodo imeli podeben stanovansjki red kot jaz.torej recimo strojanovi v štartu odpadejo.če bodo novakovi umazanci se bom odločil za kapiæe ali pa obratno.ne bo me pa nihče prepričal da so vsi iæi zanič in vsi janezi OK.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Ta lista torej kaže, da je med priseljenci iz bivše juge več revnih. Ugibam pa, da vidite v tem še kaj drugega.

Lista kaže, da smo zelo strpni saj večino stanovanj podelimo priseljencem.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
seveda ji nisem dal, ker je bila ciganka, mogoče čefurka ali zadrogirana!

Sej daš kondom gor pa je vseen če ma SPB
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nepremiènine niso cunje. Zato je tvoje velestrokovno mnenje popolnoma irelevantno.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Seveda pa obstaja rešitev, ki se jo vsekakor poslužujejo vsi zavedni in pošteni slovenci. Daš v najem preko agencije, pogodba je pač takšna, da ti oddaš agenciji,agencija pa naprej. Tebi agencija plačuje, jamči za vrzdrževanje, po zaključku pogodbe popravi, kar je uničeno. Torej, nobenega problema, sploh te ne zanima, kdo je notri.
A da se potem mora prijaviti? Pa da se mora plačevati davke? Pa da se ne more z najemnino odplačevati kredita za novo stanovanje? Smola smola.
Kot rezime: prepričan sem, da vsi, ki oddajate/oddajajo stanovanja v Sloveniji pošteno plačujete davke, vzdržujete stanovanja ter da v vaših "internih" pogodbah o najemu ni drobnega tiska.
Čefurstvo je stanje duha. Ni povezano z narodno pripadnostjo ali državljanstvom. Poglejte, kakšni čefurji so švicarji, ko izstopijo iz svoje lepe alpske deželice. Poglejte italijane. Poglejte slovenčke, ko gredo na izlet na Česko, Hrvaško ali Srbijo. Pa so samo pravoverni slovenci.
Ki pošteno delajo, ne kradejo v službi, ne goljufajo pri prijavah za pomoč ali subvencije, ne iščejo načina, kako zaj...ti soseda ali državo...
Shame on you all, ki sodite človeka po potnemu listu. Pejte delat v Italijo pa boste videli, kdo je čefur!
Oddaš stanovanje onemu, ki ti deluje v redu. Za katerega nimaš pomislekov.
LPM

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
tukaj je pač tipično posploševanje... je pa res da je ogromno ljudi imelo težave s "iæ"najemniki pa se zato sedaj bojijo...

so pa slovenci tudi packi, pokvarjeni itd... tako da tukaj ni pravila...

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.353
3.039
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:

Oddaš stanovanje onemu, ki ti deluje v redu. Za katerega nimaš pomislekov.
LPM

Pa saj to je bistvo vsega! In prepričan sem, da je večini vseeno kakšen potni list ima najemnik in kakšen priimek. Tudi meni je vseeno, ni mi pa vseeno kako se človek obnaša neglede na to ali mu je ime Janez ali Jugoslav. Žal pa je tako pa če si priznate ali ne, da je ogromno južnakov, ki živijo tukaj pooden, nimajo osnove bontona, so težavni... in takih osebkov jaz nebi dajal v svoje stanovanje ali imel kakršenkoli posel z njimi. In ja tudi med slovenci je ogromno osebkov s katerim nočem imeti nič!