Streljačina v Beogradu

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
kot rečeno, šokiran ker še nekdo uporablja vaše taktike.
sicer pa, obešaš se na tole fotko, triljon drugih pa ignoriraš ki so s podobno tematiko.

slabo ti gre zadnje čase, kar te vidim se več al manj streljaš v kolena.

lepilepi.jpg

zdej pa poglej pogled tega otroka, kako nedolžno.

in pa tistle fanatik, imamo kako vprašanje lef.tardov kako pride na vse te mitinge ter proteste kot imamo na kmete in buse? aja, ne?

daj odmanipuliraj drugam

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N

luka51

Guru
16. avg 2007
14.410
5.685
113
Čist tak, imaš popolnoma narobe.
V enih šolah relativno dobro furajo, ker so tim. Ker učitelji vedo, da če bodo strokovno, korektno in strogo reagirali, da bodo imeli podporo v strokovnih službah in ravnateljici.
.
Evo sad spet pametn kot vedno. Kaj ti pomaga strogo odreagiranje, če nimaš zakonske podlage in na koncu vse pade. Če bi zadeve poznal, in več kot očitno jih ne, bi ti biko jasno kako nemoč ima šola. Ampak kaj bi mi našemu strokovnjaku na vseh področjih pamet solili. Važno je da so v šoli tim in so nad zakonodajo.
Tebi je sploh jasno kako lahko žrtev zaščitiš v šoli pred učencem, ki dela pozdarije? Kaj vse je treba naredit, pa postopnost in nevem kaj vse. Na koncu pa zaradi ene pravne malenkosti vse skupaj pade in še odškodnino plača šola, ker so sončku bile kratene pravice al pa nevem kaj vse.
Al pa ko vejo vsi učenci, učitelji, pol mesta, policaji, redarji in nevem kdo vse kaki problematik je določen učenec. Pizdarij tak da brezveze. Je mladoletn in kaznsko itak ni odgovorn tak da mu noben nič ne more. Pol nevem po kakih jajcanjih pride do tega, da grejo na obisk do psihologa. Psiholog pa v pol ure ugotovi, da je čisto prijazn deček brez težav. Mogoče kaka malenkost ampak nič resnega da bi se zaj mogli sekirat. In s takim mnenjem si še bolj v kurcu, ker je to mnenje strokovnjaka katerega vse institucije, ki bi mogoče lahko pomagale vzamejo za biblijo.

Pride do pizdarije na šoli, se pokliče policijo. Brez prisotnosti skrbnika se nesmejo pogovarjat z njim.

Ja važno je, da je so na šoli tim. To je to, rešeni problemi.

• Všeč mi je
Reactions: tommek in Samo Svoj

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Evo sad spet pametn kot vedno. Kaj ti pomaga strogo odreagiranje, če nimaš zakonske podlage in na koncu vse pade. Če bi zadeve poznal, in več kot očitno jih ne, bi ti biko jasno kako nemoč ima šola. Ampak kaj bi mi našemu strokovnjaku na vseh področjih pamet solili. Važno je da so v šoli tim in so nad zakonodajo.
Tebi je sploh jasno kako lahko žrtev zaščitiš v šoli pred učencem, ki dela pozdarije? Kaj vse je treba naredit, pa postopnost in nevem kaj vse. Na koncu pa zaradi ene pravne malenkosti vse skupaj pade in še odškodnino plača šola, ker so sončku bile kratene pravice al pa nevem kaj vse.
Al pa ko vejo vsi učenci, učitelji, pol mesta, policaji, redarji in nevem kdo vse kaki problematik je določen učenec. Pizdarij tak da brezveze. Je mladoletn in kaznsko itak ni odgovorn tak da mu noben nič ne more. Pol nevem po kakih jajcanjih pride do tega, da grejo na obisk do psihologa. Psiholog pa v pol ure ugotovi, da je čisto prijazn deček brez težav. Mogoče kaka malenkost ampak nič resnega da bi se zaj mogli sekirat. In s takim mnenjem si še bolj v kurcu, ker je to mnenje strokovnjaka katerega vse institucije, ki bi mogoče lahko pomagale vzamejo za biblijo.

Pride do pizdarije na šoli, se pokliče policijo. Brez prisotnosti skrbnika se nesmejo pogovarjat z njim.

