Streljačina v Beogradu

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.363
-2.871
113
Evo, pa so ga do konca leta izključili iz šole, da se bo njegov gnev do učiteljev in sošolcev še povečal.
Sošolki, ki bi mu za 250 eur zrihtala pištolo in lovcu, ki bi pištolo posodil pa nič.

Khmmm, kako so ga pa dobili?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Tole o lovcu, ki bi posodil pištolo, je po mojem mnenju čisto nakladanje. Najverjetneje s strani tiste sošolke, ki bi si jo "izposodila".

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Hondi

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Zakaj pa? Ati je jager, ki gre na jago trikrat letno, pa zdaj je bil in en cas ne bo. Ne bo niti vido, da pistolce ni... opcija?

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Zakaj pa? Ati je jager, ki gre na jago trikrat letno, pa zdaj je bil in en cas ne bo. Ne bo niti vido, da pistolce ni... opcija?
To je seveda opcija v kolikor ima ta ati (oz. stric, v članku je omenjen stric) tako shranjeno orožje, da ima mala dostop do njega brez vednosti lastnika. Ampak tisto, da bo pa ati/stric POSODIL pištolo je pa imho totalen bullshit.

2. jul 2020
5.098
6.651
113
To je seveda opcija v kolikor ima ta ati (oz. stric, v članku je omenjen stric) tako shranjeno orožje, da ima mala dostop do njega brez vednosti lastnika. Ampak tisto, da bo pa ati/stric POSODIL pištolo je pa imho totalen bullshit.

Sploh najstnici po dogodkih na jugu.

Verjetno je kakšno co2 zadevo dobila. Če bi dobila pravo, bi že celi dan pop tv rolal izredni prispevek o preprečenem strelskem pohodu. Ali pač?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Sploh najstnici po dogodkih na jugu.
:zmaga:
Verjetno je kakšno co2 zadevo dobila. Če bi dobila pravo, bi že celi dan pop tv rolal izredni prispevek o preprečenem strelskem pohodu. Ali pač?
Če sem si pravilno razlagal članek, ta opisuje kaj bi se zgodilo (bi dobila pištolo oz. bi si jo "izposodila") in ne kaj se je zgodilo. In zato tudi ni nobenih izrednih prispevkov, ker je (bila) vse zgolj teorija.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.847
113
na temni strani lune
Vse srbsko, srbe in srbijo je potrebno izolirat. Dovolj je uvažanja srbskih vrednot v Slovenijo. Poglejte kakšne blesave idej dobiva naša mladina zaradi njih.

A drugje se strelski pohodi v šolah ne dogajajo?

Res da je zadnji bil v srbiji ampak vseeno. Pa mislim, da so določeni posamezniki že pred incidentoma v beogradu nosili v šolo orožje pa sestavljali sezname ipd., celo v medijih je bilo (ne spomnim se časovnice).

P. S.
Pa mislim da je en uporabnik tega foruma z paranojo do srbov čisto dovolj. Sploh pa je bedasto posploševati stvari generalno na celoten narod, pa naj bodo to srbi, rusi, albanci ali severno korejci....

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
A drugje se strelski pohodi v šolah ne dogajajo?

Res da je zadnji bil v srbiji ampak vseeno. Pa mislim, da so določeni posamezniki že pred incidentoma v beogradu nosili v šolo orožje pa sestavljali sezname ipd., celo v medijih je bilo (ne spomnim se časovnice).

P. S.
Pa mislim da je en uporabnik tega foruma z paranojo do srbov čisto dovolj. Sploh pa je bedasto posploševati stvari generalno na celoten narod, pa naj bodo to srbi, rusi, albanci ali severno korejci....
Ejga...kje imate sorojaka cakiĆa ? A ga imate še zaprtega ?

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.847
113
na temni strani lune
Sarkazma seveda ne dojemate. Oponašam retarde, ki za vse vedno ameriko in zahod krivijo poleg tega se pa ogromno zaplankanih slovencev in tudi srbov s tem celo strinja.

No no potem pa kul.... Ker načeloma se s teboj v večini stvari strinjam, pa me je ta izjava malce presenetila (stil retardiranega, uporabnika ki ga ne bom omenjal).

Je pa žalostno, da celo slovenici z pedigrejem zmeraj bolj posvajajo balkansko mentaliteto.

Si narod kateri nima lastnega JAZ zasluži svojo državo?

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in Matey

jello

Guru
22. sep 2008
10.170
3.878
113
Lastni jaz? Le kaj bi to bilo pri nas? Kot je nazadnje pravilno diagnozo podal Hribar. Še preden so prilezli iz kleti cankarjevega doma so si z rezultati plebiscita obrisali rit in začeli preštevati naše in vaše. In nič ne kaže da imajo namen kdaj prenehati. Hkrati pa polni gobci domoljubja, zastave in muzeji. Bruh.