Streljanje v Kamniku?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
aplauz.gif

Prvi tvoj post, ki se ga je dalo dejansko prebrati

aplauz.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ker smo slovenci v povprecju zelo, prevec multikulturni in odprti. ostalo pride od samo. imam par dobrih kolegov iz bivse juge, vendar z nobenim ne bi mogel biti prijatelj. ce karikiram.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tko zgleda k sem miren, spokojen.. lahko anrdim vse bp brez nove tipkovnice.

hotu sem pa zadet bistvo. izrazit mnenje ne zajebancijo, dat šalo na stran in napisat nekaj resnega. nekaj kar nas ubija, a ni potrebe da nas.

hvala za čestitke.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Sem mu zrihtal tipkovnico, v slogi je moč
zmaga.gif
.

p.s. je pa rabljena tako, da če začne ponovno pisat čudne stavke je to znak da je šla k vragu
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da nisi intelektualec ni težko opaziti. si bolj na nivoju komunalec.

slovenci in odprtost sta dva različna pojma. odprti proti švabam kot samo nebo, zaprti proti ostalim, kot muca device.

si pa lepo povedal kak odnos imaš. prijatelja ne moreš imeti zaradi nacionalnosti, še huje, zaradi korenin. primitivizem na višku. verjetno v komunali ne bi mogle samostojno pometat.
sem vesel, da vas ni preveč in da ste večinoma tako primitivni, da se razkrijete v parih minutah.

prijatelj verjetno ne moreš biti, ker ti ne bi noben dal sestre.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Da vidi preostali svet, da sem dobega srca
grin1.gif

Pa sej sem ti reku, da je stara 4 leta pa da sem po njej že dvakrat kavo polil tko, da ne vem če ti bo dolgo zdržala
frown-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.797
15.862
113
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Zihr cela Zikova bla na ogledu :D

tud eden iz zikove ni bil tm
tongue-1.gif
.. ko sem najprej slišal po radiju za streljanje sem že čakal na kkšne znane začetnice imen pa ni bilo kar nič iz tega. drgač pa kr nej se streljajo med sabo teli naŠi, če se drugače ne znajo zmenit. itaq jih je preveč v kamniku....

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da nisi intelektualec ni težko opaziti. si bolj na nivoju komunalec.

slovenci in odprtost sta dva različna pojma. odprti proti švabam kot samo nebo, zaprti proti ostalim, kot muca device.

si pa lepo povedal kak odnos imaš. prijatelja ne moreš imeti zaradi nacionalnosti, še huje, zaradi korenin. primitivizem na višku. verjetno v komunali ne bi mogle samostojno pometat.
sem vesel, da vas ni preveč in da ste večinoma tako primitivni, da se razkrijete v parih minutah.

prijatelj verjetno ne moreš biti, ker ti ne bi noben dal sestre.

ne rabim, ker imam zeno z umlautom, blod. sicer se pa malce umiri, ker jugoti se res razburjate za brezveze. potem se pa strelja za brezveze.
zmaga.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
. imam par dobrih kolegov iz bivse juge, vendar z nobenim ne bi mogel biti prijatelj.

Ti si retardiran
bonk.gif
(moje skromno mnenje)

Dej nam razloži prosim po čem ti ceniš ljudi???