Ja važno je, da je so na šoli tim. To je to, rešeni problemi.
Fajn si zbljuval stvari ven.
No, jaz od relativno blizu lahko primerjam dve šoli in način delovanja le teh. Ravno tudi, kakšen kolektiv je v eni šoli in kakšen v drugi.
Morda pa tista ena šola ima srečo, da ni med starši ''Čeferinov in Senic''.
Sedaj greva pa k temu, kar si naprej zbljuval: jaz nisem NIKJER in NIKDAR pisal o odstranitvi problematičnega otroka iz razreda. To si si ti namislil ali pa prebral pod vplivom besa, ko si videl moj zapis ali pa substanc. Jaz sem napisal, da bo odpoved učiteljice v drugi šoli za ravnateljico darilo z neba, ne pa, da se bo ona ali kdo drug zamislil. Pojdi prebrat še enkrat vse, kaj sem pisal in kaj komentiral.
Čakam, da boš spet kaj zbljuval.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

• Žalosti me
Reactions: sad

luka51

Guru
16. avg 2007
14.410
5.685
113
Kaj sn ti reko, da si ti napisal o odstranitvi, tak da za tebe tudi velja, da kdaj preberi poste drugih.
Zanimivo, da ti od relativno blizu primerjaš dve šoli. Si kr car ja. Kot na vseh ostalih področjih, ko si relativno blizu vsega. Jeba je samo to, da nikjer zraven nisi, pišeš pa tak kod da si povsod zraven, pa ne samo zraven ampak najmajn strokovnjak na vseh področjih. Za take rečemi, ki te ti spiš, da te ne vkradejo.
Jaz sem za razliko od tebe v tem in točno vem kaj lahko in kaj ne in kaj moreš za določene stvari naredit. Ampak ja ti že veš, kaj ti bom jaz pamet solil.

Si pa vsaj sam ugotovil, da so tvoje primerjave med šolami brezpredmetne, ker ima mogoče ena srečo. In verjemi, da bo sreča tu igrala večjo vlogo kot to, da so tim. Ker zaenkrat kolektiv še ni nad pravilniki in zakoni.
Ni potrebe po Čeferinih. Starš, ki pozna pravilnike in zakone je dovolj, da zadeve padejo. Konec koncev same strokovne službe so dovolj, da zadeve padejo, ker niso na strani šole ampak na strani problematika. Vedno je prvo jebeno vprašanje kaj ste do sedaj naredili in če ni zadaj tone papirologije se vsi na načelo postopnost zgovarjajo. Papirologije pa ni ker nima noben teh esejev za vsak jeben dogodek cajta pisat. Verjamem pa, da če bi sad bil učitl bi te eseje brez problema pisal vsak dan. Oziroma ka te bedarije pišem. Pri tebi problematikov ne bi bilo niti. Ker bi bil strokovnjak na svojem področju (ma konec koncev na vseh področjih) in bi imel smrtno tišino na šoli kak bi na hodnik prišo.

Mi je pa všeč, ko se začneš takoj branit in ven vlečt, ko te kdo dobi na levi nogi pri tvojem vem vse o vsem pametovanju. Zaj lahko pišeš dalje o raznih kozlanjih in o tem naj preberemo kaj si napisal pa to. Ampak jaz ti na to temo ne odgovarjam več, vprašanje, če bom sploh prebral tvoj odgovor.
LP
Luka

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.125
1.073
113
Na skoraj vsaki šoli imajo kakega takega.
Na naši šoli je en (zdaj) v 9. razredu. Prej so tudi bile polomljene roke, pretepi,... Zdaj ga skoraj ni več v šolo, se menda doma šola. Starša sta celo vložila tožbo proti nekaj staršem sošolcev, ker so si upali mulca prijavit na policijo. Ravnateljica vse pometa pod preprogo in odšteva dneve, ko mulc več ne bo njen problem.
Mi pa ni jasno, kako se ne najde nekaj fotrov, ki lastnoročno prehoblajo mulca pa fotra.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.227
1.366
113

Clanek je star ze vec kot 5 let.

• Wow
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Torej je problem izginil....puff in ga ni več!

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.227
1.366
113
Bravo bivsi moderator, bravo. Mogoce problem res ni izginil in zdaj terorizira v srednji soli, vseeno pa je narobe da se to predstavlja, kot da se dogaja danes.