Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.820
2.058
113
Ni toliko sodnikov in mest v arestih, kolikor se nam bo čez čas utrgalo zaradi teh dogodkov.
Kaj je povod temu, me prav nič ne zanima, politika, trgovina z orožjem, zarote, NWO.. naj se znajdejo. Priznam tudi, da mi v tem primeru manjka nek čut sočlovečnosti, ampak kjer se njihova pričakovanja prepletajo z mojo svobodo in kakovostjo življenja, tam se konča moja toleranca in strpnost.

V Evropi ni v času najhujših vpadov Mongolov, Turkov in podobnih golazni noben bežal kot podgana pred poplavo, kot to delajo sedaj.
Kot tudi v letih 91-95 ni pobegnilo celotno prebivalstvo Hrvaške in BIH.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
K bojo americani nehal srt,pol bo bols....za nas.....Tko pa...? Financirajo isis,da jih loh bombardirajo....prevec orozja.pa.dnarja so jim dal....pa jih je sam veliki.Alah odpeljal in serjejo okol. In zdej,kdo bo to ustavil?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Ni toliko sodnikov in mest v arestih, kolikor se nam bo čez čas utrgalo zaradi teh dogodkov.
Kaj je povod temu, me prav nič ne zanima, politika, trgovina z orožjem, zarote, NWO.. naj se znajdejo. Priznam tudi, da mi v tem primeru manjka nek čut sočlovečnosti, ampak kjer se njihova pričakovanja prepletajo z mojo svobodo in kakovostjo življenja, tam se konča moja toleranca in strpnost.

V Evropi ni v času najhujših vpadov Mongolov, Turkov in podobnih golazni noben bežal kot podgana pred poplavo, kot to delajo sedaj.
Kot tudi v letih 91-95 ni pobegnilo celotno prebivalstvo Hrvaške in BIH.

clapping_joey_chandler_friends.gif

giphy.gif

giphy.gif

aAZXEbBa_700wa_0.gif

467716-post_slo.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ja, tako nekako. Vsako vojno, ki so jo zakuhali, niso znali/mogli ustaviti. Tud balkansko morija, jim je ušla izpod nadzora.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.786
5.917
113
Musliči ubili tudi enega službenega psa
http://www.frontpagemag.com/po...niel-greenfield
Citat:

Mohammed, the prophet of Islam, hated Jews, Christians and all non-Muslims. He also hated a long list of animals. Including dogs. In a rabid fit of Dogophobia, he even ordered his crazed murderous followers to kill all dogs. Or all black dogs.

So it's only fitting that dogs are on the front lines in the war against Muslim terrorism. Now a French anti-terror police dog was killed by a Muslim suicide bomber during the raids.

Predlagam da easy in podobni pridobijo alter "Kalb ibn Kalb"
evil.gif
.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Se bo treba za vsak primer naučiti par verzov iz Korana? Eazy nas lahko naučiš par ključnih, "survival", verzov? Ali je zgolj dovolj, da kot pobesnela svinja, kruliš "alah akbar"?

Nazadnje urejeno:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ah,a zaradi beguncev? Ce se jim pustis jebat,bos jeban.....zdej je pa nas,kako pa kaj bo...ne bit presrane reve,pa bo vse kul...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.088
5.004
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Se bo treba za vsak primer naučiti par verzov iz Korana? Eazy nas lahko naučiš par ključnih, "survival", verzov? Ali je zgolj dovolj, da kot pobesnela svinja, kruliš "alah akbar"?

A je tisti verz, ki ga ima nekdo v podpisu, dober?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Najbolj uporaben bo tisti verz v mednarodnem jeziku - torej ni treba arabščine : "Ra-tata-tata!
10.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

A je tisti verz, ki ga ima nekdo v podpisu, dober?

A tega misliš?

So ga imeli američani na reklamnih panojih.

Priponke

• 2336008-islam-afdi-quran-ad.jpeg
    43,6 KB · Ogledi: 118

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
Citat:
Uporabnik titov pravi:

rdece picke se ze spreobracajo. brez jajc in brez hrbtenice. isto kot prejsnjo vojno. poberi se nekam ali pa bodi enkrat v zivljenju dec in brani svojo cast.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
To, ja. Saj je na mojem linku.

Še v komu bolj domačem jeziku: http://gusic.tripod.com/kuran_bos/ na levi strani izbereš 3 in poskrolaš dol do vrstice 151

BTW a velja recitiranje v Bosanščini? Angleščini? Ker arabsko ne znam.

Mi æemo uliti strah u srca onih koji neæe da vjeruju zato što druge Allahu ravnim smatraju, o kojima On nije objavio ništa; Džehennem æe njihovo boravište postati, a grozno æe prebivalište nevjernika biti.

Religija miru pač.

Sprenevedanje prve klase.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.639
6.502
113
Citat:
Uporabnik pomarancapomaranca pravi:
rdece picke se ze spreobracajo. brez jajc in brez hrbtenice. isto kot prejsnjo vojno. poberi se nekam ali pa bodi enkrat v zivljenju dec in brani svojo cast.

ko pamet so delili, jaz sem izvisel, zato do zdaj nikoli posebne sreče nisem mel