strah pred bližno

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tvoj primer se mi potem ne zdi tako kot začetni post od Grisbi. Pač si ugotovil, da ne gre, ne pa stisnil rep med noge in se umaknil, o čemer je pisala Grisbi na začetku.
wink-1.gif

Sem širše pogledal na zadevo in omenil, da ni nujno da oseba stisne rep med noge in pobegne, ko pride do tega..., lahko je tudi razlog, ki sem ga napisal..., verjetno pa tudi Grisbi ni vedela vseh razlogov, ko je odpirala temo..., poleg tega pa smo si med seboj različni in vsak reagira drugače na različne dejavnike.

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Jst, če se umaknem po vsem kar si ti napisala, se umaknem po točno enem mesecu. Nekako v tem mesecu ugotovim ali je človek tisto kar jaz iščem oz. če ima "kvalitete", ki jih iščem. Seveda se lahko potem to nadalje zgodi vsak dan, ampak prvi mesec je prelomnica pri meni. Ker, če ostanem po enem mesecu, to pomeni, da bom zadevo poglobila
wink-1.gif

Zakaj pa to delajo moški? Zato, ker spoznajo neki boljšga
crazy1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
torej po tvojem, ko ženska to naredi, je to premišljeno ravnanje, ko pa moški gre pa samo za "boljšo luknjo"
bonk.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Pa [censored] off, a zdej se boste pa vsi lepli na to izjavo? Jaooooo
bonk.gif

Če pa odgovorim tebi, poznam neki tipov, ki so to nardili zarad tega, ker so spoznali drugo bejbo. Spet drugi ravnajo tako zaradi drugih razlogov. Ampak glede na napisano od Grisbi, bi rekla, da je prvo.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Torej, niso lastne izkušnje, ampak po pripovedovanju kolegic ... ahmmm, torej?
Pa dej že prilimaj svojo sliko, da vidim, če se splača ... prvo ali drugo ...
evil.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
če se vrnemo k topicu, nikoli nisem zastopla par, ki ga poznam... on je njo pecal 2 leti, čist obseden... ko jo je enkrat dobil, pa je z njo delal kot z drekom... varal, ipd... njo je skoraj pobralo... kje je finta?
17758-icon_confused.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
začel ji je vračat. nobena ni vredna tega, da se jo peca 2 leti. nazadnje pa še kakšna k se je s palco ne bi hotu dotaknit
bonk.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

najbolj me je strah pred bližino podgane bljak, medveda še nisem srečala, tapir je imel zanimiv pristop uriniranja, ostale živali kot so npr moški, se jih pa nič ne bojim, ker so mevže he he he
cool-1.gif

majč

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
začel ji je vračat. nobena ni vredna tega, da se jo peca 2 leti. nazadnje pa še kakšna k se je s palco ne bi hotu dotaknit
bonk.gif

2 mesca, ne 2 leti.

Je pa res, da je čas pecanja premo sorazmeren z leti ženskice, a le do njenega 23 - ega leta.
S tistimi, ki so pri 23-ih še same, ni težko sploh.