strgalo za led

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
97 sem od triglava dobil strgalo za led, rdeč ročaj. in sem ga kake dve leti nazaj izgubil.

kje najdem kaj podobno dobrega?

vmes sem namreč kupil dve zadevi, ali tri, pa sta strgali led samo v nekaj črtah,ne pa po celi širini.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
Istega lahko dobiš pri triglavu,še vedno so aktualni
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.930
113
40
MB
reči mu za novi model z rokavico, jaz mam istega pa ko čoham zjutraj ko se mudi mam beli rokav do komolca
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Istega lahko dobiš pri triglavu,še vedno so aktualni
smile-1.gif
Jaz sem sedaj dobil modrega, pa ni vreden 0,5 p. m. v. Rdeči je bil zakon, samo sem bil premočan, pa je šel ročaj.

Drugače pa lahko kdo priporoči kaj dobrega, lahko tudi brez zavarovalnice?

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Men grejo razna plastična strgala na živce oz. ne opravljajo svojih nalog kot bi morala. Mora biti trda guma na koncu, da se lepo prilega šipi....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Trda guma? Si ne predstavljam, da bi s gumo uspel zdrgnit led dol. Mora bit pač toliko upogljiva plastika, da se prilagodi šipi. Pač probaš v trgovini če se ga da upognit z roko pri 'rezilu', ker eni so res iz tak trde plastike, da če bi jo upognil, bi jo zlomil (recimo tista strgala z rokavico, nasplošno lahko vsa prozorna odpišeš).

Kaj takega je zakon, pa še stane par centov: http://www.eurotrade.si/strgalo-za-led-trikotnik_p-4658.html?sort=2a&cPath=12_158
http://www.a-design.si/avto-in-kolo/strgalo-za-led-8761-igloo.html

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Modrega imam od triglava. Ne, ne dela.
Vem da so bili včasih na voljo celo neki kovinski, a to je še?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.889
113
Emona / Carnium
Spray is gay!
evil.gif

Jaz raje drgnem.
grin1.gif

Imam pa eno široko strgalo, ki zelo lepo zajame površino in tudi postrga led. Kje sem ga dobil? Nimam pojma.
Tista varianta z rokavičko pa je tudi rahel nateg. Fino, da imaš rokico na toplem (kaj pa rokavice?), vendar je strgalo polomija.

Kaj pa tista varianta z medeninastim robom? Mislim, da so jih talali za odstranjevanje vinjet.

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje
Verjetno bi. Če je pa ročna spuščena, se ti pa še pred vhod pripelje. :)
Nazivno moč ima 3000m, tako da menda ne bi bil problem z dosegom.
Ne vem pa, kako je s predgretjem - menda tudi to gre.
Na menjalnik se pa stikalo montira, je pa stikalo tudi na ročni, tako, da bi jo bilo treba zategnit.
Sicer je pa strgalo najceneje in dokaj hitro.

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz

Za sprej za odmrzovanje stekel še nihče ni slišal?
smile-1.gif

Sprej je the best, našpricaš se vsedeš v avto in greš
cheer.gif

Sprej je stran vržen denar, ker plin pri resnem minusu enostavno zmrzne in postane neuporaben. Doma se mi valja nekaj Sonaxov, ki so vsi po vrsti v ključnem trenutku odpovedali. Razen, če ga hraniš v bajti ali garaži ali kje drugje na toplem... in ga odneseš v akcijo preden z vozilom odrineš na pot.

Rešitev je old skul pumpica, kot npr. pri Stelexu ali podobnih čistilih za okna. Tisto šprica dokler ti mraz ne zamrzne prstov
smile-1.gif