Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Dej ne prbijifolk se jim strela po cestah,oni pa z radar pistolcam raji dnar iz zepov vlecejo.....in za to bi visje place? Komedija!
To zadnje je bila uporaba pooblastil pri čemer še vedno ni jasno ali so ga sploh zadeli ali pa si je sodil sam. Če pa namiguješ na poboje po drugi vojni pa je izraz izvensodno na mestu le zato, ker je slo za organizirana dejanja s strani oblasti, brez predhodnega sojenja. V danem primeru pa je slo za odziv policistov.Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
Izvensodno je izraz, ki se v naši javnosti intenzivno pojavlja zadnja 3 desetletja. Torej ni nov. Sodbe, ki so se pri dotičnem strelcu dogajale niso zalegle in je sledilo to zadnje.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Narodnost strelca me zanima
Na Alterju je objavljeno ime.Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
zakaj so tokrat objavili ime in priimek storilca, tisti prejšnji pa je še vedno samo "nemški državljan ki je govoril angleško" ?
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
ksz
Mene sam ena stvar moti pri tem (ne nikakor ne da so ga šutnli). Zakaj hudiča pridejo na kraj tako slabo obveščeni? Kar en prometnik nekaj gledat okol brez jopiča in izvlečenega orožja?
verjetno sploh niso vedeli, da je voznik storilec... je bla zihr zmeda tam...
kdo je preresetal avto? tisti policist ki je pristopil, al tisti ki je bil v avtu?
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Dej ne prbijifolk se jim strela po cestah,oni pa z radar pistolcam raji dnar iz zepov vlecejo.....in za to bi visje place? Komedija!
Budalo
Prvi je bil nakljucno v stavbi v casu prvega streljanja. Pomoje ni vedel kaj se sploh dogaja.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
ksz
Mene sam ena stvar moti pri tem (ne nikakor ne da so ga šutnli). Zakaj hudiča pridejo na kraj tako slabo obveščeni? Kar en prometnik nekaj gledat okol brez jopiča in izvlečenega orožja?