Streljačina v Beogradu

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.469
6.410
113
blizu močvirne prestolnice
ne poznam, je njegova deca klala al?
Ne, zakaj pa bi? Sploh ne vem o čem se pregovarjata. Pač Pepe je stopil na žulj Kalbu tako kot so Avdiču. Revež misli da se on lahko spravlja na druge, drugi pa ne na njega. In zato ta kreg. Ja Pepe bi bil lahko tiho, ni se treba na otroke spravljati, res pa nebi bilo treba potem pogrvati zadeve s strani lisice in rumenega.

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.708
10.053
113
Ne, zakaj pa bi? Sploh ne vem o čem se pregovarjata. Pač Pepe je stopil na žulj Kalbu tako kot so Avdiču. Revež misli da se on lahko spravlja na druge, drugi pa ne na njega. In zato ta kreg. Ja Pepe bi bil lahko tiho, ni se treba na otroke spravljati, res pa nebi bilo treba potem pogrvati zadeve s strani lisice in rumenega.
Vidiš, še ti veš da se na otroke ne spravlja.

• Všeč mi je
Reactions: 8888
Zašel si s teme s privoščljivo omembo karambola mojega sina ti, ker se nisem strinjal z nebulozo o drogah, da ne omenjam da si se zlagal, v avtu je bil sam. Da ne pozabimo. Da primerjave otrok s propadlimi projekti niti ne načnem. Zdej pa hinavsko odpeketaj.
glej moj pokojni stric poklicni šofer je tkole rekel...samo da vpletenim ni hujšega, pleh se že porihta.

Vidiš, še ti veš da se na otroke ne spravlja.
a to se v živo poznate ste frendi? Al kako se dokopljete do teh informacij? ker zadnje kar je kalbo pisa je da en od otrok dela na pošti in počasi zaključuje šolo......za ostala 2 pa ni podatkov.

Sprašujem čist tko ker to so dost osebne info pa verjetno ni ravno vseeno kako se z njimi opleta

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in Samo Svoj

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.986
-5.236
113
Mene pa še vedno zanima, kakšne ocene je imel strelec pri tej prfoksi, ki jo je ustrelil.

Vsekakor bolj, kot pa kaj počnejo kalbovi otroci.