Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Musoti so šli v Sirijo.
Taki kot si ti podpirate islam in islamsko državo.

Čim se bo pojavila prilika, boste začeli "obrezovati" Slovence.

Še enkrat, zakaj ne spokaš v svojo domovino? Bejžte dol v Meko al kam pa se pokoljite za blesavega alaha,ki ne obstaja...

Zapret meje, "begunci" nimajo več vstopa, tanke na meje, vojsko, zdaj pa je konec šale.

Od vseh musotov v Sloveniji niti en sam ni sel v Siriji. Slo so pa Slovenci, katoliki.
priimek po slovenski materi, možgani po musli oplojevalcu....-vzorčni katolik , ja
uf-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
V Sirijo so se šli boriti musoti različnih narodnosti (posiljevani s koranom od rojstva ali islimizirani kasneje), skratka kaj za vraga hočeš povedati?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ja zakaj pa pol se vedno pišete gluposti tukaj. Zgodil we je teroristični napad ker je nekdo lahko prišel do orožja. Če nebi bilo orožja se to nebi zgodilo. Fakt. Ki pa nobenega ne gane.

V ZDA lahko kupiš orožje skorajda v trafiki in praktično vsak ima nekaj cevi doma. Pa ne prihaja do takih terorističnih napadov. Fakt. Ki pa ga ti ne moreš razumeti. Problem ni v orožju, problem je v opranoglavcih z IQ na ravni amebe.

Ne prihaja? Que?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Čak mal, koga že ti zagovarjaš in zakaj?

Zakaj bi moral kogarkoli zagovarjati? Mozgane imas da razmisljas in ne da sledis credi. "IS" ni vzrok ampak posledica. Tole se je dalo predvideti. Kaj vse je pocela Francija tam (in komu) bos znala sama poGooglati. Ce me drugaga preveri kaj je glavni brihtol Francije (pa ne samo on) govoril o Assadu. Odprto in neposredno so rusili uradno oblast v Siriji. Povsem odprto so podpirali "padalce" v Siriji. Zaadi teh padalcev ima Sirija trenutno 200.000 mrtvih in 10mio beguncev. Povezi pikice...

eazy@ ti in tvoji musto ste najbolj nevarni v naši Sloveniji.

Če nas Paris ne bo streznil, se nam bo zgodila kakšna Ljubljana, Jesenice in podobno.

Ne me jeb..., da ste normalni.

Bil sem v vojski 2001.

Prva linija, futr za topove sama čefurijad.

Ko so prihajali k meni v ambulanto, pa saj nisem mogel verjeti, da tak folk živi v Sloveniji.

Rjuhari prve klase, tam sem šele videl in dojel, da Slovenija ni takšna kot si jo prestavljam, da mamo čefurije in mustov, da peče.

Slovenski državljani? prosim te lepo

Še slovenščine ne znajo, samo tisti alah in čefurske navade in pol ko kaj rečeš, si nestrpen.

Še vojska jih ni mogla ztihrat, To so mi metali čike pod rešetke, ko so čakali, hraklali, prmitivizirali.

Pol ko sem hotel naredit red pa grožnje, kak me bodo čakali, ko bo konec ipd...

In to "Čakanje" = Pariz včeraj...

Verjetno bi se Slovenci zgrozili, če bi dejansko izvedeli kakšna čefurijad že živi pri nas, kakšen geto imate, obrezovalne obrede ipd...

Ne, zakrivajmo si oči.

Ko pa kdo kaj omeni, pa smo takoj KSENOFOBI, nestrpneži, rasist itd...

------------------

Kakorkoli obrneš, ne sodite v civiliziran Zahod, kaj šele v Slovenijo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Musoti so šli v Sirijo.

Še enkrat, zakaj ne spokaš v svojo domovino? Bejžte dol v Meko al kam pa se pokoljite za blesavega alaha,ki ne obstaja...

Zapret meje, "begunci" nimajo več vstopa, tanke na meje, vojsko, zdaj pa je konec šale.

Od vseh musotov v Sloveniji niti en sam ni sel v Siriji. Slo so pa Slovenci, katoliki.

Ja in, tu ste ostali, da pripravljate Pariz.

Katolik ja, bradati čefur je bil.
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
V Sirijo so se šli boriti musoti različnih narodnosti (posiljevani s koranom od rojstva ali islimizirani kasneje), skratka kaj za vraga hočeš povedati?

V bistvu ne... V Sirijo so iz Slovenije sli SLOVENCI. Nikakor kakorkoli povezani z "musoti" ali Islamom. Celo vec... Ce jih posredno povezamo (Bilal Bosnic) ugotovimo da je ta med musoti prepovedan ze dolgo casa.

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
V sosednji temi sem napovedal, da bo Pegida prevzela oblast v Nemciji do konca desetletja, po vcerajsnih strahopetnih dogodkov kamelojebcev ISIS-a, se bom ocitno moral popraviti, Pegida bo na oblasti v Nemciji v maximum 1-2 letih, kaj pa se zgodi ko fasisticno nacisticna stranka pride na oblast pa je dobro dokumentirano med leti 1938-1945.

Osebno me je izredno strah teh dogodkov, ampak, v trenutni situaciji sem bolj preprican, kot kadarkoli, da se Evropa vraca k ekstremisticnim desnicarskim vrednotam.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Musoti so šli v Sirijo.

