Kaj sn ti reko, da si ti napisal o odstranitvi, tak da za tebe tudi velja, da kdaj preberi poste drugih.
Zanimivo, da ti od relativno blizu primerjaš dve šoli. Si kr car ja. Kot na vseh ostalih področjih, ko si relativno blizu vsega. Jeba je samo to, da nikjer zraven nisi, pišeš pa tak kod da si povsod zraven, pa ne samo zraven ampak najmajn strokovnjak na vseh področjih. Za take rečemi, ki te ti spiš, da te ne vkradejo.
Jaz sem za razliko od tebe v tem in točno vem kaj lahko in kaj ne in kaj moreš za določene stvari naredit. Ampak ja ti že veš, kaj ti bom jaz pamet solil.
Si pa vsaj sam ugotovil, da so tvoje primerjave med šolami brezpredmetne, ker ima mogoče ena srečo. In verjemi, da bo sreča tu igrala večjo vlogo kot to, da so tim. Ker zaenkrat kolektiv še ni nad pravilniki in zakoni.
Ni potrebe po Čeferinih. Starš, ki pozna pravilnike in zakone je dovolj, da zadeve padejo. Konec koncev same strokovne službe so dovolj, da zadeve padejo, ker niso na strani šole ampak na strani problematika. Vedno je prvo jebeno vprašanje kaj ste do sedaj naredili in če ni zadaj tone papirologije se vsi na načelo postopnost zgovarjajo. Papirologije pa ni ker nima noben teh esejev za vsak jeben dogodek cajta pisat. Verjamem pa, da če bi sad bil učitl bi te eseje brez problema pisal vsak dan. Oziroma ka te bedarije pišem. Pri tebi problematikov ne bi bilo niti. Ker bi bil strokovnjak na svojem področju (ma konec koncev na vseh področjih) in bi imel smrtno tišino na šoli kak bi na hodnik prišo.
Mi je pa všeč, ko se začneš takoj branit in ven vlečt, ko te kdo dobi na levi nogi pri tvojem vem vse o vsem pametovanju. Zaj lahko pišeš dalje o raznih kozlanjih in o tem naj preberemo kaj si napisal pa to. Ampak jaz ti na to temo ne odgovarjam več, vprašanje, če bom sploh prebral tvoj odgovor.
LP
Luka