Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Njegovo predstavitev na www.sds.si so že umaknili.Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Ajej, SDS....
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Google Cache za letošnje lokalne volitve: Milko Novič: Transparentnost in prijaznost morata postati dve stalnici v delovanju občinske uprave
Doba intenzivnega raziskovalnega dela se je zaključila leta 2009, ko sem zaradi novonastalih gospodarko-političnih razmer ostal brez službe.
Človek, po mojem mnenju, vstopi v aktivno politiko v trenutku, ko je pripravljen svoja stališča tudi javno predstaviti in jih zagovarjati. Med to točko in mojo odločitvijo za vstop v aktivno lokalno politiko moram omeniti še eno pomembno prelomnico, to je odločitev za aktivno delovanje znotraj stranke SDS. Program te stranke je namreč najbljižje mojemu pogledu na sodobno (in svobodno) družbo, ki sem si ga izoblikoval med delovanjem doma in po svetu. Kmalu po osamosvojitvi sem namreč ugotovil, da je potrebno za razvoj take družbe (sodobne in svobodne) aktivno državljanstvo in ne zgolj pasivno. Dokončen sklep o uporabi lastnih izkušenj v poizkusu vključevanja v aktivno politiko pa pomeni leto 2009, ko sem bil, po moji oceni neupravičeno, odstranjen iz delovnega okolja.
Iz SDS so ta teden medijem javili, da čudežni deček ni več njihov član.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Poguglaj recimo za "čudežni deček sds" itn...