Štrajk knapov

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Če je to res, potem naj spokajo na druga delavna mesta, v druge firme in tistega, ki je to dovolil mal po imetju pošlatat. sem iz knapovske družine in vem, da to ni normalno življenje. Dečki res najebejo dol v lukni. Če se koplje kolm seveda.
Kar pa se tiče ugodnih letovanj, izletov, žurov,..... dejte se mal vprašat, kdo je kupil počitniške objekte, kdo plačuje sindikat,,... Koliko od vas altercev, bi dajali nadure, regrese, šihte, da firma ali sindikat kupi kak apartma nekje ob vodi? To so včasih delal in sedaj hodijo na ugodnejše dopuste. Joj, me pogreje, ko sam vidite kaj majo in ne kako so do tega prišli.
Sam, če pa so že eno leto v jami si rit čohal in spal pa tut nevem no.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.263
1.768
113
40
Mene pa zanima, če bo zdaj Alenka obiskala vseh 130.000 brezposelnih v Sloveniji in jim poiskala službo na SŽ?

Tale štrajk je bil kr neki! Je šel novinar v jamo in tam cel nek poklapan knap pred kamero.."bi radi kaj sporočili svojim domačim?".."Ja, povejte jim, da jih imam rad in da jih pogrešam.."

Ja Presneto jeba...idi vn pa jim povej. Al te je kdo zaklenu v rov al kaj?
Grem zdaj v klet in ne pridem več ven, dokler ne pride Alenka, da mi zrihta povišico in zraven morjo bit še 3 Avstralske manekenke
tongue-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Tale štrajk je bil kr neki! Je šel novinar v jamo in tam cel nek poklapan knap pred kamero.."bi radi kaj sporočili svojim domačim?".."Ja, povejte jim, da jih imam rad in da jih pogrešam.."

Kaj ti ne bi bil, če 5 let ne bi jame vidu, potem pa cela 2 dni not presedet.
hysterical-1.gif

Skoraj klinično mrtev
bonk.gif

Holiwod bo pravice za film kupil, bolj zanimivo kot od unih bolivijcev do katerih so kopal 2 tedna.
aplauz.gif