Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Čak mal, koga že ti zagovarjaš in zakaj?
Zakaj bi moral kogarkoli zagovarjati? Mozgane imas da razmisljas in ne da sledis credi. "IS" ni vzrok ampak posledica. Tole se je dalo predvideti. Kaj vse je pocela Francija tam (in komu) bos znala sama poGooglati. Ce me drugaga preveri kaj je glavni brihtol Francije (pa ne samo on) govoril o Assadu. Odprto in neposredno so rusili uradno oblast v Siriji. Povsem odprto so podpirali "padalce" v Siriji. Zaadi teh padalcev ima Sirija trenutno 200.000 mrtvih in 10mio beguncev. Povezi pikice...
eazy@ ti in tvoji musto ste najbolj nevarni v naši Sloveniji.
Če nas Paris ne bo streznil, se nam bo zgodila kakšna Ljubljana, Jesenice in podobno.
Ne me jeb..., da ste normalni.
Bil sem v vojski 2001.
Prva linija, futr za topove sama čefurijad.
Ko so prihajali k meni v ambulanto, pa saj nisem mogel verjeti, da tak folk živi v Sloveniji.
Rjuhari prve klase, tam sem šele videl in dojel, da Slovenija ni takšna kot si jo prestavljam, da mamo čefurije in mustov, da peče.
Slovenski državljani? prosim te lepo
Še slovenščine ne znajo, samo tisti alah in čefurske navade in pol ko kaj rečeš, si nestrpen.
Še vojska jih ni mogla ztihrat, To so mi metali čike pod rešetke, ko so čakali, hraklali, prmitivizirali.
Pol ko sem hotel naredit red pa grožnje, kak me bodo čakali, ko bo konec ipd...
In to "Čakanje" = Pariz včeraj...
Verjetno bi se Slovenci zgrozili, če bi dejansko izvedeli kakšna čefurijad že živi pri nas, kakšen geto imate, obrezovalne obrede ipd...
Ne, zakrivajmo si oči.
Ko pa kdo kaj omeni, pa smo takoj KSENOFOBI, nestrpneži, rasist itd...
------------------
Kakorkoli obrneš, ne sodite v civiliziran Zahod, kaj šele v Slovenijo.