Slovenci spreobrnjeni v islam ja. Torej se strinjaš, lepo, islamizacija je velik problem. Nacizem je prepovedan, zakaj za vraga islam ni?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.088
5.004
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Zakaj bi moral kogarkoli zagovarjati? Mozgane imas da razmisljas in ne da sledis credi. "IS" ni vzrok ampak posledica. Tole se je dalo predvideti. Kaj vse je pocela Francija tam (in komu) bos znala sama poGooglati. Ce me drugaga preveri kaj je glavni brihtol Francije (pa ne samo on) govoril o Assadu. Odprto in neposredno so rusili uradno oblast v Siriji. Povsem odprto so podpirali "padalce" v Siriji. Zaadi teh padalcev ima Sirija trenutno 200.000 mrtvih in 10mio beguncev. Povezi pikice...

KHM... meni pa si napisal, da sem prespal pet let, o sem vprašal, zakaj je tarča Francija, ki podpira ISIL. Če povežem pikice, dobim tvojo kredibilnost globoko v anusu.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Musoti so šli v Sirijo.

Slovenci spreobrnjeni v islam ja. Torej se strinjaš, lepo, islamizacija je velik problem. Nacizem je prepovedan, zakaj za vraga islam ni?

Ne. SLovenci. Pika. Bilal Bosnic ni Islam. On je bil v uradnih prostorih islamske skupnosti prepovedan.

Ce jaz Roku, Muhamedu ali Ivici recem da je od jutri Kitajec in da mora pobiti 100 ljudi je za njegov zlocin odgovorna Kitajska? Kitajci?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.024
1.235
113
42
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ja zakaj pa pol se vedno pišete gluposti tukaj. Zgodil we je teroristični napad ker je nekdo lahko prišel do orožja. Če nebi bilo orožja se to nebi zgodilo. Fakt. Ki pa nobenega ne gane.

V ZDA lahko kupiš orožje skorajda v trafiki in praktično vsak ima nekaj cevi doma. Pa ne prihaja do takih terorističnih napadov. Fakt. Ki pa ga ti ne moreš razumeti. Problem ni v orožju, problem je v opranoglavcih z IQ na ravni amebe.

Ne prihaja? Que?

Prihaja pa do raznih pobojev na univerzah pa se kje drugje.
Normalno da je odvisno tudi od spranosti on vere. Samo pač samomorilski napadalec se težko raznese z nožem

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.088
5.004
113
Nuku`Alofa
Tudi z AK47 se bo težko razstrelil. Je treba malo dinamita in pa predvsem OPRANE MOŽGANE. In to pranje izvajajo musliji.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

KHM... meni pa si napisal, da sem prespal pet let, o sem vprašal, zakaj je tarča Francija, ki podpira ISIL. Če povežem pikice, dobim tvojo kredibilnost globoko v anusu.

Francija je PODPIRALA ISIL, projekt ISIL je bolj ali manj FAIL. Zaradi tega se je oziroma se bo ISIL zrtovovalo. O tem sem pisal ze vsaj pol leta nazaj btw. O tem kako se bo zrtovalo in koga filozofirajo predvsem francoske oblasti. Baje imajo neko pravico odrejati oblast v Siriji?! Isto zgodba se bo zgodila tudi Turciji tako da ne misliti da gre za islamsko bla bla bla

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.877
6.960
113
Francoski predsednik Francois Hollande je na novinarski konferenci potrdil, da je smrtnih žrtev 127. Dejal je, da za napadi stoji Islamska država, bili so načrtovani in skoordinirali iz tujine, izvedeni pa znotraj Francije. "To je vojno dejanje," je dejal.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Skratka... Proti ISISu se danes bojujejo muslimani ( Asadov SAA, Hesbolah in iransko-afganistanski prostovoljci ) + pravoslavci ( Rusi ) + sunitski Kurdi + šiitske iraške milice..... Zanimivo, kaj ne...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Tudi z AK47 se bo težko razstrelil. Je treba malo dinamita in pa predvsem OPRANE MOŽGANE. In to pranje izvajajo musliji.

Timothy McVeigh much?

zacnem nastevati?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Nekdo, ki bere koran, moli proti meki, godrnja allah akbar ni nujno musliman? Moraš imeti poseben certifikat, diplomo ali kaj?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.088
5.004
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Francija je PODPIRALA ISIL, projekt ISIL je bolj ali manj FAIL. Zaradi tega se je oziroma se bo ISIL zrtovovalo. O tem sem pisal ze vsaj pol leta nazaj btw. O tem kako se bo zrtovalo in koga filozofirajo predvsem francoske oblasti. Baje imajo neko pravico odrejati oblast v Siriji?! Isto zgodba se bo zgodila tudi Turciji tako da ne misliti da gre za islamsko bla bla bla

In ker so 3,14zde, gredo ubijat nedolžne ljudi po klubih. Če imajo kohones, naj gredo potipat glavne brihtole (tule se strinjam s tabo), ne pa strahopetno pobijat ničesar krive ljudi, ki so mogoče tudi javno, kot tule mi napadamo ilegalce, protestirali proti uradni politiki. Če je samomorilec, je zanj popolnoma vseeno, ali gre k devicam zaradi dinamita (BTW, kaj bo počel z devicami, če pa mu dinamit odnese orodje?) ali pa zaradi svinca iz varovanja glavnih brihtolov.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Nekdo, ki bere koran, moli proti meki, godrnja allah akbar ni nujno musliman? Moraš imeti poseben certifikat, diplomo ali kaj?

Bingo, Sherlock.
priden.gif

Ce jaz nekomu recem da je katolik ni avtomaticno katolik tudi ce bere Biblijo in godrnja o Jezusu. Mislim bi to moralo biti jasno vsem z delujocimi mozgani.