Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Magnetne smo vozili že v časih yugecov... Ni padla kakšna smučka dol...
Sicer ne vem koliko parov voziš, a pri malo daljši vožnji po primerno svinjski cesti, bodo enako svinjske (in slane) tudi smučke. Pri meni so smuči v vreči - v kovčku, če nas je več oz. v avtu, če sva dvaCitat:
Uporabnik mdragan pravi:
Ok hvala,verjetno sem bom kar za magnetne odlocil...tako da lahko koristim na obeh avtih
A je res,da lahko poskoduje lak na strehi?
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
se strinjam,da je kovcek idealna resitev...jutri grem z avtodomom na vikend smucanje tukaj problema nimam...
Na avtu rabim enkrat ali dvakrat na leto,ponavadi ce grem na smucanje za en teden in kaksno eventualno enodnevno...bom premislil hvala za nasvete
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Sicer ne vem koliko parov voziš, a pri malo daljši vožnji po primerno svinjski cesti, bodo enako svinjske (in slane) tudi smučke. Pri meni so smuči v vreči - v kovčku, če nas je več oz. v avtu, če sva dvaCitat:
Uporabnik mdragan pravi:
Ok hvala,verjetno sem bom kar za magnetne odlocil...tako da lahko koristim na obeh avtih
A je res,da lahko poskoduje lak na strehi?
A si že uporabljal kakšen Thule kovček?Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kolikrat na sezono?
kovcke lahko tud rentas...
ponoje pr thiletu placas ime in estetiko. vredni ne morjo bit tok vec kot ostale....
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kolikrat na sezono?
ponoje pr thiletu placas ime in estetiko. vredni ne morjo bit tok vec kot ostale....
Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:
Uporabnik msenjur pravi:
kolikrat na sezono?
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kolikrat na sezono?
vsak vikend
Če je to edino merilo...Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:
Uporabnik msenjur pravi:
kolikrat na sezono?
ne. sem pa ostale, in roba je bila prepeljana uspesno do cilja.