Strešni nosilci in kovček

hermann

Guru
19. mar 2014
9.653
6.515
113
Cruz

Dela tako kot je treba za tretjino cene thuleta. Ko menjaš avto zamenjaš pritrdilni set ali vržeš v smeti in se ne sekiraš. Estetika in čut za podrobnosti jim je res španska vas, ampak drži, kar je važno. Sem nabavil za gradbeni materjal in take pizderije prevažat, pa mi ni žal tistih 60€. Pelje tudi bicikle na morje in ostalo b.p
wink-1.gif

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Magnetne smo vozili že v časih yugecov... Ni padla kakšna smučka dol...
grin1.gif

zmaga.gif
Imam štiri, in brez problema. Hitra montaža in demontaža.

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Ok hvala,verjetno sem bom kar za magnetne odlocil...tako da lahko koristim na obeh avtih
A je res,da lahko poskoduje lak na strehi?

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Streha in magneti morajo biti nujno čisti. V kolikor je gor umazanija, lahko tusi samo malček prahu/ledu itd se bo na strhi poznalo.

Sam sem jih uporabljal na Hondi, pa se je kljub čiščenju lepo poznalo kje so bili gor magneti.

Pazljivo ravnaj tudi, ko jih hočeš odstranit, da jih vlečeš samo gor, ne pa mal sem in tja da spustijo.

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Ok hvala,verjetno sem bom kar za magnetne odlocil...tako da lahko koristim na obeh avtih
Sicer ne vem koliko parov voziš, a pri malo daljši vožnji po primerno svinjski cesti, bodo enako svinjske (in slane) tudi smučke. Pri meni so smuči v vreči - v kovčku, če nas je več oz. v avtu, če sva dva

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
se strinjam,da je kovcek idealna resitev...jutri grem z avtodomom na vikend smucanje tukaj problema nimam...
zmaga.gif

Na avtu rabim enkrat ali dvakrat na leto,ponavadi ce grem na smucanje za en teden in kaksno eventualno enodnevno...bom premislil hvala za nasvete

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Kaj pa kaksna tanka folija med streho in magnetom. Mogoce bi pomagala.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
se strinjam,da je kovcek idealna resitev...jutri grem z avtodomom na vikend smucanje tukaj problema nimam...
zmaga.gif

Na avtu rabim enkrat ali dvakrat na leto,ponavadi ce grem na smucanje za en teden in kaksno eventualno enodnevno...bom premislil hvala za nasvete

Ko grem na večdnevno smučanje, vozim kovček, v katerega poleg smuči spravim še ostalo kramo. Za enodnevne smuke pa magnetne.
Pa srečno pot in smuko
pozdrav.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.543
432
83
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Sicer ne vem koliko parov voziš, a pri malo daljši vožnji po primerno svinjski cesti, bodo enako svinjske (in slane) tudi smučke. Pri meni so smuči v vreči - v kovčku, če nas je več oz. v avtu, če sva dva

točno to..
nekaj sezon sem imel topskipass.at, vsak vikend čez Ljubelj + med tednom
smuči je treba nujno oprat, drugače je kmalu štala s kantami...
VAG grupa 4x4 imajo skoraj vsi vrečo za smuči, ampak več kot dva para not ne spraviš...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
dobr, ce magnetne vsakicdas dol ko prides iz smucanja, se ne bo nic svinjarije nabralo.. .

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
A so Thule res toliko boljsi kot so dragi...
v bistvu bi rabil kovček samo pozimi,..sedaj vozimo 4 pare smuci v avtu, kar ni ravno varno... kaksna druga alternativa...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
kolikrat na sezono?

kovcke lahko tud rentas...

ponoje pr thiletu placas ime in estetiko. vredni ne morjo bit tok vec kot ostale....

LatkaGravas

Pripravnik
26. maj 2015
266
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kolikrat na sezono?

ponoje pr thiletu placas ime in estetiko. vredni ne morjo bit tok vec kot ostale....
A si že uporabljal kakšen Thule kovček?

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kolikrat na sezono?

vsak vikend
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kolikrat na sezono?

ne. sem pa ostale, in roba je bila prepeljana uspesno do cilja.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kolikrat na sezono?

vsak vikend
smile-1.gif

ja pol si pa že privoscis malo "boljšo" robo...

LatkaGravas

Pripravnik
26. maj 2015
266
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kolikrat na sezono?

ne. sem pa ostale, in roba je bila prepeljana uspesno do cilja.
Če je to edino merilo...